• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah(09.00)
Yarım dilim börek, iki zeytin, az zeytinyağı, yarım domates, çay

Öğle ( 12.30)
İki elma, çay

Akşam (19.30)
İki dilim fırında palamut yanında az sebze, bol salata

Son ara (23.00)
Tarçınlı şekersiz Türk kahvesi

Su: 2 lt
Spor: leslie 2 mil
Süper süper süper menü :KK9:kitap?

Canım yapma. Koca günü mahvediyosun. Akşam yendiği için ödem yapıcak ve artı hep artı çıkıcaksın.
Atarım takımdan artı gelince de napcan sonra :sinirli:
Hafta sonu ye ve yine gün içinde ye :sinirli: çıkarma salon kadını çizgimden aaaaaaa:sinirli::sinirli: sinirlendim bak iyiice :sinirli:hadi dün tek gündü. Üst üste iki gün çekirdek ne yaaa :sinirli:uyardığım halde üstelik:sinirli:fururum çekirdek yiyen parmaklarından bak:sinirli:
yok yok bitti artık tükettim bugün. dün 2 kase kadar yemişimdir. bugün 1 avuç bile etmez :D eşime de dedim alma artık diye
Mazeret hep mazeret :110:Çekirdeğe mazeret yok ama :63:
:ruh::ruh::ruh:
En azından saati biraz erkene çekmişsin :KK66:
azıcıcık:ıslık:
Hem turşu hem tuzlu çekirdek hem de bu kadarcik su :KK20: bir de canım 7.30 dan 18 e kadar hiçbir şey yemeden nasıl duruyorsun ara Öğün yapsan mı acaba ?
yumurta ya borçluyum. bir de ekmek türü ve şekerli hiçbir gıda tüketmemeye çalışıyorum yoksa acıkıyorum. buün evden çıkmam gereken saatte uyanmışım. yumurtayı yapıp kaba koydum yanıma aldım trafik ışıklarında beklerken yedim :confused:yoksa günü berbat ederdim.
yumurtasız çıkmam abii:KK20:

yok yok bitti artık tükettim bugün. dün 2 kase kadar yemişimdir. bugün 1 avuç bile etmez :KK70: eşime de dedim alma artık diye

:ruh::ruh::ruh:

azıcıcık:ıslık:

yumurta ya borçluyum. bir de ekmek türü ve şekerli hiçbir gıda tüketmemeye çalışıyorum yoksa acıkıyorum. buün evden çıkmam gereken saatte uyanmışım. yumurtayı yapıp kaba koydum yanıma aldım trafik ışıklarında beklerken yedim :confused:yoksa günü berbat ederdim.
yumurtasız çıkmam abii:KK20:
Süpermiş. Aferim çıkma..

Ben kendim kaşındım senle uğraşırsam okadar normal çirkefliğin :KK53:
Ama senin 500 zıplama yı gördüm ya vc ye gidip atlayasım var yapabilirimde deliyim:KK70:

:KK48::KK48::KK48: kizz bosversenee yat gitsin ohh dinlen :KK53:

Valla çirkefsin :KK70:tam cimbomlunun dişine göreymişsin :KK70::KK70:bunun üstüne cimbomlu erir iyice :KK70:

:KK48::KK48::KK48: banyoda ziplamayi düsünüyor baksana :p:p

Bence cimbomlu lavaboya ip atlamaya gitti bile e:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Harika menü harika spor süpersin canım :KK5: bir de kahveseversin sanırım :kahve:

Sagol canim :KK37: ay evet kahveyi cok seviyorum ya

Sabah(09.00)
Yarım dilim börek, iki zeytin, az zeytinyağı, yarım domates, çay

Öğle ( 12.30)
İki elma, çay

Akşam (19.30)
İki dilim fırında palamut yanında az sebze, bol salata

Son ara (23.00)
Tarçınlı şekersiz Türk kahvesi

Su: 2 lt
Spor: leslie 2 mil
Beğendim canım afiyet olsun :KK9: