• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Oooo
Yakalarsan tabi dedin sankiii:KK53:

Hayir kizz nasil yakalasin kolaymi öyle :halay::KK76:

Tatlı mıı :KK57: üstelik o saatte :sopa:
500 zıplama o tatlıyı kurtarırmı eceeee
Çabuk bi 300 daha..

:kızgın::kızgın: su tatliyi dondurmayi kessem süper kilo vericem ama dayanamiyorumm off

Akşamın o saatinde tatlıyla ekmeğime yağ sürmüş kaptanım çaktırma :KK53:@Ece_ce

:lülülü::lülülü: o bikerelikti bidha o saate tatli olmiycak :spor:

Hayir kizz nasil yakalasin kolaymi öyle :halay::KK76:

:kızgın::kızgın: su tatliyi dondurmayi kessem süper kilo vericem ama dayanamiyorumm off

:lülülü::lülülü: o bikerelikti bidha o saate tatli olmiycak :spor:
Çok canın istediğinde sabah ama asla akşam değil. Geç saatte sağlıklı bile olsa yediklerin kilo ve ertesi gün iştahı yapar canım.

Geçen hafta 72.5
Bugün 71.2
Fark 1.3
Yüzde 1.79

Hedefe ulaşılamadı :KK43:

tebrikler fark gayet güzel

Günaydın kızlar , bu hafta regl döneminden sanırım hiç iyi değil sonucum,bugun yarın regl olucam davul gibiyim. Utanarak o_O
Geçen hafta 77.6
Bu hafta 77.4
regl de galiba 2 kiloya yakın fark ediyor ben pazartesiye göre + ile geldim diyete devam etmeme rağmen
Günaydın kızlar
Geçen cuma: 83.500
Bugün: 80.500

Hedef: 81.500
Hedefe ulaşıldı :)
tebrik ederim hızla yaklaşıyorsun. benim de hızlanmam gerek korktum senden maşallahın var

Selam aleyküm bende katılmak istiyorum demiştim şimdi kilomu tartım 69 şok oldum daha 10 önce 66 yidim nasıl aldim bilmiyorum çok dikkat etmiyordum ama herzamanki gibi kaç aydır aynı kilodaydim yemeğinde aynı nasıl aldim bilmiyorum tek fark 10 15 gun once aclik otu diye bi bitki cayi aldım onu kullandim bide bacaklarımda biraz selülit var onun için bitki yağları kullaniyordum başka bişey yok vermeyi beklerken 3 kilo nasıl almışım kendimdede bişey fark etmedim off
hoşgeldin

Bu haftanın nöbetçi kaptanı nihaaal nihaaal
Kolay gelsin tatlım :KK200:
kaptanlık için hazırım kaptanım :)

Puffer Puffer nihaaal nihaaal kızlar yüzde ve sporda sıze meydan okuyorum varmısınız 3 lu yarışa En Büyük TÜRKİYE:super:
yüzde olarak senin karşında bi ihtimal durarım ama senin kadar spor yapamam yüzde yarışına varım

Menü

Sabah 800 ml limonlu su

Kahvaltı 3 küçük boy kabak fırında kızarttım 2 kasık sarımsaklı yogurt
Yeşil çay

Akşam 1 kutu activia kayısılı

Su 3.ltr yatana kadar 3.6 olur

Spor 132 dakka eliptik bisiklet
1400 ip
2 bucuk saat yürüyüş
yine çok az bena göre

Menüme gelicek olursak Sabah 09.30
2parmak süzme peynir 1 tatlı kaşığı labne. 1tatli kaşığı muhammara (biberli cevizli zeytinyağlı meze )
Öğle 14.00
1 şöbiyet +mandalina
Akşam 17.00
Dana haşlama yarım patatesli, 1 kaşık pilav
1lt su. Enfeksiyon kapmışım ayak davul daha şişmesin diye yatıyorum spor mpoor yok. Hastaneye serum+iğne yaptırmaya gittim okadar gerisi koltuğa yapışık bi günden ibaret:işsiz:
geçmiş olsun sabah zayıf öğleni beğenmedim akşam gayet iyi su çok az bol su içmelisin enfeksiyon için

Menüm:

11:00 balli limonlu Ilik Su

13:00 türk kahvesi, 1 lokum, 2bitter cikolata

16:00 1ceviz, 1kuru kayisi

17:00 2kepce karnibahar corbasi, 1kase ispanak corbasi, 2yk yogurt, 1kücük dolma

18:45 etimek tatlisi

2 lt Su
500 ziplama + 90mekik
Kitap nefes nefese bitti
saat 5 e kadar abur cubur ile geçmiş etimek tatlısı sabah saatlerinde özellikle kahvaltıda olabilirdi

Menü

Sabah öğle bir 13:00
3 kaşık aşure
2 levrek tava
Bol salata
2 dilim ekmek
Çay
1 dilim kesme maraş dondurma

Su
2 litre

Spor
40 dk yürüyüş
200 ip

Kitap
Senden Önce Senden Sonra
kaptanım yine tek öğün aşureye dayanamıyorum ben de yapmaya korkuyorum:(

günaydın herkese
nasılsınız yazdıklarınızın hepsini okudum ama yazacak vaktim olmadı. kızlar daha iyiler şimdi. artık buraya da daha fazla zaman ayırabilirim diye düşünüyorum.
Bu hafta takım senin nöbetçi kaptanım

tebrikler fark gayet güzel

regl de galiba 2 kiloya yakın fark ediyor ben pazartesiye göre + ile geldim diyete devam etmeme rağmen

tebrik ederim hızla yaklaşıyorsun. benim de hızlanmam gerek korktum senden maşallahın var

hoşgeldin

kaptanlık için hazırım kaptanım :)

yüzde olarak senin karşında bi ihtimal durarım ama senin kadar spor yapamam yüzde yarışına varım

yine çok az bena göre

geçmiş olsun sabah zayıf öğleni beğenmedim akşam gayet iyi su çok az bol su içmelisin enfeksiyon için

saat 5 e kadar abur cubur ile geçmiş etimek tatlısı sabah saatlerinde özellikle kahvaltıda olabilirdi

kaptanım yine tek öğün aşureye dayanamıyorum ben de yapmaya korkuyorum:KK43:
Sağol cnm ♡
Evet ogun öyle oldu malesef dısardydım
Olur cnm yarısalım hırs yapalım sporada gayret edelim ama azda olsa♡

Menüm

Sabah 10:00
1 salkım üzüm
1 mandalina
1,5 haşlanmış mısır
15 yeşil zeytin

Öğle 14:00
Üzüm bikaç tane