- 8 Ekim 2012
- 3.385
- 6.488
- 358
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım cümlemizinki doğru söylüyorsun canım ben kendimi motive ediyorum busefer başlıycam diye iş bitene kadar bende bitiyorumMaşallah canım Allah bağışlasın benimde 1 kızım var 5 yaşına gırıcek aralıkta ♡
Spor azda olsa yapmaya çalış cnm sporla verilen kılo herzaman daha sağlıklı hem sıkılasırsında :)
Ben şimdiden kaçamak yaptım bile beş kasik aşure yedim ben yaptım diye demiyorum çok güzel olmuştu dayanamadimGünaydın hanımlar kaçamaksız bir hafta sonu olur inşallah
Tatlım deneme süremiz 15 gün. 15 gün sonunda takıma girmeyi haledersen listedesin.Hayırlı günler hanımlar
Ben dün yazmıştım ama listeye yazılmamış tekrar yazıyım kilom 69 cumaya hedefim inşallah 67 asıl hedefim 63 herzaman giremiyorum menümü bundan sonra yazmaya calısıcam iki yaşında kızım var onunla ilgilenmekten ev işi derken spora pek firsatim olmuyor cok halsiz düşüyorum
Afiyet olsun canım. Ben de çok severim aşureyi.Ben şimdiden kaçamak yaptım bile beş kasik aşure yedim ben yaptım diye demiyorum çok güzel olmuştu dayanamadim
Çok enteresan vejeteryan oldum deyince, olunuyomu? Cidden meraktan soruyorum.Merhaba ben de cuma yarışmalarına katılmak istiyorumm, geçen sene 68leri görmüştüm ama yazın sıkı diyet ve egzersizle 57lere düştüm boyum 161. Ama yazdan sonra masa başı işe başlamak hamur işi tatlılar abur cuburla bir senede 69 70e dayandı kilom çok mutsuzum çook desteğe ihtiyacım var tek başıma deniyorum olmuyor. Geçen seneki gibi olmak istiyorum vejetaryen oldum 1 ay önce yumurta, süt ve süt ürünleri sebze meyve bakliyat tüketiyorum. Destek için gruplara ihtiyacım var
Hoş geldin canımHayırlı günler hanımlar
Ben dün yazmıştım ama listeye yazılmamış tekrar yazıyım kilom 69 cumaya hedefim inşallah 67 asıl hedefim 63 herzaman giremiyorum menümü bundan sonra yazmaya calısıcam iki yaşında kızım var onunla ilgilenmekten ev işi derken spora pek firsatim olmuyor cok halsiz düşüyorum
sporda senle kapışmak mı hem de bu halde ben almayayim canım ustasın der saygıyla selamlarım
Zorla kendini biraz cnm alışınca zaten yapmadan duramıcaksın :)Amin canım cümlemizinki doğru söylüyorsun canım ben kendimi motive ediyorum busefer başlıycam diye iş bitene kadar bende bitiyorum
Haha cnm amaç spora teşvik azda olsa yap önemli deıl :)sporda senle kapışmak mı hem de bu halde ben almayayim canım ustasın der saygıyla selamlarım
Hareket neden kısıtlı tatlım. Bilakis bol hareket olursa sancı daha az olur ve daha bi rahat atlatırsın. Mesela bol bol yürü.Selam kızlar ben regl oldum bugün, ben iptal anlayacağınız
Bir de kızlar bi şey soracaktim bu durumdayken hangi sporları yapmalı malum hareket kısıtlı
havlu atılmış hemen.sporda senle kapışmak mı hem de bu halde ben almayayim canım ustasın der saygıyla selamlarım