• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüme gelicek olursak Sabah 09.30
2parmak süzme peynir 1 tatlı kaşığı labne. 1tatli kaşığı muhammara (biberli cevizli zeytinyağlı meze )
Öğle 14.00
1 şöbiyet +mandalina
Akşam 17.00
Dana haşlama yarım patatesli, 1 kaşık pilav
1lt su. Enfeksiyon kapmışım ayak davul daha şişmesin diye yatıyorum spor mpoor yok. Hastaneye serum+iğne yaptırmaya gittim okadar gerisi koltuğa yapışık bi günden ibaret:işsiz:
Aaa geçmiş olsun tatlım. Şifa versin Rabbim inşallah

Menü

Sabah 800 ml limonlu su

Kahvaltı 3 küçük boy kabak fırında kızarttım 2 kasık sarımsaklı yogurt
Yeşil çay

Akşam 1 kutu activia kayısılı

Su 3.ltr yatana kadar 3.6 olur

Spor 132 dakka eliptik bisiklet
1400 ip
2 bucuk saat yürüyüş
Çok az yemissin canım ben beğenmedim menünü, spor çok iyi çocukla iyi bu kadar vakit buluyorsun spora

2parmak süzme peynir 1 tatlı kaşığı labne. 1tatli kaşığı muhammara (biberli cevizli zeytinyağlı meze )
Öğle 14.00
1 şöbiyet +mandalina
Akşam 17.00
1lt su. Enfeksiyon kapmışım ayak davul daha şişmesin diye yatıyorum spor mpoor yok. Hastaneye serum+iğne yaptırmaya gittim okadar gerisi koltuğa yapışık bi günden ibaret:işsiz:
Canım çok geçmiş olsun , menü gayet iyi su biraz az olmuş sadece.

Afiyet olsun canım. Ben de çok severim aşureyi.
Sabah yediysen ve bir de güzel spor yaptıysan sorun yok.
Evet 13 gibi yedim spor yapamadim bütün gün temizlik yaptim cam sildim merdivenlerden cik in oda spor sayılır mı :110:

Çok az yemissin canım ben beğenmedim menünü, spor çok iyi çocukla iyi bu kadar vakit buluyorsun spora
Napayım cnm dışarıdaydm ve gelince böyle oldu yarın daha ıı olur :)
Saol cnm ♡
Akşam annem bakıo gündüz dayısı evde gececı ya öyle yapıorum isde :)

Menüm:

11:00 balli limonlu Ilik Su

13:00 türk kahvesi, 1 lokum, 2bitter cikolata

16:00 1ceviz, 1kuru kayisi

17:00 2kepce karnibahar corbasi, 1kase ispanak corbasi, 2yk yogurt, 1kücük dolma

18:45 etimek tatlisi

2 lt Su
500 ziplama + 90mekik
Kitap nefes nefese bitti

Menüm:

11:00 balli limonlu Ilik Su

13:00 türk kahvesi, 1 lokum, 2bitter cikolata

16:00 1ceviz, 1kuru kayisi

17:00 2kepce karnibahar corbasi, 1kase ispanak corbasi, 2yk yogurt, 1kücük dolma

18:45 etimek tatlisi

2 lt Su
500 ziplama + 90mekik
Kitap nefes nefese bitti
Tatlı mıı :KK57: üstelik o saatte :sopa:
500 zıplama o tatlıyı kurtarırmı eceeee
Çabuk bi 300 daha..

İşte buuu..
Hayalllervehayatlar Hayalllervehayatlar ı biliyoruz sağlam spor yapıyor gerçekten.
Senin neyin eksik.. Şimdi uyandır o iradeni ve azmini.. Yaparım de başla gitsin..
Kim tutar seniii :KK5:
Aynen oyle azda olsa yapalım adım atalım gerısı fazla fazla gelıcek inşallah tam gaz devam ♡

Çok enteresan vejeteryan oldum deyince, olunuyomu? Cidden meraktan soruyorum.

Bir de süt ve yumurta da hayvani ürün.. Demekki vejeteryan değilsin güzelim. Eziyet etme kendine derim ben. Sağlıklı menülerle başarırsın bu işi merak etme.
Veganlık hiçbir hayvan ürününü tüketmemek vejetaryenlik çok başka ve farklı versiyonları var, yumurtayı bir yemek içerisinde tüketiyorum mesela. Veganlık ve vejetaryenlik arasındaki farkı internet üzerinden de araştırmanızı öneririm, bu fark yıllar önce öğrenildi bilmemek cahillik konusu olarak nitelendirilebilir sizin için söylüyorum. Zaten etle arası çok iyi olan biri değildim çocukluktan beri, bir sabah uyandım ve vejetaryen oldum demedim yani. Azaltmıştım ve artık hiç tüketmiyorum, kendime eziyet olduğunu düşünmüyorum zira kendi sağlığım için değil hayvanlar için oldum. Ayrıca ben başka bir takıma geçmek istemiştim burda neden ismim alıntılandı onu da bilmiyorum:)

Veganlık hiçbir hayvan ürününü tüketmemek vejetaryenlik çok başka ve farklı versiyonları var, yumurtayı bir yemek içerisinde tüketiyorum mesela. Veganlık ve vejetaryenlik arasındaki farkı internet üzerinden de araştırmanızı öneririm, bu fark yıllar önce öğrenildi bilmemek cahillik konusu olarak nitelendirilebilir sizin için söylüyorum. Zaten etle arası çok iyi olan biri değildim çocukluktan beri, bir sabah uyandım ve vejetaryen oldum demedim yani. Azaltmıştım ve artık hiç tüketmiyorum, kendime eziyet olduğunu düşünmüyorum zira kendi sağlığım için değil hayvanlar için oldum. Ayrıca ben başka bir takıma geçmek istemiştim burda neden ismim alıntılandı onu da bilmiyorum:)
Tatlım ilgimi çektiği ve ismi geçen topiği rahatsız etmemek için kendi takımımı tercih ettim ve merakla cevabı bekliyordum.

Çağırmak gibi bi düşüncem olmadı yani. Sen rahat ol, dökülmeyen incilerinle devam edebilirsin istediğin takımda.. Kucak dolusu saygılar..

Öğle 14.00
1 şöbiyet +mandalina
Akşam 17.00
Geçmiş olsun kuzum amaa enfeksiyona en iyi cevap su zor olsada halinle içmeni öneririm

Back