Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dünden beri kimse uğramamış kızlar hu huuu nerdesiniz
günaydın herkese
dünkü menüm
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği az peynir 5 zeytin
arada bi dilim karpuz
öğlen canım yemek istemedi bi dilim tam buğday ekmeğine sandaviç yaptım peynir domates
arada kiraz yarım kase
akşam 4 köfte salata ayran
4 kayısı
günaydın şekerler
nasılsınız bugün bakalım
varsa yeriniz sıkışın şööle bende geliyorumkaydirigubbakcemile5
akrebim gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Özlemişim yahu..
Gel bi' sarılayım Şeniz Şeniz Şeniz
Not: Kaç kiloluk yer açmamız gerekecek acaba? :roflol:
PAZARTESİ
09:30 Corn Flakes
13:00 1 kase kiraz
15:30 1 haşlanmış mısır, 5 cherry domates, 1 salatalık, 5 acı biber
19:00 1 tabak köfteli sebze türlü (köftenin yağı dışında yağ eklemiyorum), 5 acı biber, 2 yk yoğurt, 1 dilim Uno denge light ekmek
22:00 2 tane wasa (tanesi 30 kcal), 2 çatal peynir, 5 tane kiraz
Günlük Spor Aktivitem:
Bisiklet (15 dk-150 kcal)
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi (15 dk)
Duvara vurma (3x100)
Dambıl (9x10 set)
Bulutla Dans (10 dk)
Yürüyüş (İki ayrı seferde olmak üzere toplam 1.5 saat)
Not: Benim karnım Perşembeden bu yan şiş.. ve malum misafir gelemedi henüz. Bir şişkinliktir gidiyor..
Ya sorma akrebim ya.. 3 sene boyunca dikkat ettim.. Ama bu yıl benim için kötü başladı.. Bir sürü ters olay ve neticesinde irademi kaybetmem sonrasında kiloları yapıştırdık bünyeye.. Buralara dönme niyetim Allah biliyor ya hiç yoktu...yaa seni görürde gelmezmiyim şekerim benim..Şeniz
diyet gruplarına bakarken 2. takımda seni görünce doğrudan buraya tıkladım ve çok şaşırdım..
dedim benim meleğim tekrardan kilomu almış..
eh benim kiloyla da çok yakınmışız..şimdi kilo vermeyi canım daha çok çekti ayybayanssulusmile
Akrebim yok böyle bi'şey.. ben de aynen senin gibi 69.6 ile döndüm yarışmaya..hehehehe bak bu güzel soru
sefiyorum seni ve bu güzel zekanı yaaŞeniz
69,6 son kilom
tabi bu herzaman böyle kalacağını göstermez dimi amayerimseniben
ben bu menüye bayıldım püskütüm sabah 2 dilim yiyince acıkmıyorum ara yapmıyorum ya sende bire düşürmemi önermiştin bir sabah bir öğlen bende püskütümün sözünü dinliyorum kaydirigubbakcemile5
menüyü inceledim canım gerçekten iddalı ve uygulayınca bayağı işe yarayacağını düşünüyorum
evet ya ceyda da yok iki gündür bişey soyledid ben mi kaçırdım nerelerde acaba
Ya sorma akrebim ya.. 3 sene boyunca dikkat ettim.. Ama bu yıl benim için kötü başladı.. Bir sürü ters olay ve neticesinde irademi kaybetmem sonrasında kiloları yapıştırdık bünyeye.. Buralara dönme niyetim Allah biliyor ya hiç yoktu...
Ama baktım olmuyor yeniden buradayım işte.. kaydirigubbakcemile2
Ben de az önce tam çıkıyordum ki aşağıda senin ismini görünce nerede ki bu kız şimdi mesaj mı atsam diyordum kiii takım topiğine göz atıp öyle çıkayım dedim.. A-aa sonra bi'baktım bizim takıma gelmiş bu kız ayol.. kaydirigubbakcemile
Akrebim yok böyle bi'şey.. ben de aynen senin gibi 69.6 ile döndüm yarışmaya..
Birlikte kurtuluruz inşallah kilolardan..
Leyla kaptanımız da okur başvuru talebini.. Sen de bu arada puldu, kan tahliliydi tamamlarsın..
Ama uyarmakta da fayda görüyorum.. Takımımız çok aktif bir takım değil.. Sen bir daha düşün istersen.. yerimseniben