E tutar tabii.. N'apsın adam.. :roflol:sen bi de yakından gör dermişimşakkıdı
Yarabbim ne kadar kendini beğenmiş oldumkaydirigubbakcemile3
sabah sabah eşimin fotoğrafçılık aşkı tuttu...düğün için giyeceğim elbiseyi kilo vermiş halimle giymemiştim hiç kocacığıma
ben de senin bu fotona hastayım,bayılıyorummmm...bu ne cilvedir yahuuuşakkıdızemuszemus çalım atar gibibayanssulusmile
İnşallah.. Ağzından bal damlıyor Ceydacım... a.s.biz de mezun olacağız inş. kaydirigubbakcemile2
Tuh! Ben ne bileyim öyle yediğini..ahanda lor peyniri dedin beni bitirdin püsküütcüm. Ben genelde lor peynirin üzerine zeytinyağı ve baharat ekleyip bandıra bandıra yerim... yerim... yerdimm boshayallersmile Tahsildaroğlu'nun denemedim ama Muratbey'in ürettiği de güzel sositososito
Ben de açık arttırma teklif ediyorum.. :roflol:Leyloş senin bünyeni satın almak istiyorumm... :roflol:
BUGÜNKÜ LİSTELER...
KAHVALTI
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
4 siyah zeytin
çok az tulum peyniri
ARA ÖĞÜN
1 ufak kase (kasenin boyutlarını paylaşmıştım) Dr. Oetker vanilyalı light puding
ÖĞLE
1 tabak yoğurtlu ıspanak
ARA ÖĞÜN
2 adet eti form limonlu bisküvi
1 fincan 1 küp esmer şeker eklenmiş türk kahvesi
AKŞAM
5-6 kaşık (6.kaşık dayanamayıp kocişin tabağından alındı :jeyyar: ) bulgur pilavı
Salata (marul,roka,domates,yeşil soğan,limon ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile hazırlandı)
Ayrıca, bulgur pilavına salça eklemedim, bunun yerine kurutulmuş domates ile yaptım ve zeytinyağı kullandım.
Senin bu diyalogları kesin ezberlemek lazım.. Bir ara konu açmıştık öyle.. Ay ne komikti oradaki diyaloglar.. Onu bulup ekleyeyim de güleriz yeniden..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne çok güldüm Yarabbiiimmmkaydirigubbakcemile3
ya tabi ki fazlası aldırııırrr...inanmakta önemli diyorum benşakkıdı
çikolataya diyorum ki ben senin bana faydalı olan tarafını seviyorum,faydasız olan taraflarını gönder gitsin:1closedeyes:arkasından ılık su içiyorum,içmeden önce canım ılık suyum ben az önce çikolata yedim ve seni onu iyice eritip biran önce vücudumdan çıkarmakla görevlendiriyorum falankaydirigubbakcemile3
yerimsenibena.s.
E tutar tabii.. N'apsın adam.. :roflol:
Ben de bu fotoda eşime çalım atıyodum.. tatil köyündeydik ve akşam yiyeceklerimin heyecanına kapılmıştım.. :roflol:
İnşallah.. Ağzından bal damlıyor Ceydacım... a.s.
Tuh! Ben ne bileyim öyle yediğini..
E tamam yine yağ koy ama az koy.. ve krakerle ye.. al sana ara öğün.. yerimseniben
Tahsildaroğlundan emin değilim ben.. markete gidince bakıp yazarım..
Ben de açık arttırma teklif ediyorum.. :roflol:
Oohhh güzel mönü olmuş.. Pudingi görünce gülümsedim istemsizce.. olumunekankayizsmile
Salata da çok tahrik edici göründü gözüme.. (huyum mu değişiyor nedir?) sempatiksalakcinni
Senin bu diyalogları kesin ezberlemek lazım.. Bir ara konu açmıştık öyle.. Ay ne komikti oradaki diyaloglar.. Onu bulup ekleyeyim de güleriz yeniden..
Bu arada bugün sokaklarda deli danalar gibi güldüm arkadaşlar.. Yani tek başına yürürken kahkaha atan tipi düşünün.. Sebep şu..
Taksi durağının yanındaki kaldırımdayım.. O an yanından geçmekte olduğum şoför arabasını siliyor.. Bir yandan da önündeki sırada olan arkadaşına bağırıyor..
"Püsküüt ister misin?" diye.. ama aynen böyle söyledi.. Yazıldığı gibi.. :roflol: .roflol:
Yemek vakti geldiiiiiiiiiiiiiiiii... cokacimcoook
inşaallah canım benimm.. bu hafta büyük ilerleme bekliyorum. a.s.
sporu unuttuumm sporuuu..
20 dk. normal tempoda yürüyüş..
20 dk. bisiklet
2 set 15 tekrar
Makina ile göğüs pres
Makina ile arkaya çekiş
Dumbellar ile yukarı itiş (1.5 KG )
Dumbel ile tek kol geriye bükme
Dumbel ile kol bükme
Makina da oturarak kol bükme
Dış bacak çalışması
İç bacak çalışması
Karın çalıştırması
Son olarak yine 20 dk yürüyüş..
