Masallah kiz ne azim var sende :)Günaydın sabah 1300 ip atlandı kaldı 130 dakka eliptik 200 ipama bi kahvaltı yapmam lazm
Aynen bugün herkes pek bi sessiz kimseler yok inşallah eksi gelirsin canımBen bugun vicdan corbasi yaptm enazindan eksi gelsin diye ama pek umudum yok 2 gündür kabizlik da var biraz
Saol canım öyle mecbur bısı istiorsam onun için cabalamam ter dokmem lazım bde bana ders olur bıdaha kılo almamMasallah kiz ne azim var sende :)
Kayısı çayı iç canımBen bugun vicdan corbasi yaptm enazindan eksi gelsin diye ama pek umudum yok 2 gündür kabizlik da var biraz
Canım çok üzüldüm başın sağolsun, Rabbim cennetine alsın inşallah. Bugün aşure, dua edelim hepimiz arkadaşın için uçmağa varsın inşallah. Üzme kendini sen de nolurKızlar kusura bakmayın. Kötüyüm biraz.
Dün en iyi arkadaşımı yolcu ettim çok uzaklara..
Kaybetmenin acısı bir kez daha oturdu yüreğime..
Her kayıp bi önceki kaybı da hatırlatırmış meğer.. Daha bi acı çekmek içinmidir bilmem..
Sevdiklerinize sarılın.. Onları kaybettiğinizde iş işten geçiyor.. İçiniz kıyım kıyım kıyılsa da, ciğeriniz sökülse de özlemekten, gelmiyorlar gittikleri yerden.. Öylece bekliyorsunuz.. Sadece beklemek düşüyor payınıza.. Beklemeye sabretmek.. Yok başka seçeneğiniz..
2018, hiç sevmedim seni ben.. Alma yeter elimden sevdiklerimi artık..
Basın sag olsum kaptanım allah sabırlar versın cok dogru yazmıssın sabretmek zor ama elden bısı gelmior Mekanı cennet olur inşallah dua edelım bol bol bu geceKızlar kusura bakmayın. Kötüyüm biraz.
Her kayıp bi önceki kaybı da hatırlatırmış meğer.. Daha bi acı çekmek içinmidir bilmem..
Sevdiklerinize sarılın.. Onları kaybettiğinizde iş işten geçiyor.. İçiniz kıyım kıyım kıyılsa da, ciğeriniz sökülse de özlemekten, gelmiyorlar gittikleri yerden.. Öylece bekliyorsunuz.. Sadece beklemek düşüyor payınıza.. Beklemeye sabretmek.. Yok başka seçeneğiniz..
Başın sağolsun kaptanım Allah tahsilatını affetsin mekanı cennet olsun inşallah gerçekten çok doğru diyosun bazen iş işten geçince anlıyoruz herşeyin kıymetini..Kızlar kusura bakmayın. Kötüyüm biraz.
Bende katılmak istiyorum** 2. Takım 588 Etap**
Akrrep( 73,2 / / / %)
Misei( 73 / / / %)
nihaaal( 76,5 / / / %)
puffer( 77,6 / / / %)
2. Takım ortalaması: %
Liste dışı yarışanlar
cimbomlukiz ( 72,5 /
Hayalllervehayatlar ( 83,5 /
Geçen hafta 72.5
Bugün 71.2
Fark 1.3
Yüzde 1.79
Hedefe ulaşılamadı
Hayırlı cumalar kuzumSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
İnşallah herkes bol bol eksileri görür bugün ♡
Üzülme canım hedefe ulasamamiş olsada çok güzel bir eksi görmüşsün ♡♡♡♡
Haftaya inşallah 6li rakamlar ucundan da olsa göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?