- 13 Eylül 2018
- 36
- 41
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun canımGünaydın kızlar cenazemiz varda kazada yaralılar var biraz üzgünüz .çok katılamadım araniza
Bende 72 olayım inşallah.
[/QUOTE]Hosbuldum yanlis yazmisim yeni farkettim 27 ekim olucak o :)
Hoşgeldin canım tanıtırmısın kendiniGünaydın arkadaslar bende katildim araniza hedefim 27 eylule 10 kilo vermek bakalim neler olucak :)
Hafta sonu dikkat etmediğini söylüyosun zaten canım. O artı gidecek eksiye dönülücek.Kilo bildirimim:
Cuma: 65.7
Güncel: 66.4
Fark: +700gr
Noldu inan bilmiyorm sanirim ödem var haftasonu yolculuk yaptm cünkü
Moralim cok bozuk
Canım yoğundum uğrayamadım. Ancak gelebildim. Cuma kilomu hatırlayamadığım için yazmadım hemen. Tartıldım sabah. 72,9 çıktımdı. Listeye bakıp cuma yı da yazarım şimdi.Ellssa kaptanım artıdamısın yoksa yoksun
İnşallah verirsin canım. Hedef kilon kaç?Hoşbuldum canım :) 24 yasindayim 86 kiloyum artik gercekten bir diyete basayip hedefe ulasmak istiyorum 1 ayda verebilicekmiyim bakalim heyecanliyim :) insallah beraberce ulasiriz hedefimize en kisa zamanda :))
bu arada cuma: 76.5
pazartesi 75.9
76 olursa iyi olucak bende merakla bekliyorum :))İnşallah verirsin canım. Hedef kilon kaç?
Boyun kaç canım?76 olursa iyi olucak bende merakla bekliyorum :))
Boyum 170 :) sizin hedef nedir kaptan :)Boyun kaç canım?
O zaman hedefini indirebilirsin canım. 65 yap mesela. Ya da 60Boyum 170 :) sizin hedef nedir kaptan :)
Simdilik 76 sonrasinda eger o kiloyu gorursem bende 65 istiyorum :) basari hikayemi yazmaya geldim:))))O zaman hedefini indirebilirsin canım. 65 yap mesela. Ya da 60
Benim 55 hedefim..
Canım biliyor musun ben de çok düzensiz yedim bu üç günde ve uğramak istemedim buraya utancımdan. Bir taraftan büyük oğlum okula başladı, diğer taraftan küçüğü ateşlendi derken ne bulduysam onu yedimGünaydin kizlar 2 gündür pek menülerime dikkat edemedim öle oluncada buraya gelmeye utandim sanki
Bide dün bi resmimi cekti eşim ayy göbegm midem cikmis cok moralm bozuldu ya acilen cekidüzen vermem lazim kendime
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canımgeçmiş olsun