Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah bizeİşte görmek istediğim görüntü..
2. Takım başarılı
Seni yeniyor olmanın mutluluğu anlatılamazMaşallah bize
Çok acımasızsınSeni yeniyor olmanın mutluluğu anlatılamaz
Tam da diyecektim ki Karatay yapan biri geldi sonunda. Cezanmış kaçamaklara kadar "evet nihal örnek alacağın menü tam da bu" demiştim ama Kaçamaklar çok olmuş7 ekim 2018 menüm
11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay
14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber
18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata
ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım
2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi
kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin
LAydLiNe
Biz de etmeyelim sen de etme güzelim. Ne bu böyle yangınsan mal kaçırır gibi yemişsin. Ne güzel menüyü sporla taçlandırmak varken yazık etmişsin canım ya.7 ekim 2018 menüm
11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay
14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber
18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata
ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım
2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi
kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin
LAydLiNe
Senden öğrenmiş olabilirmiyimmÇok acımasızsın
Tam da diyecektim ki Karatay yapan biri geldi sonunda. Cezanmış kaçamaklara kadar "evet nihal örnek alacağın menü tam da bu" demiştim ama Kaçamaklar çok olmuş
Biz de etmeyelim sen de etme güzelim. Ne bu böyle yangınsan mal kaçırır gibi yemişsin. Ne güzel menüyü sporla taçlandırmak varken yazık etmişsin canım ya.
Naptın meselabugün dibine vurdum sporun. tozu kalmadı hiçbirinin :)
Aboo ben de diyorum neden bu kilo verme yavaşladı.pazartesi tartısı yok. yarın tartılırım belki. bu günlerde venüs gerilemesi olduğu için kilo verme işi daha zormuş. yediklerimiz daha çok kilo yaparmış. daha dikkatli olmalıyız yani. en azından kiloyu koruyalım. 18 kasıma kadar süreç devam edecek.
Naptın mesela