- 8 Ekim 2012
- 3.384
- 6.488
- 358
- 36
Kendin biliyon canım zaten durumu sağlıklı olmamış çok spor biyerden başlaman lazım hayallerine ulaşabilmek içinMenüm
Sabah kepek ekmekli sandviç
Öğle bir küçük balık kraker paketi yedim :)
Akşam bir tabak bulgur pilavı
3 tl su
Ev işi bol koşturmaca kız uyudu ders çalışıcam bir duştan sonrada spor yokdaha sağlıklı menülere davet ediyorum kendimi ama olmuyor (
Akşamki pastayı görene kadar ne kadar güzel gitmiş dedim ama pasta ekmek olmamışİyi geceler
Sabah
6:00 bir porsiyon roka yarım domates yarım limon
10:15 iki dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2k.k peynir, bir porsiyon roka, bir porsiyon maydonoz,iki adet sucuk dilimi, bir çay bardağı şekersiz çay, 3 dilim domates, bir tatlı kaşığı kahvaltılık sos,3 Zeytin
Öğle
Yarım domates bir dilim peynir iki dilim ekmek
Bir fincan kahve
Akşam
bir dilim pasta
2 lt su
3 saat yürüyüs+ plates
Kitap: pembe fili düşün
Sen dikkat ediyorum desendee vücut farklı yer ödem yapar artıyla gelirsin bende seni geçerimGünaydin kizlar ugrayamadim internet sıkıntısi oluyor. Dikkat ediyorm ama tarti olmadigindan ne durumdaykm bilemiyorm
Güzel canım beğendim bensabah 07:30
akşam 16:30
- 2 yumurta
- 2 dilim peynir
- 10 zeytin
- 5 6 ceviz
- domates salatalık
kaçamaklar:
- yarım porsiyon yoğurtlu kabak
su: 3 lt.
- 14:00 --> 2 kase aşure
spor: yoga+plates bol bol hareket
Akşamki pastayı görene kadar ne kadar güzel gitmiş dedim ama pasta ekmek olmamış
Ayy o doğum günleri bu ay hiç yoksa 6 7 özel gün var en az pastayla atlatırım inşallah
Sen dikkat ediyorum desendee vücut farklı yer ödem yapar artıyla gelirsin bende seni geçerim
Yaklaşınca daha zevkli olacak hele birde listeye girince sende ozaman daha şenlenecekÖdem var cnm yüzügm sıkmaya basladi parmagimi ama eve dönünce 1-2 güne atarm ödem sulariylayeterki kilo olmasin sen yaklas bakalm bana azcik öle hesaplasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?