4 dilim olan nedir kuzu?4 dilim biraz fazla ama malum erken bitiriyorsun yemeği o yüzden sıkıntı olmaz herhalde.
Süper süper süper menüSabah(09.00)
Yarım dilim börek, iki zeytin, az zeytinyağı, yarım domates, çay
Öğle ( 12.30)
İki elma, çay
Akşam (19.30)
İki dilim fırında palamut yanında az sebze, bol salata
Son ara (23.00)
Tarçınlı şekersiz Türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor: leslie 2 mil
Börek değil mi ? Yanlış mı gördum ki4 dilim olan nedir kuzu?
Elveda güzel vatanıma devamSüper süper süper menükitap?
yok yok bitti artık tükettim bugün. dün 2 kase kadar yemişimdir. bugün 1 avuç bile etmezCanım yapma. Koca günü mahvediyosun. Akşam yendiği için ödem yapıcak ve artı hep artı çıkıcaksın.
Atarım takımdan artı gelince de napcan sonra
Hafta sonu ye ve yine gün içinde yeçıkarma salon kadını çizgimden aaaaaaa sinirlendim bak iyiice hadi dün tek gündü. Üst üste iki gün çekirdek ne yaaa uyardığım halde üstelik fururum çekirdek yiyen parmaklarından bak
Mazeret hep mazeretÇekirdeğe mazeret yok ama
azıcıcıkEn azından saati biraz erkene çekmişsin
yumurta ya borçluyum. bir de ekmek türü ve şekerli hiçbir gıda tüketmemeye çalışıyorum yoksa acıkıyorum. buün evden çıkmam gereken saatte uyanmışım. yumurtayı yapıp kaba koydum yanıma aldım trafik ışıklarında beklerken yedimHem turşu hem tuzlu çekirdek hem de bu kadarcik subir de canım 7.30 dan 18 e kadar hiçbir şey yemeden nasıl duruyorsun ara Öğün yapsan mı acaba ?
Ha anladım. Yalnız o dilim değildi. Ev usulü sac böreğiBörek değil mi ? Yanlış mı gördum ki
Süpermiş. Aferim çıkma..yok yok bitti artık tükettim bugün. dün 2 kase kadar yemişimdir. bugün 1 avuç bile etmezeşime de dedim alma artık diye
azıcıcık
yumurta ya borçluyum. bir de ekmek türü ve şekerli hiçbir gıda tüketmemeye çalışıyorum yoksa acıkıyorum. buün evden çıkmam gereken saatte uyanmışım. yumurtayı yapıp kaba koydum yanıma aldım trafik ışıklarında beklerken yedimyoksa günü berbat ederdim.
yumurtasız çıkmam abii
Ben kendim kaşındım senle uğraşırsam okadar normal çirkefliğin
Ama senin 500 zıplama yı gördüm ya vc ye gidip atlayasım var yapabilirimde deliyim
Valla çirkefsintam cimbomlunun dişine göreymişsin bunun üstüne cimbomlu erir iyice
Bence cimbomlu lavaboya ip atlamaya gitti bile e
Harika menü harika spor süpersin canımbir de kahveseversin sanırım
Bencede kolay lokma değilmişValla çirkefsintam cimbomlunun dişine göreymişsin bunun üstüne cimbomlu erir iyice
Sade bugün tolerans tanıdımYaparsın vallaahayır 45 dk yürüyüşü geçmeyen eceye onca spor yaptırmışsın ya helaalll ece 1-0 önde bugün
Ben şirketin wc sinde atlıyorum hastane hak getirekizz bosversenee yat gitsin ohh dinlen
banyoda ziplamayi düsünüyor baksana
Sagol canimay evet kahveyi cok seviyorum ya
Beğendim canım afiyet olsunSabah(09.00)
Yarım dilim börek, iki zeytin, az zeytinyağı, yarım domates, çay
Öğle ( 12.30)
İki elma, çay
Akşam (19.30)
İki dilim fırında palamut yanında az sebze, bol salata
Son ara (23.00)
Tarçınlı şekersiz Türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor: leslie 2 mil
GünaydinlarrGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?