Hoşgeldin canım. Tabiki katılabilirsin.Bende katılmak istiyorum
Listeye de eklermisin canım.Geçen hafta 72.5
Bugün 71.2
Fark 1.3
Yüzde 1.79
Hedefe ulaşılamadı
Bi an korktum artı ile geldin diye. Oh eksiymiş.Günaydın kızlar , bu hafta regl döneminden sanırım hiç iyi değil sonucum,bugun yarın regl olucam davul gibiyim. Utanarak
Geçen hafta 77.6
Bu hafta 77.4
Tebrikler harikasın canım.Günaydın kızlar
Geçen cuma: 83.500
Bugün: 80.500
Hedef: 81.500
Hedefe ulaşıldı :)
Hoş buldum canımHoşgeldin canım. Tabiki katılabilirsin.
Aleyküm selam canım takım içerisinde haftalık kendimize hedefler koyarak hedefe ulaşma gibi yarışmalar yapıyoruz hep birlikte veririz inşallah bu arada hoşgeldiiinSelam aleyküm bende katılmak istiyorum demiştim şimdi kilomu tartım 69 şok oldum daha 10 önce 66 yidim nasıl aldim bilmiyorum çok dikkat etmiyordum ama herzamanki gibi kaç aydır aynı kilodaydim yemeğinde aynı nasıl aldim bilmiyorum tek fark 10 15 gun once aclik otu diye bi bitki cayi aldım onu kullandim bide bacaklarımda biraz selülit var onun için bitki yağları kullaniyordum başka bişey yok vermeyi beklerken 3 kilo nasıl almışım kendimdede bişey fark etmedim off
Hoş buldum canım inşallah benim haftaya hedefim 67 o kiloyu nasıl cabuk aldıysam öyle vercem asıl hedefim 60Aleyküm selam canım takım içerisinde haftalık kendimize hedefler koyarak hedefe ulaşma gibi yarışmalar yapıyoruz hep birlikte veririz inşallah bu arada hoşgeldiiin
Selam aleyküm bende katılmak istiyorum demiştim şimdi kilomu tartım 69 şok oldum daha 10 önce 66 yidim nasıl aldim bilmiyorum çok dikkat etmiyordum ama herzamanki gibi kaç aydır aynı kilodaydim yemeğinde aynı nasıl aldim bilmiyorum tek fark 10 15 gun once aclik otu diye bi bitki cayi aldım onu kullandim bide bacaklarımda biraz selülit var onun için bitki yağları kullaniyordum başka bişey yok vermeyi beklerken 3 kilo nasıl almışım kendimdede bişey fark etmedim off
Hoş buldum canım inşallah verebiliriz 10 gun once 66 dim nasıl aldim bilmiyorum benim bir seneye yakındır aynı kilodaydım Bu kadar kısa zamanda 3 kilo çok benim b12 vitamin eksikliği vardı bir aya yakın kullanıyorum ondan olabilirmi aklıma başka bişey gelmiyorMrb hosgeldin ayni kilolarda sayiliriz insallah verebillirsn ben takili kaldm burlarda bitürlü inmiyor :)
Ödem gitmedi sanırım haftaya güzel eksiyle gelirsin inşallahHayirli cumalar kizlar bugun bende durumar kötü malesef
Gecen hafta cuma: 65.7
Pazartesi: 66.4
Güncel: 65.9
Cumaya göre fark: + 200gr
cok moralim bozuk
Çok sagol kaptanım ♡Tebrikler harikasın canım.
Hedef kilon nedir canımSelam aleyküm bende katılmak istiyorum demiştim şimdi kilomu tartım 69 şok oldum daha 10 önce 66 yidim nasıl aldim bilmiyorum çok dikkat etmiyordum ama herzamanki gibi kaç aydır aynı kilodaydim yemeğinde aynı nasıl aldim bilmiyorum tek fark 10 15 gun once aclik otu diye bi bitki cayi aldım onu kullandim bide bacaklarımda biraz selülit var onun için bitki yağları kullaniyordum başka bişey yok vermeyi beklerken 3 kilo nasıl almışım kendimdede bişey fark etmedim off
Hosgeldin cnm takıma ♡Selam aleyküm bende katılmak istiyorum demiştim şimdi kilomu tartım 69 şok oldum daha 10 önce 66 yidim nasıl aldim bilmiyorum çok dikkat etmiyordum ama herzamanki gibi kaç aydır aynı kilodaydim yemeğinde aynı nasıl aldim bilmiyorum tek fark 10 15 gun once aclik otu diye bi bitki cayi aldım onu kullandim bide bacaklarımda biraz selülit var onun için bitki yağları kullaniyordum başka bişey yok vermeyi beklerken 3 kilo nasıl almışım kendimdede bişey fark etmedim off
Spor önemli ve günün hangi saati ne kadar yediğin de çok önemli canımHayirli cumalar kizlar bugun bende durumar kötü malesef
Gecen hafta cuma: 65.7
Pazartesi: 66.4
Güncel: 65.9
Cumaya göre fark: + 200gr
cok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?