• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kilo bildirimim:

Cuma: 65.7
Güncel: 66.4
Fark: +700gr

Noldu inan bilmiyorm sanirim ödem var haftasonu yolculuk yaptm cünkü :KK43:
Moralim cok bozuk
Hafta sonu dikkat etmediğini söylüyosun zaten canım. O artı gidecek eksiye dönülücek.

Ellssa Ellssa kaptanım artıdamısın yoksa yoksun :KK53:
Canım yoğundum uğrayamadım. Ancak gelebildim. Cuma kilomu hatırlayamadığım için yazmadım hemen. Tartıldım sabah. 72,9 çıktımdı. Listeye bakıp cuma yı da yazarım şimdi.

Hoşbuldum canım :) 24 yasindayim 86 kiloyum artik gercekten bir diyete basayip hedefe ulasmak istiyorum 1 ayda verebilicekmiyim bakalim heyecanliyim :) insallah beraberce ulasiriz hedefimize en kisa zamanda :))
İnşallah verirsin canım. Hedef kilon kaç?

Günaydin kizlar 2 gündür pek menülerime dikkat edemedim öle oluncada buraya gelmeye utandim sanki :KK43:

Bide dün bi resmimi cekti eşim ayy göbegm midem cikmis cok moralm bozuldu ya acilen cekidüzen vermem lazim kendime
Canım biliyor musun ben de çok düzensiz yedim bu üç günde ve uğramak istemedim buraya utancımdan. Bir taraftan büyük oğlum okula başladı, diğer taraftan küçüğü ateşlendi derken ne bulduysam onu yedim :kk77:
Ama artık toparlanmaliyiz kızlar hepimiz sanki biraz bosladik burayı. Hadi biraz hareket bu mesajı okuyan herkes 25 kere ziplasin bakiyim :spor:

Back