- 8 Ağustos 2008
- 35.230
- 41.991
- 1.123
Ben de 1 saatlik yürüyüşle başladım güne..Cuma günü strese girmemek için 200 iple başladım güne ya siz kızlar
Gel Cuma gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 1 saatlik yürüyüşle başladım güne..Cuma günü strese girmemek için 200 iple başladım güne ya siz kızlar
Düşünme harekete geç bebiş...Günaydinlarrr
Bende kahvemi icip spor ile baslamayi dusunuyorum güne
Ececim kahvenin yanına kurabiye ye harekete geçme keyif yapGünaydinlarrr
Bende kahvemi icip spor ile baslamayi dusunuyorum güne
Oooo ben de ne diyo bu kız diyorum yarış hırsı haaEcecim kahvenin yanına kurabiye ye harekete geçme keyif yap
Yoksa nasıl geçerimOooo ben de ne diyo bu kız diyorum yarış hırsı haa
Çene kasların gelişirBen de okulda deyimler ve atasözlerini anlatıyorum, spor sayılır mı?
Bence istanbulda hava serin bahtaniye altında oturuyor elinde abur cuburlarıDimi ya Ece_ce kayboldu ama.. Bence spor yapıyor
SayılmasssBen de okulda deyimler ve atasözlerini anlatıyorum, spor sayılır mı?
ilahiiÇene kasların gelişir
Aboooo @Ece_ce nerdesinnnBence istanbulda hava serin bahtaniye altında oturuyor elinde abur cuburları
Aboooo @Ece_ce nerdesinnn
Ohoo ben hem spor yaptm hem yürüyüs hem pazar alisverisi aksamada balik var :) ohh gitsin kilolarr cimbomlukiz sen battaniye altina otura dur
Kız battaniye altında oturabilsem keşke eşim küçük bir operasyon geçirdi tek kişilik kanepeye kurulmaya çalıştım hastanedeOhoo ben hem spor yaptm hem yürüyüs hem pazar alisverisi aksamada balik var :) ohh gitsin kilolarr cimbomlukiz sen battaniye altina otura dur
Bizde de balık varOhoo ben hem spor yaptm hem yürüyüs hem pazar alisverisi aksamada balik var :) ohh gitsin kilolarr cimbomlukiz sen battaniye altina otura dur
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şey değildirKız battaniye altında oturabilsem keşke eşim küçük bir operasyon geçirdi tek kişilik kanepeye kurulmaya çalıştım hastanede
Spor az ama menü iyi, biraz çiğ sebze de olabilirdi menüde ama hastane şartlarında bu kadarı da gayet iyi.Bugün kü menüm
Sabah öğle birlikte 11.30da 3 kaşık bulgur pilavı yarım kase cacık
Ara 4 tane peynirli çubuk
Akşam 16.30 da 3 kaşık tavuklu pilav
Su 2 litre
Spor 200 ip