• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar hayırlı geceler kusura bakmayın çok yogundum 3 gündür bundan sonra daha sık girmeye calısıcam okullar sebebiyle vakit kalmıyor ama ayar cekıcem
Bugün menü paylasmakla baslim kısa ve öz oldu

Sabah 500ml limonlu su
Kahvaltı 10.50 1 yumurta ile peynırlı domatesli omlet yarım dilim peynır 2 çeri domates yeşil çay

Gece yogurt kürü
Su 2.6 ltr

Spor 3bucuk saat yürüyüş orta tempo
1200 ip

sabah (07:00)
  • 2 yumurtadan biberli kekikli omlet
  • 10 zeytin
  • 6 7 ceviz
  • domates salatalık

akşam (16:30)
  • etli bamya
  • yoğurt
  • erik+elma

KAÇAMAKLAR:
19:00 4 kare çikolata

su:2 lt
spor: yoga+plates aslında günlük 1 saat yürüyorumdur toplamda ama günlük aktivite olduğu için yazmıyorum spor olarak saymıyorum
Güzel menü canım :KK9:

Menüm:

11:15 1hasl.yumurta, 1,5 Pogaca, domates salatalik, 5zeytin, 1kk peynir

14:00 1 Latte, 2 sekerpare (komsuda)

17:00 1 fincan kahve, 2lokum

18:15 1 tabak tavuklu körili yemek

20:00 2 mandalina, Adacayi

2lt Su
1 saat yürüyüs + 50mekik
Kitap kötü cocuk 3
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım sanki bugün. Şekerpare bozmuş özellikle onun dışında iyi.

Kızlar hayırlı geceler kusura bakmayın çok yogundum 3 gündür bundan sonra daha sık girmeye calısıcam okullar sebebiyle vakit kalmıyor ama ayar cekıcem
Bugün menü paylasmakla baslim kısa ve öz oldu

Sabah 500ml limonlu su
Kahvaltı 10.50 1 yumurta ile peynırlı domatesli omlet yarım dilim peynır 2 çeri domates yeşil çay

Gece yogurt kürü
Su 2.6 ltr

Spor 3bucuk saat yürüyüş orta tempo
1200 ip
Ben beğenmedim canım neredeyse hiçbir şey yememissin yapma bu kadar kendine zarar verirsin.

Ohh tam da tartı öncesi günü menüye gel :sinirli: bakliyat pilav kurabiyee:sinirli:
Bu ne güzelim yarın için daha da fazla çıkma menüsümü.En Büyük KK
Aslında çok da yemedim ama. Küçük bir kurabiyeydi o da sabah diye yedim. fasulye,pilav ikisini de çok az aldım öğlen. Akşam salata dışında kaşığın ucuyla iki kaşık pilavın tadına baktım bu kadar.

Aslında çok da yemedim ama. Küçük bir kurabiyeydi o da sabah diye yedim. fasulye,pilav ikisini de çok az aldım öğlen. Akşam salata dışında kaşığın ucuyla iki kaşık pilavın tadına baktım bu kadar.
Canım normal bi günde tamam ama tartı öncesi günde değil.. Protein ağırlıklı olsın perşembe menüleri.

***2. Takım 549.Etap***

akrep33( 76,6 / / /% )Sabit
2BHB(62/ / / % ) izne ayrıldı.
cimbomlukiz( 61,2 / 61 / 0,2 / 0,35%)izne ayrıldı
merr(81,7 / 80.6 / 1.3 / 1.60 %)
Zereno(78,5 /78,7/ -0,2 /% -0,25)
687403_igt (66,4 / 66,8 / -0,4 / -0,60% )
ehl-i keyf (55,8 / 55,9 / -0,1 / %-0,18 )
yumaknuro (74,9 / 74,6 / 0,3 / 0,40% )
citlenbikbesyo (55,2 / 54,9 / 0,3 / 0,54% )

2.Takım ortalaması: %0,207

Şu tavuklu körili yemek dediğin makarna mı?
Yemek deyince fırça yemem sandındı dimi:sopa:
Ve menüyü sevmedim.. Tartı öncesi nescafeler lokumlar tatlılar poğaçalar havada uçmuş:sinirli:
Güzelim sen beynine ayar vermelisin önce ki hergün böyle kaçamaklarla gelme takıma..
Yok makarnasiz az bisi kabak ve mantar vardi :/
Ben unutsuz vakayim sanirim benden olmiycak ya bizamanlar nasil 90kilodan 65e indim bilmiyorm icimde azicik azim kalmamis 6 kiloyu veremiyorm :(

Back