Ben de bu fotoda eşime çalım atıyodum.. tatil köyündeydik ve akşam yiyeceklerimin heyecanına kapılmıştım.. :roflol:
İnşallah.. Ağzından bal damlıyor Ceydacım... a.s.
Tuh! Ben ne bileyim öyle yediğini..
E tamam yine yağ koy ama az koy.. ve krakerle ye.. al sana ara öğün.. yerimseniben
Tahsildaroğlundan emin değilim ben.. markete gidince bakıp yazarım..
Ben de açık arttırma teklif ediyorum.. :roflol:
Oohhh güzel mönü olmuş.. Pudingi görünce gülümsedim istemsizce.. olumunekankayizsmile
Salata da çok tahrik edici göründü gözüme.. (huyum mu değişiyor nedir?) sempatiksalakcinni
Senin bu diyalogları kesin ezberlemek lazım.. Bir ara konu açmıştık öyle.. Ay ne komikti oradaki diyaloglar.. Onu bulup ekleyeyim de güleriz yeniden..
Bu arada bugün sokaklarda deli danalar gibi güldüm arkadaşlar.. Yani tek başına yürürken kahkaha atan tipi düşünün.. Sebep şu..
Taksi durağının yanındaki kaldırımdayım.. O an yanından geçmekte olduğum şoför arabasını siliyor.. Bir yandan da önündeki sırada olan arkadaşına bağırıyor..
"Püsküüt ister misin?" diye.. ama aynen böyle söyledi.. Yazıldığı gibi.. :roflol: .roflol:
Yazsaydın keşke :roflol: Okuyan dumur olup kalırdı.. sempatiksalakcinniben de bugün facede bi video seyrettim...sevimli bi havhav minicik bebekle oyunlar oynuyor,onu güldürüyor falan...o videoya yorum yazacaktım az daha...yorum da şuydu ; bunu püsküüt görse bayılır:roflol::roflol:
Üçüncü Hafta / Altıncı Gün
09:30 Corn Flakes
12:30 Küçük bir kase dut
15:45 4 yk z.yağlı barbunya, 1 domates, 2 salatalık ve acı biber, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 3 tane kepekli ve yağsız kraker (her biri orta parmak uzunluğunda)
18:00 Küçük bir kase kiraz
20:30 Mantar (suyunu salıp çekmiş sonra da soya sosunda döndürülmüş, sıfır yağ) ve yoğurtlu, sarmısaklı ıspanak haşlama (ıspanakları tencereye koyup suyunu çekene kadar haşlıyorum, sonra da sıkıp malzemeyi ekliyorum), 1 dilim uno denge light ekmek
Yemek tabağının 2/3 ünü doldurdum.. yarısı mantar yarısı ıspanak olacak şekilde..
Günlük Spor Aktivitem:
Bisiklet (15 dk-150 kcal)
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi (15 dk)
Duvara vurma (3x100)
Yürüyüş (iki ayrı seferde olmak üzere toplam 1.5 saat)
Açıklama : Meyve yerken bahsettiğim kasenin ölçüsü ise şu: Hani krem karamel pişirme kapları vardır ya.. İşte o bildiniz mi? yerimseniben Böyle taneli meyvelerde hep o kabı kullanıyorum ben..
düzgün diyette iken..
beyin : mide,bagirsak ve bilimum sindirimci kardesler hazirlaninnnn..bizim sahip bişilere yöneldi..
yemek borusu : gelio gelio gelioooo
mide : pöf be gene kandirdi su bu suuuuuuuuu..böbrek kardesler siz bakin bu işe benim ilgi alanim diil :dilcikar:
beyin : valla ben gözün yalanciyim..ama sanki doydun gibi sinyaller geliyor midecik..ne iş?
mide : yok be abla..kandiriyor bu sahip bizi..bence sen kirmizi alarmlari ac..böyle gitmez..
beyin : dogru diyorsun..geçen yaglarda yoklama yaptim eksik cikti..
--------------------------
kaçamak ani:
beyin : valla size bişi demeye cekiniyorum ama aldigim sinyallere göre bu sahip gene bişeylere yöneldi..
mide : kandircak gene bizi..böbrekler hazirlanin..bagirsaklar siz konumunuzu koruyun..sagi sollu belli olmaz bu catlak sahibin..heran abzürd bişeyler içip sizide hareketlendirebilir..
yemek borusu : gelioooo gelioooooo
mide : bu ne beee..beyin abla napcam ben bunu ya..unutmusum nedir bu..nereye yollicam..ay gene kafayi yedi bu sahip..tatli tuzlu ne varsa yolluyor..yavas sahippp hooopppp kime diyorum patlicammmmm
beyin : valla bende anlamadim..40 kere doydum sinyali verdim ama anlamiyor..psikologa gitmesi lazim acilennnn
yaglar : mide abla bize yolla..zarari kapatmaliyiz..
bagisaklar : yaglara yolla abla ben uyku modundayim..hiç çekemem bu sahibi şimdi..
