Hahahaha kaptanım ozaman bende 83 diyeyim regl var suan bitince odemde giderOo hayallervehayatlardan sağlam bi hedef geldi..
Ben de mi yükseltsemkihadi ben de 72 diyeyim hoppaaaa hedeflere geelll
Ooo 75 miiCanım geçen cuma 78.2 di, bu hafta 77 olsun. biraz yavaşladı sanki metabolizmam yoksa 75 derdim
Sen hedefini söledin bikere cınımm dur yerindeHahahaha kaptanım ozaman bende 83 diyeyim regl var suan bitince odemde giderhahaha gaza gellll
Hahaha tamam tamamSen hedefini söledin bikere cınımm dur yerinde
Açlıktan öldürcen mi beni
Yokiyi iyi sporu arttır yemeği braz azalt tmmdr kaptanımBen 2 kiloyu çok mu dedimki yaa
Sen dolma yaparsın bu hafta afiyetle yersin bendde seni geçerim
OooEveeett
Bu haftanın hedeflerini alayımmm
Akrep 74 den 72 e
cimbomlukiz 72.8 den 70.8
M Misei 73,5 dan 72,5 a
Hayalllervehayatlar 86,4 den 84 e
Puffer 78,2 den 77 ye
nihaaal
Ece_ce
Hadi kızlar.
Bu hafta kaçtınız ve cuma kaç olmak istiyosunuz
BakkkSen dolma yaparsın bu hafta afiyetle yersin bendde seni geçerim
6 ları görmeden bana rahat yokOoocimbomluya bak seen
Ben seni de geçcektim ama yaa
Ben içtim tadı tarçınlı limonata gibi. Ama sirkem ev yapımı tadı güzel yani dev bi bardak içtim .kahvalti öncesi içtim ama ne zaman içmemiz gerek tam bilmiyorum .içtim gitti
Gün içinde tüketiliyo sanırım.oynakbasi34 kaptanım tüketim nasıldı?
Ben çok severek içiyorum yaaa böyle detoks ooh misss . Bedeniniz gereğinden fazla yağ tutmasın inşallahKahvaltıdan sonra gün içinde ne zaman istersen icebilirsin canımhani aç karnina mideyi rahatsız etmesin ne olur ne olmaz
Her iki kür de kahvaltı sonrası dilenen zamanlardainşallah herkese faydası olur da bana dualar çoğalır
Bende şimdi elmamlidan yapacağımbu arada onu dolaba koyup bir iki gün de saklayabilirsiniz fazladan yapıp ister soğuk ister sıcak için ama bence evde biraz ısıtıp içilirse daha etkili olabilir yağ yakımı açısından ♡
Ee etkisi oldumu peki. Ödem atıyomusun mesela.Ben çok severek içiyorum yaaa böyle detoks ooh misss . Bedeniniz gereğinden fazla yağ tutmasın inşallah
Eveeett
Bu haftanın hedeflerini alayımmm
Akrep 74 den 73 e
cimbomlukiz
M Misei
Hayalllervehayatlar 86,4 den 84 e
Puffer
nihaaal: 77.7 den 76.5 (ama hedef çok küçük kalacak)
Ece_ce
Hadi kızlar.
Bu hafta kaçtınız ve cuma kaç olmak istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?