Geçmiş olsun canım. İyi olduğuna sevindim.
Acaip karın ağrısı yaşıyorum şu an. Mısır ve kısır yedimdi öğlen. Abarttım sanırım.
Kaç gündür bağırsak tembelliğim vardı sanki. Bu ikili çalıştırdı galiba.
Ya bir de önceki gibi yiyemiyorum. 1 mısırla kesiliyorum ama göz hala aç. Akşamları aç yatmak mideyi küçültüyo ne güzel.
Teşekkür ederim kaptan.Ütü yapıcam. Bu ağrıyan karınla
geçmiş olsunSelam kızlar, iki gündür pek gidemiyorum foruma. Küçük oğlumun ateşi vardı, şimdi daha iyi çok şükür. Sizler neler yapıyorsunuz?
Selam kızlar, iki gündür pek gidemiyorum foruma. Küçük oğlumun ateşi vardı, şimdi daha iyi çok şükür. Sizler neler yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun canım. İyi olduğuna sevindim.
Acaip karın ağrısı yaşıyorum şu an. Mısır ve kısır yedimdi öğlen. Abarttım sanırım.
Kaç gündür bağırsak tembelliğim vardı sanki. Bu ikili çalıştırdı galiba.
Ya bir de önceki gibi yiyemiyorum. 1 mısırla kesiliyorum ama göz hala aç. Akşamları aç yatmak mideyi küçültüyo ne güzel.
Ütü yapıcam. Bu ağrıyan karınla
Teşekkür ederim kaptan.
Geçmiş olsun sana da, miden boşalır iyi gelir. Sen mısır ve kısırı baya sık yiyorsun anlaşılanben de çok severim özellikle kısırı
Kolay gelsin, benim de ütüm var malum yarın okul var , yatmadan girer menü bildiririm.
Çok severim mısırı. Kısır ı sık yemem aslında ama öyle rast geldi son zamandaTeşekkür ederim kaptan.
Geçmiş olsun sana da, miden boşalır iyi gelir. Sen mısır ve kısırı baya sık yiyorsun anlaşılanben de çok severim özellikle kısırı
Kolay gelsin, benim de ütüm var malum yarın okul var , yatmadan girer menü bildiririm.
Bende 72 olayım inşallah.
Günaydın kızlar cenazemiz varda kazada yaralılar var biraz üzgünüz .çok katılamadım araniza
Günaydın kızlar cenazemiz varda kazada yaralılar var biraz üzgünüz .çok katılamadım araniza
Hosgeldn cnm insallah ulasirsin hedefine :) bize kendini tanitirmisinGünaydın arkadaslar bende katildim araniza hedefim 27 eylule 10 kilo vermek bakalim neler olucak :)
Başınız sağolsun yaralılara Allahtan şifalar dilerimGünaydın kızlar cenazemiz varda kazada yaralılar var biraz üzgünüz .çok katılamadım araniza
Geçmiş olsun canımSelam kızlar, iki gündür pek gidemiyorum foruma. Küçük oğlumun ateşi vardı, şimdi daha iyi çok şükür. Sizler neler yapıyorsunuz?
Cumaya toparlarsın canım sıkma canını yeşilçay iç ödemi alırKilo bildirimim:
Cuma: 65.7
Güncel: 66.4
Fark: +700gr
Noldu inan bilmiyorm sanirim ödem var haftasonu yolculuk yaptm cünkü
Moralim cok bozuk
Cumaya toparlarsın canım sıkma canını yeşilçay iç ödemi alır
Hoşbuldum canım :) 24 yasindayim 86 kiloyum artik gercekten bir diyete basayip hedefe ulasmak istiyorum 1 ayda verebilicekmiyim bakalim heyecanliyim :) insallah beraberce ulasiriz hedefimize en kisa zamanda :))Hosgeldn cnm insallah ulasirsin hedefine :) bize kendini tanitirmisin
başınız sağolsun yaralılara acil şifalar dliyorum.Günaydın kızlar cenazemiz varda kazada yaralılar var biraz üzgünüz .çok katılamadım araniza
Günaydın arkadaslar bende katildim araniza hedefim 27 eylule 10 kilo vermek bakalim neler olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?