- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- 198
Enteresan.. :1ninca:
Şöyle ki.. İltica ettirmeyi düşünüyorum dediğim bir cümle hoş görülü olarak addeliyorsa yaşasın faşizm o halde :roflol: :roflol: :roflol: Ayyyy :roflol: Leyla bugün beni hep güldürdün sen yahu!Canım benim..Şeniz
Yürüyen kaşar esprisine koptum :roflol: :roflol:
Tablomuz vatana memlekete hayırlı olsun efem.. yerimseniben
Olumsuzu olumluya çevirmek bir yetenektir, güzel bir özelliktir.. Takdirim sonsuz..
Ben de eğer sporu bırakırsam gevşeyip lime lime olurum gibi geliyor.. :roflol:
Süper mönü!
Senin bu meyveli corn flakesin sade mi? Hani o şekersiz olanlardan mı? Hep sorucam.. Ay yoksa sordum da Alzheimer mi oldum? eyvahedigeldismile
hmmm ben mi yanlış okuyup yanlış yorumladımbilmiyorumkismileolabilir valla...aceleyle okuduğum için
budur Püsküütüm:lepi:4 yk kaşığı falan koyuyorum kaseme...içine muz çilek..tabi 1 tam muz değil...galiba çeyrek bel ki daha az...çilekte 3,4 tane...çilek kalmadı artık ama :gitme:
kızlarr şu göbeğim gitmiyor ya çıldıracağım offf ne yapmam lazım benimdikkat de ediyorum ama yok yok gitmiyor şu göbekkkk:1no2:
bol bol su içmen lazııımmmm...şişkinlik yapacak yiyeceklerden uzak duuurrr..sonra mekik çeeekkyerimseniben
herkese iyi akşamlar bu gün başıma çok kötü bir şey geldi oğlumun sbs sınav sonrasıeve dönerken yolda düştüm kolumu kırdım hemde sağ kolumu şuan çok ağrım var ama sizsizde kalamadım sol kolla yazmaya çalışıyorum
a aaaaa çoook geçmiş olsuunnn:1ninca: a.s.
:teselli:leylacım sanada çok geçmiş olsun okudum çok üzüldüm bilirim ağrıyı çeken bilir ama allah beterinden korusun canım benim kendine iyi bak:1hug:
sağol tatlımyerimseniben
Dördüncü Hafta / İkinci Gün
10:45 Corn Flakes
14:10 3 yk z.yağlı barbunya, 4 cherry domates, 1 salatalık, 4 acı biber, 1 dilim çavdar ekmeği
17:00 1 kase kiraz
19:45 Marul salatası (içine 100 gr haşlanmış kepekli makarna ve 2 çatal peynir ilavesi ile)
Günlük Spor Aktivitem:
Bisiklet (15 dk-150 kcal)
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi (15 dk)
Duvara vurma (3x100)
Dambıl (9x10 set)
Bulutla Dans (10 dk)
Açıklama : Z.yağlı barbunya değil de adeta z.yağlı bereket yemeği oldu.. Nihayet bitti.. Aslında akşam son öğün olarak ayran içecektim.. Unutmuşum ve şimdi açım.. İnşallah dayanırım.. yerimseniben
İç ses: E bu saatten sonra dayan Püsküüt!klava:
Püsküütüm sen öğünlerini azaltmaya mı başladınbilmiyorumkismile
niye aç kalıyorsun ki?bi grissini falan yeseydin:1ninca:
akannehirakannehir Canım çok geçmiş olsun,oğluna üzüldüm diyecektim ki kolunun kırıldığını öğrenince çok şaşırdım....:çok üzgünüm:Kırık çok zordur ya hele sıcaklarda...Alllah yardımcın olsun.....
LEYLACIMSana da çok geçmiş olsun canım,nazara mı geldin ne?Ne olmuş arkadaşlarıma öyle ya......:çok üzgünüm:
Sağol canım arkadaşım.....kaydirigubbakcemile3...
teşekkür ederim canımcımm a.s.
bilemiyorum kiiibilmiyorumkismilebi de size demedim ama ben aynı gün ben eve çıkarken merdivende düşüp dizimi kanatmıştım
Menümü de yazayım...
KAHVALTI 1 dilim ekmek+peynir+salata+ süt
ARA 1 elma
ÖĞLEN 1 kase çora+3 kaşık ezelye+yoğurt....
ARA hurma
AKŞAM........1 kase mercimek çora+4 kaşık nohut+salata
GECE 1 elma+6 tane erik
Yarın erkenden annemin evini temizlemeye gidicem
,yemek falan hazırlarız...Kısmetse pazartesi çıkacak....Eve dönünce yazarım
hoşçakalın...:a015:..
samanyolum ne güzel bi mönü bu böyleeeyerimseniben
Leylacığım geçmiş olsun canım benim... Ay nazar mı değiyor anlamadım valla. 2. takımın girişine kocaman bi Nazar ayeti mi yazsakGüldüğüme bakma Leyloş üzüldüm senin adına.. Dikkat et tatlım olumunekankayizsmile
sağol tatlım a.s.
dimi dimi aynen öyle yapmak lazımkaydirigubbakcemile3
Aman Allah'ım takımım üstüne kara bulutlar çökmüş resmen... hadi ordan kışşt kışşşttt.. Çok üzgünüm çoook
Zümrütüankacım allah acil şifalar versin.. Çok Çok geçmiş olsun :1hug:
ya winnie the pooh nun sihirli dünyası diye çizgifilm varda orada tigger zıplama denemeleri yaparken bi tane kara bulut onun tepesinden ayrılmıyor...tabi tigger kızıyor,bulutu kovalıyor,saklanıyor...bulut bulut çekil başımdan,gitte başkasının başına çöreklen diyo...tabi bulut daha da kızıyyoooorrr,büyüyooorrr,kararıyooorrr....:1ninca: yani kovmakla olmuyo...güzel dille anlatmak lazımkaydirigubbakcemile3 sevgili bulut;inan biz seni çok seviyoruz,her eve lazımsın arada sırada ama şu an çoook işimiz var...istersen sen de bize eşlik edebilirsin,hadi gel yerimseniben hı birde seni üzdüğüm için çok özür dilerim!! dedik miii bulut hemen yumuşaarrr elini sıkaaarrr ve oradan uzaklaşırkaydirigubbakcemile3
Menüme gelince yazmasam daha iyi olacak galiba,ne bulursam yedim....
SABAH omlet+yarım simit+peynir
ARA 1 top dondurma
ÖĞLEN 1 dilim pizza+barbunya pilaki 5 kaşık+1 bardak ayran
ARA biraz leblebi+1 kaşık un helvası+birazda üzüm
AKŞAM 1 bardak ayran
GECE elma yerim....
İşte böyle kızlar yarın kaçta girerim bilemiyorum,ama ilk fırsatta gelirim....opuyorumnanaktan
hmmm pizza falan var diye mi akşam sadece ayranbilmiyorumkismileöyle olmalıyerimseniben