• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydınnnnnn

Salı menüsü

05:00 iki adet ceviz iki bardak su
6:00 bir porsiyon roka yarım domates yarım limon
6:30-9:30 yürüyüş+plates
10:15 iki dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2k.k peynir, bir porsiyon roka, bir porsiyon maydonoz,iki adet sucuk dilimi, bir çay bardağı şekersiz çay, 3 dilim domates, bir tatlı kaşığı kahvaltılık sos,3 Zeytin
Sabah 5 demi kalkıyosun :KK57: hay maşallah. Çok imrendim sana.
Cevizi akşamdan ıslatıyosun dimi?
Canım menünü akşam tam olarak paylaşırsan yorumu da ona göre yaparız olurmu?

Sabah 5 demi kalkıyosun :KK57: hay maşallah. Çok imrendim sana.
Cevizi akşamdan ıslatıyosun dimi?
Canım menünü akşam tam olarak paylaşırsan yorumu da ona göre yaparız olurmu?
Evet sabah o saate uyanıyorum genelde , hayır kaptan ceviz ıslatmıyorum, bir diyetisyen arkadasım güvendiğim biri bu yaptığımın yanlıs olduğunu bir ise yaramadığını söyledi, o yüzden normal bir sekilde yiyorum suyumu içiyorum

Günaydınnnnnn

Salı menüsü

05:00 iki adet ceviz iki bardak su
6:00 bir porsiyon roka yarım domates yarım limon
6:30-9:30 yürüyüş+plates
10:15 iki dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2k.k peynir, bir porsiyon roka, bir porsiyon maydonoz,iki adet sucuk dilimi, bir çay bardağı şekersiz çay, 3 dilim domates, bir tatlı kaşığı kahvaltılık sos,3 Zeytin
Canım menülerimizi akşamları tek mail sabah öğlen akşam ara spor kitap ve su şeklinde tek mesajda paylaşıyorız

Merhaba canım katılabilirsin tabi ilk sayfada kurallarımız yazıyor 15 gün deneme süremiz var kendini tanıtırmısın
ben 30 yaşındayım sakarya da yaşıyorum 1 kızım var 2 yaşında 1.65 boyum var 110 kiloyum defalarca diyet yapmayı denedim yapamadım ama hafta sonu akrabalarla yaptığımız günde herkesin yer o yer düşüncesi tak ettirdi önce kendim için sonra onları pişman etmek için zayıflamak istiyorum ilk hedefim 99 yani ikili rakamlar

ben 30 yaşındayım sakarya da yaşıyorum 1 kızım var 2 yaşında 1.65 boyum var 110 kiloyum defalarca diyet yapmayı denedim yapamadım ama hafta sonu akrabalarla yaptığımız günde herkesin yer o yer düşüncesi tak ettirdi önce kendim için sonra onları pişman etmek için zayıflamak istiyorum ilk hedefim 99 yani ikili rakamlar
Hoş geldin canım, öncelikle kendi sağlığımız için sonra bize imalı sözlerde bulunanları pişman etmek için :lülülü: hep beraber zayıflıyoruz :21: burayı düzenli takip ettiğinde inan faydasını göreceksin çünkü her akşam menü bildirecegini bilmek tutuyor insanı En Büyük KK

Hep birlikte vericez sıkma canını insanlar herşeye müdavim canım takılma sen onlara

Menüm
Sabah kepek ekmekli sandviç

Öğle bir küçük balık kraker paketi yedim :)

Akşam bir tabak bulgur pilavı

3 tl su
Ev işi bol koşturmaca kız uyudu ders çalışıcam bir duştan sonrada spor yok :( daha sağlıklı menülere davet ediyorum kendimi ama olmuyor :((

Hoş geldin canım yürüyüş çok etkili ama ben yapamıyorum benimde deneme sürem dün başladı

Back