- 5 Eylül 2018
- 274
- 644
- 18
- 28
Oooo iddalı sözler kaptanımKilo önemli değil yüzde olarak herkese meydan okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo iddalı sözler kaptanımKilo önemli değil yüzde olarak herkese meydan okuyorum
Bana göre dişli sin sen ilk haftadan yenilmeyi göze alamadımHahahha fark edmez
Bireyseldede 3.oldun tutamayız bu hafta seniKilo önemli değil yüzde olarak herkese meydan okuyorum
Hahahha deli kız bence sende ucucaksn bu hafta aldın tuyoları bastırrrrrrBana göre dişli sin sen ilk haftadan yenilmeyi göze alamadım
Evt önce pazartesi sonra cumaya eksili gelicem bastırcamHahahha deli kız bence sende ucucaksn bu hafta aldın tuyoları bastırrrrrr
Hellallll duyun gorun gaza gelin gaza ben geldmmEvt önce pazartesi sonra cumaya eksili gelicem bastırcam
Ya sorma çok şaşırdım 3.lüğeBireyseldede 3.oldun tutamayız bu hafta seni
Bilemedim artık hedef 69.9 dedim ama hedefi tutturamayınca canım sıkılıyo diye bu sefer hedefi düşük gösterip daha çok vericem
Akşamın geç olmuş canım. O akşama göre spor çok az çünkü.
inşallah bende bundan nasibimi alirimAh benim takımıma gelen hamile kalıyo zaten. Çok nasipli o konuda takımım.
GunaydinGünaydın
Maşallah canım Allah bağışlasın benimde 1 kızım var 5 yaşına gırıcek aralıkta ♡Hayırlı günler hanımlar
Ben dün yazmıştım ama listeye yazılmamış tekrar yazıyım kilom 69 cumaya hedefim inşallah 67 asıl hedefim 63 herzaman giremiyorum menümü bundan sonra yazmaya calısıcam iki yaşında kızım var onunla ilgilenmekten ev işi derken spora pek firsatim olmuyor cok halsiz düşüyorum
Allah kabul etsin canımGünaydın kızlar
Dün orucluydum
Iftarda 1 kepçe yayla çorbası 2kaşık et 2kasik pilav.1 şöbiyet 1elma1mandalina.
1lt su
5.000adım
Savaş başladı 2 haftaya yakalıcam seniOo hedef büyük bu hafta hadi insallah canim
Dogru cnm esimi bekledim uyuyordu
oo savas baslasin ozsman beni gecebilmen icin bi atak yapip 5kilo birden vermen lazim