• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Geçmiş olsun canım. İyi olduğuna sevindim.
Acaip karın ağrısı yaşıyorum şu an. Mısır ve kısır yedimdi öğlen. Abarttım sanırım.
Kaç gündür bağırsak tembelliğim vardı sanki. Bu ikili çalıştırdı galiba.
Ya bir de önceki gibi yiyemiyorum. 1 mısırla kesiliyorum ama göz hala aç. Akşamları aç yatmak mideyi küçültüyo ne güzel.

Ütü yapıcam. Bu ağrıyan karınla :110:
Teşekkür ederim kaptan.
Geçmiş olsun sana da, miden boşalır iyi gelir. Sen mısır ve kısırı baya sık yiyorsun anlaşılan :kk77: ben de çok severim özellikle kısırı :KK200:
Kolay gelsin, benim de ütüm var malum yarın okul var , yatmadan girer menü bildiririm.:KK200:

Selam kızlar, iki gündür pek gidemiyorum foruma. Küçük oğlumun ateşi vardı, şimdi daha iyi çok şükür. Sizler neler yapıyorsunuz?

Geçmiş olsun canım. İyi olduğuna sevindim.
Acaip karın ağrısı yaşıyorum şu an. Mısır ve kısır yedimdi öğlen. Abarttım sanırım.
Kaç gündür bağırsak tembelliğim vardı sanki. Bu ikili çalıştırdı galiba.
Ya bir de önceki gibi yiyemiyorum. 1 mısırla kesiliyorum ama göz hala aç. Akşamları aç yatmak mideyi küçültüyo ne güzel.

Ütü yapıcam. Bu ağrıyan karınla :110:

Teşekkür ederim kaptan.
Geçmiş olsun sana da, miden boşalır iyi gelir. Sen mısır ve kısırı baya sık yiyorsun anlaşılan :kk77: ben de çok severim özellikle kısırı :KK200:
Kolay gelsin, benim de ütüm var malum yarın okul var , yatmadan girer menü bildiririm.:KK200:

bendeki ütüler dağ olmuş durumda şimdi başlıyorum daha hepimize kolay gelsin

Teşekkür ederim kaptan.
Çok severim mısırı. Kısır ı sık yemem aslında ama öyle rast geldi son zamanda

Hosgeldn cnm insallah ulasirsin hedefine :) bize kendini tanitirmisin
Hoşbuldum canım :) 24 yasindayim 86 kiloyum artik gercekten bir diyete basayip hedefe ulasmak istiyorum 1 ayda verebilicekmiyim bakalim heyecanliyim :) insallah beraberce ulasiriz hedefimize en kisa zamanda :))

Günaydın kızlar cenazemiz varda kazada yaralılar var biraz üzgünüz .çok katılamadım araniza

Bende 72 olayım inşallah.
başınız sağolsun yaralılara acil şifalar dliyorum.
Günaydın arkadaslar bende katildim araniza hedefim 27 eylule 10 kilo vermek bakalim neler olucak :)

hoş geldin 27 eylüle galiba 10 gün var 10 günde 10 kilo mu?

Back