• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Saol canım ♡
Bide evlenip çocuk yapıp kılo almasaydım ii olcakdı bundan sonra almamak için elimden gelenı yapıcam alırsam daha ugrasmamya :KK70:
İnşallah vericez beraber fıstık gibi olmaz ♡

Insallah canimm :KK76::halay:bundan sonra dikkatli olursun sende almazsin insallah, ne zorluklarla veriliyor kilo dikkat etmek gerek :KK17::KK6:

Insallah canimm :KK76::halay:bundan sonra dikkatli olursun sende almazsin insallah, ne zorluklarla veriliyor kilo dikkat etmek gerek :KK17::KK6:
Amin canım aynen öyle spordan canım çıkıyor akşam oturabılıom sadece yemekde az bıdaha ugrasılmaz ya :D
İnşallah verip verip hiç birimiz almayız

Saol :)
Ben yaklaşık 1 bucuk aydır dıyetteyım
Suankı kılom 86.500 ilk kılom 98.100
Yaşım 22 olacak 9 eylülde :) yanı 3 gun var
Evli deılım ama ciddi ilişkim var
Sanal ortamda isim bilgisi vermek ıstemıorum sakıncası yoksa tabıkı :)
Kılo alma sebebım bir ara depresyon yaşadım okul sıtresıyle beraber
Mesleğim muhasebe fakat calısmıorum suan
Hedefim 50lere dusmek
kaptanım bu nedir? sanırım dikkatinizden kaçmış

Benim 2.diyet deneyimim daha oncede30 kusur kılo verdm 7 sene önce kadar azim edince oluyor ben 60 61 arası takılmıstım 3 4 haftada kırdım 59 a inmisdim sonra 58 57derken 53de bırakmısdım iste pes etme basarıcaksn cnm ♡

bu arkadaş 14 yaşında iken diyetle 30 kilo vermiş olmalı ve 6 eylül 2018 tarihinden bu yana evlenip bi de çocuk yapmış kilo almış ve aynı tarihten itiberen de diyette

bi tutarsızlık var sanırım sizce e öyle değil mi?

Son düzenleme:
Selam kızlar, iki gündür pek gidemiyorum foruma. Küçük oğlumun ateşi vardı, şimdi daha iyi çok şükür. Sizler neler yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun canım. İyi olduğuna sevindim.
Acaip karın ağrısı yaşıyorum şu an. Mısır ve kısır yedimdi öğlen. Abarttım sanırım.
Kaç gündür bağırsak tembelliğim vardı sanki. Bu ikili çalıştırdı galiba.
Ya bir de önceki gibi yiyemiyorum. 1 mısırla kesiliyorum ama göz hala aç. Akşamları aç yatmak mideyi küçültüyo ne güzel.

Back