• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menü
Sabah 800ml limonlu Su

Kahvaltı 3 yumurta beyazı çeyrek soğan 2 cerı domates ve 1 sivri yeşil biberle rafadan yumurta yarım dilim peynir yeşil çay

Ara türk kahvesi

Akşam 1 küçük armut

Gece yogurt kürü

Su 3.8ltr

Spor
132 dakka eliptik bisiklet
1500 ip
2 saat yürüyüş

Kızlar kusura bakmayın. Kötüyüm biraz.
Dün en iyi arkadaşımı yolcu ettim çok uzaklara..
Kaybetmenin acısı bir kez daha oturdu yüreğime..
Her kayıp bi önceki kaybı da hatırlatırmış meğer.. Daha bi acı çekmek içinmidir bilmem..

Sevdiklerinize sarılın.. Onları kaybettiğinizde iş işten geçiyor.. İçiniz kıyım kıyım kıyılsa da, ciğeriniz sökülse de özlemekten, gelmiyorlar gittikleri yerden.. Öylece bekliyorsunuz.. Sadece beklemek düşüyor payınıza.. Beklemeye sabretmek.. Yok başka seçeneğiniz..
2018, hiç sevmedim seni ben.. Alma yeter elimden sevdiklerimi artık..

Her kayıp bi önceki kaybı da hatırlatırmış meğer.. Daha bi acı çekmek içinmidir bilmem..

Sevdiklerinize sarılın.. Onları kaybettiğinizde iş işten geçiyor.. İçiniz kıyım kıyım kıyılsa da, ciğeriniz sökülse de özlemekten, gelmiyorlar gittikleri yerden.. Öylece bekliyorsunuz.. Sadece beklemek düşüyor payınıza.. Beklemeye sabretmek.. Yok başka seçeneğiniz..
Canım çok üzüldüm başın sağolsun, Rabbim cennetine alsın inşallah. Bugün aşure, dua edelim hepimiz arkadaşın için uçmağa varsın inşallah. Üzme kendini sen de nolur

Basın sag olsum kaptanım allah sabırlar versın cok dogru yazmıssın sabretmek zor ama elden bısı gelmior Mekanı cennet olur inşallah dua edelım bol bol bu gece
Üzülme kaptanım hepimizin gideceği yer dua edelim faydamız olsun inşallah

Başın sağolsun kaptanım Allah tahsilatını affetsin mekanı cennet olsun inşallah gerçekten çok doğru diyosun bazen iş işten geçince anlıyoruz herşeyin kıymetini..

** 2. Takım 587 Etap** ÜÇÜNCÜSÜ

Akrrep( 74 / 73,2 / 0,8 / 1,08%)
Misei( 73,5 / 73 / 0,5 / 0,68%)
nihaaal( 77,7 / 76,5 / 1,2 / 1,54%)
puffer( 78,2 / 77,6 / 0,6 / 0,77%) Ayrılan üye geri döndü(451.etap) takıma geliş tarihi 31.08.2018,geliş kilosu 79,4 hedef kilosu 55

2. Takım ortalaması: % 1,018

** 2. Takım 588 Etap**

Akrrep( 73,2 / / / %)
Misei( 73 / / / %)
nihaaal( 76,5 / / / %)
puffer( 77,6 / / / %)

2. Takım ortalaması: %

Liste dışı yarışanlar

cimbomlukiz ( 72,5 /
Hayalllervehayatlar ( 83,5 /
Bende katılmak istiyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)

İnşallah herkes bol bol eksileri görür bugün ♡

Geçen hafta 72.5
Bugün 71.2
Fark 1.3
Yüzde 1.79

Hedefe ulaşılamadı :KK43:

Üzülme canım hedefe ulasamamiş olsada çok güzel bir eksi görmüşsün ♡♡♡♡
Haftaya inşallah 6li rakamlar ucundan da olsa göreceksin ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:

İnşallah herkes bol bol eksileri görür bugün ♡

Üzülme canım hedefe ulasamamiş olsada çok güzel bir eksi görmüşsün ♡♡♡♡
Haftaya inşallah 6li rakamlar ucundan da olsa göreceksin :KK66:
Hayırlı cumalar kuzum
İnşallah benimde hedefim ucundan da olsa 6 ları görüp motivasyon kazanmak

Back