- 21 Mart 2018
- 631
- 1.755
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menü
Sabah 600 ml limonlu su
Kahvaltı 11.00 1 çay kaşığı tere yağı ile bol soğanlı 1tabak köy fasulyesi kavurması 1 kasık yogurt yeşil çay
Ara türk kahvesi sade
Akşam yarım tabak fasulyeden 1 kasık yogurt kayısı çayı
Gece yogurt kürü
Su 3.2 ltr yatana kadar 3.8 olur
Spor
135 dakka eliptik bisiklet
1400 ip atlama
2786 adım
Menü
Sabah 7:00
2 kaşık kısır
1 kase yüksük çorbası
3 süs biberi
14:00
2 bardak portakal suyu
3 çekirdekli
2 cevizli kurabiye
Su
3 litre
Spor
60+30=90 dk yürüyüş
500 ip
Sabah 1 paket tutku
Öğlen ezogelin çorba yoğurt
2 bardak bitki çayı
Spor 5000 ip
500 merdiven
20 dakika yürüyüş
3 litre su
Savrulan hayatlar
sabah (08:00)
- 2 yumurtadan biberli kekikli omlet
- 10 zeytin
- 6 7 ceviz
- 2 dilim peynir
- acı sos
- ıhlamur
akşam (15:30)
- etli bamya
- 1 kase yoğurt
- 3 4 zeytin
- 2 dilim peynir
su+detoks suyu:3 lt
spor: yoga
Afiyet olsun canım ben beğendimMenüm:
11:00 1fincan kahve
13:15 1 hasl.yumurta, 2 kepce kabak corbasi, 3 hindisalam, 1kk peynir, 10zeytin
19:00 2 kepce kabak corbasi, hünkar begendi ve tavuk sote , Salata
20:45 2 top dondurma
2lt Su
1 sade soda + 1fincan yesilcay
3mil leslie + 500ziplama + 200 mekik
Afiyet olsunsabah (08:00)
- 10 zeytin
- 6 7 ceviz
- 2 dilim peynir
- acı sos
- ıhlamur
- etli bamya
- 1 kase yoğurt
- 3 4 zeytin
- 2 dilim peynir
Tatlım haklısın. Benim Meto az yediğimde yavaşlar evet ama iki gündür böyle oldu mecburen.merhaba hepinize cimbomlukiz Ellssa ve Hayalllervehayatlar menüleriniz çok zayıf değil mi? kaptanım neredeyse sadece 1 kase çorba ile beslenmişsiniz. kurabiyeleri besin olarak saymıyorum. cimbomlukız sabah yediğin tutku 2 saat sonrasında açlık krizine sürüklemiş olmalı seni ve yine bütün gün sadece çorbadan ibaret. Hayalllervehayatlar sen zaten söylemişsin 250 kaloriden fazla almıyorum diye bunlar bana kalırsa sadece metabolizmanızı yavaşlatacak etkiler ve sağlığınıza olumsuz etki edecek sebepler. Benim düşüncem
Harikasın tatlımsabah (08:00)
- 10 zeytin
- 6 7 ceviz
- 2 dilim peynir
- acı sos
- ıhlamur
- etli bamya
- 1 kase yoğurt
- 3 4 zeytin
- 2 dilim peynir
Dondurmanın saati olmamış canım.Menüm:
2lt Su
Şimdilik 10 15 dakika her hafta artıyor. Alışma sürecindeyimHarikasın tatlım
Yoganın süresi?
Dondurma hariç gayet başarılı karbonhidrat da yok çok iyi sadece saatleri biraz daha öne çekmelisinMenüm:
2lt Su
Canım çok haklsn ama ıstesemde fazlasını yıyemıorum midem agrıor sabah fasulyeyı bitirene kadar cnm cıkdı sonra 1 saat karnım agrıdı alıştığım için zor gelmıor yoksa sağlıklı deıl kesnlkle saglklı olduğunu ıdda edememmerhaba hepinize cimbomlukiz Ellssa ve Hayalllervehayatlar menüleriniz çok zayıf değil mi? kaptanım neredeyse sadece 1 kase çorba ile beslenmişsiniz. kurabiyeleri besin olarak saymıyorum. cimbomlukız sabah yediğin tutku 2 saat sonrasında açlık krizine sürüklemiş olmalı seni ve yine bütün gün sadece çorbadan ibaret. Hayalllervehayatlar sen zaten söylemişsin 250 kaloriden fazla almıyorum diye bunlar bana kalırsa sadece metabolizmanızı yavaşlatacak etkiler ve sağlığınıza olumsuz etki edecek sebepler. Benim düşüncem
Valla bende sasırıorum ama alısdım zor gelmıorAfiyet olsun cnm sasiyorum nasil durabiliyorsn bukadarcik yemeyle :)
Afiyet olsun gene az ve öz olmus kaptanim
Hic olmamis neden bukadar az yedinki
Güzel menü afiyet olsun
Canım tempolu spor da ekle kilo verme sürecine destek olarakŞimdilik 10 15 dakika her hafta artıyor. Alışma sürecindeyim
Ayy onu ben de çok istiyorum kuzum ya.Yarın dersim çok erken başlıyor uzun uzun kahvaltı yapamayacağım. 7 de evden çıkmam gerek bi de 3 çocukla yüzden uzun zamandır denemek istediğin birşey su orucu deneyeceğim 24 saatlik. Aslında her hafta yapabilirsem iyi olur.
Yarın dersim çok erken başlıyor uzun uzun kahvaltı yapamayacağım. 7 de evden çıkmam gerek bi de 3 çocukla yüzden uzun zamandır denemek istediğin birşey su orucu deneyeceğim 24 saatlik. Aslında her hafta yapabilirsem iyi olur.