Sabah 5 demi kalkıyosunGünaydınnnnnn
Salı menüsü
05:00 iki adet ceviz iki bardak su
6:00 bir porsiyon roka yarım domates yarım limon
6:30-9:30 yürüyüş+plates
10:15 iki dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2k.k peynir, bir porsiyon roka, bir porsiyon maydonoz,iki adet sucuk dilimi, bir çay bardağı şekersiz çay, 3 dilim domates, bir tatlı kaşığı kahvaltılık sos,3 Zeytin
Evet sabah o saate uyanıyorum genelde , hayır kaptan ceviz ıslatmıyorum, bir diyetisyen arkadasım güvendiğim biri bu yaptığımın yanlıs olduğunu bir ise yaramadığını söyledi, o yüzden normal bir sekilde yiyorum suyumu içiyorumSabah 5 demi kalkıyosunhay maşallah. Çok imrendim sana.
Cevizi akşamdan ıslatıyosun dimi?
Canım menünü akşam tam olarak paylaşırsan yorumu da ona göre yaparız olurmu?
Canım menülerimizi akşamları tek mail sabah öğlen akşam ara spor kitap ve su şeklinde tek mesajda paylaşıyorızGünaydınnnnnn
Salı menüsü
05:00 iki adet ceviz iki bardak su
6:00 bir porsiyon roka yarım domates yarım limon
6:30-9:30 yürüyüş+plates
10:15 iki dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2k.k peynir, bir porsiyon roka, bir porsiyon maydonoz,iki adet sucuk dilimi, bir çay bardağı şekersiz çay, 3 dilim domates, bir tatlı kaşığı kahvaltılık sos,3 Zeytin
Merhaba canım katılabilirsin tabi ilk sayfada kurallarımız yazıyor 15 gün deneme süremiz var kendini tanıtırmısınmerhaba bende aranıza katılabilirmiyim
Resimdeki sen misinMerhaba canım katılabilirsin tabi ilk sayfada kurallarımız yazıyor 15 gün deneme süremiz var kendini tanıtırmısın
Canım neden yok kaptan?Kızlar Akrep kaptan 2 gün aramızda olmayacak ama biz onu bol eksilerle karşılarız dimi
Tamam canım anladım. Tabi ki buradayız, biz boşuna ikinci olmuyoruz üç haftadır yarışta, kaptan sayesinde.Kızlar Akrep kaptan 2 gün aramızda olmayacak ama biz onu bol eksilerle karşılarız dimi
Yok canım nerde o olsam yeter zayıflarmıyımResimdeki sen misin
Ban yedi 2 gün cezalı kuzumCanım neden yok kaptan?
Kesinlikle kaptanı seviyoruzTamam canım anladım. Tabi ki buradayız, biz boşuna ikinci olmuyoruz üç haftadır yarışta, kaptan sayesinde.
ben 30 yaşındayım sakarya da yaşıyorum 1 kızım var 2 yaşında 1.65 boyum var 110 kiloyum defalarca diyet yapmayı denedim yapamadım ama hafta sonu akrabalarla yaptığımız günde herkesin yer o yer düşüncesi tak ettirdi önce kendim için sonra onları pişman etmek için zayıflamak istiyorum ilk hedefim 99 yani ikili rakamlarMerhaba canım katılabilirsin tabi ilk sayfada kurallarımız yazıyor 15 gün deneme süremiz var kendini tanıtırmısın
Rica ederim kuzum ya
Hoş geldin canım, öncelikle kendi sağlığımız için sonra bize imalı sözlerde bulunanları pişman etmek içinben 30 yaşındayım sakarya da yaşıyorum 1 kızım var 2 yaşında 1.65 boyum var 110 kiloyum defalarca diyet yapmayı denedim yapamadım ama hafta sonu akrabalarla yaptığımız günde herkesin yer o yer düşüncesi tak ettirdi önce kendim için sonra onları pişman etmek için zayıflamak istiyorum ilk hedefim 99 yani ikili rakamlar
Hep birlikte vericez sıkma canını insanlar herşeye müdavim canım takılma sen onlaraben 30 yaşındayım sakarya da yaşıyorum 1 kızım var 2 yaşında 1.65 boyum var 110 kiloyum defalarca diyet yapmayı denedim yapamadım ama hafta sonu akrabalarla yaptığımız günde herkesin yer o yer düşüncesi tak ettirdi önce kendim için sonra onları pişman etmek için zayıflamak istiyorum ilk hedefim 99 yani ikili rakamlar
Hoş geldin canım yürüyüş çok etkili ama ben yapamıyorum benimde deneme sürem dün başladıben 30 yaşındayım sakarya da yaşıyorum 1 kızım var 2 yaşında 1.65 boyum var 110 kiloyum defalarca diyet yapmayı denedim yapamadım ama hafta sonu akrabalarla yaptığımız günde herkesin yer o yer düşüncesi tak ettirdi önce kendim için sonra onları pişman etmek için zayıflamak istiyorum ilk hedefim 99 yani ikili rakamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?