Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarılı olmuş kaptan, tebrikler sadece topalağın yanında ekmek olmayabilirmiş.Pazartesi menüm
Sabah 9:30
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Domates biber maydanoz nane
1 salkım üzüm
2 dilim ekmek
Öğle 13:30
1 tabak topalak
Soğan domates
1 dilim ekmek
Su
3 litre
Spor
3 saat yürüyüş
Kitap
Beyaz
Saol kaptanım ♡Waooov bu nasıl spor böyle maşallah sana
Süper kaptanım ♡Pazartesi menüm
Sabah 9:30
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Domates biber maydanoz nane
1 salkım üzüm
2 dilim ekmek
Öğle 13:30
1 tabak topalak
Soğan domates
1 dilim ekmek
Su
3 litre
Spor
3 saat yürüyüş
Kitap
Beyaz
Haha supersın gaza gel inşallah hep benden önde ol cnm istedim bu ♡hiç sanmıyorum canım, ben de öyle kolay lokma değilim yalnız
Evet haklısın canım ama işte suyuna banma işi cazip geldi.Başarılı olmuş kaptan, tebrikler sadece topalağın yanında ekmek olmayabilirmiş.
Günaydın kızlar
Ben okula gidiyorum gorusuruz
Günaydın kızlarGünaydın kızlar ♡
kahvaltılık sos bugun sabah kepekli ekmekle başladım amaAcuka neydi?
günaydınnnGünaydın kızlar
Aa nazarmı değdi bize. 2 haftadır artılarla geliyoruz.
nihaaal nerelerdesin canım bugün pek göremedim seni sanki
Evet görünmedi
Maşallah canım pastaya karşı koymakHerkese günaydın 3 çocuklu çalışan bir kadın hayatı benimki. Bi de üstüne hergün misafir ağırlamak. Uykuya zor fırsat buluyorum bu ara. ama diyete devam. Dün eşimin doğumgünüydü ama hiç kaçamazsın geçti. Cuma 75.3 pazartesi 75.6 idi. Kaptanım. Yeni katılan arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum canlar.
Ben 20 yaşındayım 2 yillik evliyim çocuğum yok istanbulda yasiyorum boy 165 kilo 85 hedef kilo 65Kendini tanıtırmısın canım?
Devamsa güzel o zaman canım. Bu hafta sonuçlarımız süper olsun.Herkese günaydın 3 çocuklu çalışan bir kadın hayatı benimki. Bi de üstüne hergün misafir ağırlamak. Uykuya zor fırsat buluyorum bu ara. ama diyete devam. Dün eşimin doğumgünüydü ama hiç kaçamazsın geçti. Cuma 75.3 pazartesi 75.6 idi. Kaptanım. Yeni katılan arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum canlar.
Tekrardan hoşgeldin canım. Kurallarımız ilk sayfamızda. 15 gün deneme süremiz var.. Sonrası listedesin inşallah.Ben 20 yaşındayım 2 yillik evliyim çocuğum yok istanbulda yasiyorum boy 165 kilo 85 hedef kilo 65
HosbuldumTekrardan hoşgeldin canım. Kurallarımız ilk sayfamızda. 15 gün deneme süremiz var.. Sonrası listedesin inşallah.
Hayır canım. Öyle bi zorunluluğumuz yok.Hosbuldum
Okudum kurallarınızi yedikleeimizin resmini paylaşma zorunlumu