Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Amin canım cümlemizinki doğru söylüyorsun canım ben kendimi motive ediyorum busefer başlıycam diye iş bitene kadar bende bitiyorum

Günaydın hanımlar kaçamaksız bir hafta sonu olur inşallah
Ben şimdiden kaçamak yaptım bile beş kasik aşure yedim ben yaptım diye demiyorum çok güzel olmuştu dayanamadim

Tatlım deneme süremiz 15 gün. 15 gün sonunda takıma girmeyi haledersen listedesin.
Kurallarımız da ilk sayfamızda.

Ben şimdiden kaçamak yaptım bile beş kasik aşure yedim ben yaptım diye demiyorum çok güzel olmuştu dayanamadim
Afiyet olsun canım. Ben de çok severim aşureyi.
Sabah yediysen ve bir de güzel spor yaptıysan sorun yok.

Çok enteresan vejeteryan oldum deyince, olunuyomu? Cidden meraktan soruyorum.

Bir de süt ve yumurta da hayvani ürün.. Demekki vejeteryan değilsin güzelim. Eziyet etme kendine derim ben. Sağlıklı menülerle başarırsın bu işi merak etme.

Hoş geldin canım

Menü

Sabah 800 ml limonlu su

Kahvaltı 3 küçük boy kabak fırında kızarttım 2 kasık sarımsaklı yogurt
Yeşil çay

Akşam 1 kutu activia kayısılı

Su 3.ltr yatana kadar 3.6 olur

Spor 132 dakka eliptik bisiklet
1400 ip
2 bucuk saat yürüyüş

Selam kızlar ben regl oldum bugün, ben iptal anlayacağınız
Bir de kızlar bi şey soracaktim bu durumdayken hangi sporları yapmalı malum hareket kısıtlı
Hareket neden kısıtlı tatlım. Bilakis bol hareket olursa sancı daha az olur ve daha bi rahat atlatırsın. Mesela bol bol yürü.

Menüme gelicek olursak Sabah 09.30
2parmak süzme peynir 1 tatlı kaşığı labne. 1tatli kaşığı muhammara (biberli cevizli zeytinyağlı meze )
Öğle 14.00
1 şöbiyet +mandalina
Akşam 17.00
Dana haşlama yarım patatesli, 1 kaşık pilav
1lt su. Enfeksiyon kapmışım ayak davul daha şişmesin diye yatıyorum spor mpoor yok. Hastaneye serum+iğne yaptırmaya gittim okadar gerisi koltuğa yapışık bi günden ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…