- 25 Eylül 2018
- 150
- 281
- 103
Kaptan hastayken bukadar şuan yerimden kalkamıyorum yavaş yavaşYoga ne kuzum. Tempolu spor yap. O yağlar öyle erir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptan hastayken bukadar şuan yerimden kalkamıyorum yavaş yavaşYoga ne kuzum. Tempolu spor yap. O yağlar öyle erir.
Bu neeQ591. Etap hedefleri
1 @Hayalllervehayatlar 74.9 dan 73 e
2 @Puffer 75,6 dan
3 @nihaaal 74,4 ten 73.0
4 Ellssa 71 den 69 aaaa
5 @Zereno 89,9 dan 87,9 a
6 @Ece_ce
7 tikitak 76,5 ten 74,5 e
8 @Zehra2345
9 @Yumuyumii
10 drdotty 79 dan
11 cimbomlukiz 71,8 den 70,8 aaa
Geçmiş olsun canım.Sabah (7.00)
Bir haşlanmış yumurta, limonlu su
Öğle (13.30)
Üç kaşık zeytinyağlı kabak, iki dilim ekmek, bir parmak kaşar, çeyrek domates, bir biber turşusu
Akşam (18.30)
İki kaşık pilav, yarım porsiyon kıymalı patlıcan, bir kase çorba, ayran
Spor: yarım saat yürüyüş + 2 mil leslie
Su:2 litre
Bir de bir kaçamağım var kızlar, bugün 9. Evlilik yıldönümümüzdü bir dilim pasta yedim , kocacım almış ayıp olmasın dedimdi
Bu arada hala hastayım iyilesemedim bir türlü, öksürük kesilmiyor. Bugün sınavda görevliydim çok zorlandım tutmak için , adayları rahatsız etmeyeyim diye
Senin menüyü gördüm zatiiİyi geceler kızlar bende bugün menü paylaşmıyorum yarın çok artı gelmem inşallah
Aa evet hastaydın dimi. Unuttumki ben tatlımKaptan hastayken bukadar şuan yerimden kalkamıyorum yavaş yavaş
Kesme tatlım. Düzenimizi bozmuyoruz, sadece akşam yemiyoruz..Teşekkür ederim canım
Haklısın pilav her akşam var , az yiyorum ama tamamen kessem çok iyi olacak
yanlış yazdın sanırım dimiGünaydın kızlar
İlk bu ne dicek kilo bildirimi benden olsun
Cuma 71.8
Bugün 73.7
Keşke yanlış olsayanlış yazdın sanırım dimi
Yazamadım utandımSenin menüyü gördüm zatii
Ooo 1 kilo eksi ile başlamak nedir yaa. HarikasınGünaydınlarr
Ben de kilo bildirimi yapayım bu hastalık kiloya yaradı 76,5 tan 75,5 a inmişimmmm
84,5 Cuma kilon mu?84.5 ten
84 kilo olmusum
Hedef kilom 65
Biraz toparlanmayı bekliyorum ameliyattan kaynaklanan ağrılarım sürüyor, kreşe alışma sürecinde yanında beklemek gerekiyor. Şimdi kucaklamakta bile zorlanıyorum. En fazla 15 gün daha sürer sanıyorum. 3 yaşını bu yaz doldurdu. Geciktirmeden hem onun eğitim öğretim sürecini başlatmak hemde küçük oğlana daha çok zaman ayırabilmek istiyorum. Haftada 2 kez de büyük oğlanın okuluna gidiyorum. 7. Sınıfta, birazda yaramaz. “Hayatım onların peşinde geçiyor” diyebilirim.Tamam canım.. Kreş ne zaman?
Tatlım bu koşturmalar bitmez..Biraz toparlanmayı bekliyorum ameliyattan kaynaklanan ağrılarım sürüyor, kreşe alışma sürecinde yanında beklemek gerekiyor. Şimdi kucaklamakta bile zorlanıyorum. En fazla 15 gün daha sürer sanıyorum. 3 yaşını bu yaz doldurdu. Geciktirmeden hem onun eğitim öğretim sürecini başlatmak hemde küçük oğlana daha çok zaman ayırabilmek istiyorum. Haftada 2 kez de büyük oğlanın okuluna gidiyorum. 7. Sınıfta, birazda yaramaz. “Hayatım onların peşinde geçiyor” diyebilirim.
Önümüzdeki 15-20 günlük süreçte düzenimi kurarım ve sana katılırım. Okuma konusunda destek güç olman çok iyi olmuş. Kadınlar okuma konusunda hep öndedir ama okuyan kişi sayısı arttıkça toplumda abuk sabuk düşüncelerde ve davranışlarda azalma olacak, fikir kalitesi yükselecek, sabır ve idare gücü artacak diye düşünüyorum. Çok sevdim okumaya yönlendirmeni. Harika kaptan