Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah (07:30)
  • 3 yumurtadan biberli kekikli omlet
  • 10 zeytin
  • 6 7 ceviz
  • 2 dilim peynir
  • fındık

akşam (15:30)
  • etli mantar sote
  • yarım armut
  • 1 erik
  • biber
  • az salata
  • fındık

su+detoks suyu:3 lt
spor: yoga+1 saat yürüyüş
Bayıldım bayıldım.. Harikasın canım.

İyi gecelerrrrr
Menümüz gelsiiinn

Sabah 2 bardak su ceviz
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Yarım domates

Öğle
Üç kaşık mantı
Yarım elma

2lt su
Yarım saat yürüyüş
Kitap: siyasi hukuk
Senin menü de çok güzelmiş canım.
Nadıl oldun? Daha iyimisin?

bir sabah bir de akşam tempolu yürüyüş yaptım. 1+1 2 saat
öğlen kızım uyurken lesslie 3.1=5 olan videoyu yaptım 45 dk
şimdi lesslie yi tekrar yapacağım yatmadan ve bugünlük bitecek
Bence de bitsin artık.. Bugün kalkabildinmi peki yataktan?

Venüs gerilemesinden sanırım ya. Bu artılar.
Tatlım menünde hiç protein yok hep karbon yüklemişsin. Bugün daha dikkatli ol.

İyi geceler bugün hamile olduğumu öğrendim sanırım diyet yapamam bu konuda bilginiz varsa yardımcı olurmsnz
Anammm.. Hayırlı olsun tatlım.
Tabiki ennn sağlıklısından besleneceksin yine ama kilo verme çalışması yok.. Yani listeye girmek doğum sonrasına kaldı tatlım. Menülerini yine paylaşabilirsin yardımcı oluruz seve seve.

Belli belli çok üzülmüşsün kalkıp horon tepesin gelmiş bu hafta değilse bile 19 ekimde seni geçmiş olucam
19 Ekimde ne varki şimdiden söyliyeyim 8 Kasım doğum günüm ve ben hızlandırabilirim kilo verme sürecimi zira o gün dönüm noktamdı. Çok şeetme yanii 19 Ekimde arkamdan bakıp tozumu seredebilirsiiinnn

Çok teşekkür ederim 1 yıldır tedavi görüyodum sonuç almayinca ara vermiştim Allah büyüktür umudunuzu hiç bişey den kesmeyin

Çok teşekkür ederim 1 yıldır tedavi görüyodum sonuç almayinca ara vermiştim Allah büyüktür umudunuzu hiç bişey den kesmeyin
Tatlımm benim takımıma gelen hamile kalıyor maşallah çok kısmetlidir canım takımım

19 Ekimde ne varki şimdiden söyliyeyim 8 Kasım doğum günüm ve ben hızlandırabilirim kilo verme sürecimi zira o gün dönüm noktamdı. Çok şeetme yanii 19 Ekimde arkamdan bakıp tozumu seredebilirsiiinnn
Bu hafta regl olcam oyüzden bu cumaya yetişememde haftaya dediydim oyüzden görcez bakalım kim kimin tozunu serceeekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…