- 8 Ekim 2012
- 3.385
- 6.488
- 358
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün menü spor harika sadece akşam ekmek olmasa daha ii olurmus cnm ♡Menüm:
11:00 1 fincan kahve
14:00 2dilim ekmek, 1tk tereyag, 1kk peynir, 6zeytin, domates salatalik, 2kücük sosis, 1tavada yumurta
17:00 2mandalina
17:30 1 fincan kahve, 1kuru incir, 1ceviz
19:30 250gr kadar hamsi ve Salata, 1 dilim ekmek
2 lt Su
45dk yürüyüs
300 ziplama + 90mekik
Kitap nefes nefese
Ece_ce takibindeyim benden bir tık düşük olan sensin hedefim seni geçmek
Kız ben sana nededım ole demek düşünmek yok kotu olur sonuc
Başarmak için önce olumlu düşün sonra uygula biz kadınlar istedikten sonra olmayacak şey yok ♡
Bugün menü spor harika sadece akşam ekmek olmasa daha ii olurmus cnm ♡
Işte bu harıkasın böyle devam ♡Öyle canim haklisin haftaya 64leri görücem insallah hedefe koydum busefer azimli olucam
Neyse telafi edilir cnm çok sıkıntı deıl ekmeği sabah ye akşam yeme bence onun yerine yogurt ye daha ii tabi balıgın yanına olmaz amanSagol cnm :) haklisin gec olmasi ve ekmek olmasi iyi olmadi aksamin
Neyse telafi edilir cnm çok sıkıntı deıl ekmeği sabah ye akşam yeme bence onun yerine yogurt ye daha ii tabi balıgın yanına olmaz aman
Hahah uyardım ama kız Allah korusunkizz zehirlicenmi beni yoksamm
Aynen cnm aksam normalde ekmek yemem zatende doymicam gbi geldiydi yedim
Bilemedim artık hedef 69.9 dedim ama hedefi tutturamayınca canım sıkılıyo diye bu sefer hedefi düşük gösterip daha çok vericemAyy kiz dur bende yerimde saymicam ya o is zor biraz
Ben çok beğendim çok lezzetliydiKaptanım bugünkü menü begenmedim ben cips kek kurabıye olmams
Böyle beni geçemezsin amaBen çok beğendim çok lezzetliydi
Akşamın geç olmuş canım. O akşama göre spor çok az çünkü.Menüm:
11:00 1 fincan kahve
14:00 2dilim ekmek, 1tk tereyag, 1kk peynir, 6zeytin, domates salatalik, 2kücük sosis, 1tavada yumurta
17:00 2mandalina
17:30 1 fincan kahve, 1kuru incir, 1ceviz
19:30 250gr kadar hamsi ve Salata, 1 dilim ekmek
2 lt Su
45dk yürüyüs
300 ziplama + 90mekik
Kitap nefes nefese
Hahahahha lezzetli ama sağlıksızBen çok beğendim çok lezzetliydi
Kilo önemli değil yüzde olarak herkese meydan okuyorumKızlar kendimize rakıp seçelim kılosu yakın olanlar eslessın her hafta kılo ve sporda yarısalım ne dersiniz hem boylelıkle spora tesfık olur
Hahahha fark edmez