--------------------------------
spor zamani..
beyin : yaglar içimden bi ses size bişi olcak diyor..sanki tsunami gibi bişey..
yaglar : abla dogru söle be..daha geçen haftakileri yerine koyamadik..sapitti bu sahip iyice..bizi ortadan kaldirmak istiyor..
beyin : falcimiyim ben evladim..gözlerin yalancisiyim..spor ayakkabi felan giyormuş sahip..onlarida yiyecek hali yok ya..
mide : bana dokunmasinda naparsa yapsin..
yaglar : neyse beyin abla sıkı tutunduk biz..taş çatlasa 40dakika dayaniriz ama..hakkini helal et şimdiden :)
iyi akşamlar diyecektim ama kimse yok
bu gün benim için çok kötü bir gündü moralim sıfır ve gün içindede başım çok ağrıdı sinirden
bu gün yediklerim
09:00 1 simit peynir çay
14:00 2 kaşık tavuklu pilav
ve birdaha bir şey yemedim şimdi bakınca yemek düzenimde berbat geçti ama midem yemek kaldırmadı
1*5 lt su içtim çok kötü çoook
Tabii altınbaşak, galeta aynı şey.. Maksat kepekli, yulaflı vs. olsun.. ama miktara dikkat.. Her ara öğün için misal altınbaşaksa en fazla 1/2 paket, galetaysa (uzun boylu) en fazla 2 tane..
ay bön bön bakıp bi'şey hatırlamaya çalışıyorum..
Hah! :lepi:
Tahsildaroğluydu galiba piyasaya yeni bir ürün sürdü.. Lor peyniri.. İnanılmaz düşük kaloriliydi.. Tam diyetlik. Özellikle de kapağını açıp galetayı bulaştırıp yemek için ideal..
Paketi 1 lira diye tanıtım yapmışlardı marketlerde..
Bir de bu iler için light labne bulundurabilirsin yanında.. O da yine krakeri banıp yemek için güzel fikir..
aynıyız bulutcum.. Eğer ki irademe yenilip çikolata yersem (ki bütün kilo alışlarımın BİRİNCİ sebebi çikolatadır) bil ki ertesi gün malum döneme girdim.. :roflol:
tahmin ettiğin gibi Püsküütüma.s.
hem de her dalda
resim,müzik,tiyatro...alt yazılı yabancı filmleri seyretmeye bayılır:1ninca:
süt içmek istediği zaman anne benim drink milkim geldi der falankaydirigubbakcemile3
mesleğini de seçmiş şimdiden; gündüz doktor,gece itfaiyeci,cumartesi günleri de tiyatrocu olacakmışkaydirigubbakcemile3yani benim başım fena dertte,ben buna yetişemiyorum:1ninca:
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii avatardaki foto bir harikaaaaaaaaaaaa
Leylaaa leylaaaa ayyyyy leylaaaa :teytey: :teytey:
Leyloş senin bünyeni satın almak istiyorumm... :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne çok güldüm Yarabbiiimmmkaydirigubbakcemile3
çikolataya diyorum ki ben senin bana faydalı olan tarafını seviyorum,faydasız olan taraflarını gönder gitsin:1closedeyes:arkasından ılık su içiyorum,içmeden önce canım ılık suyum ben az önce çikolata yedim ve seni onu iyice eritip biran önce vücudumdan çıkarmakla görevlendiriyorum falankaydirigubbakcemile3
yerimsenibena.s.
15:45 4 yk z.yağlı barbunya, 1 domates, 2 salatalık ve acı biber, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 3 tane kepekli ve yağsız kraker (her biri orta parmak uzunluğunda)
20:30 Mantar (suyunu salıp çekmiş sonra da soya sosunda döndürülmüş, sıfır yağ) ve yoğurtlu, sarmısaklı ıspanak haşlama (ıspanakları tencereye koyup suyunu çekene kadar haşlıyorum, sonra da sıkıp malzemeyi ekliyorum), 1 dilim uno denge light ekmek
Yemek tabağının 2/3 ünü doldurdum.. yarısı mantar yarısı ıspanak olacak şekilde..
Günlük Spor Aktivitem:
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi (15 dk)
Duvara vurma (3x100)
Açıklama : Meyve yerken bahsettiğim kasenin ölçüsü ise şu: Hani krem karamel pişirme kapları vardır ya.. İşte o bildiniz mi? yerimseniben Böyle taneli meyvelerde hep o kabı kullanıyorum ben..
iyi akşamlar diyecektim ama kimse yok
bu gün benim için çok kötü bir gündü moralim sıfır ve gün içindede başım çok ağrıdı sinirden
bu gün yediklerim
09:00 1 simit peynir çay
14:00 2 kaşık tavuklu pilav
ve birdaha bir şey yemedim şimdi bakınca yemek düzenimde berbat geçti ama midem yemek kaldırmadı
1*5 lt su içtim çok kötü çoook
canım menün çok güzel dün benimde canım çok tatlı istedi sizden sonra ama cumaya saklıyorum hakkımı eğer kilo verebilmişsem tabi akannehirBUGÜNKÜ LİSTELER...
KAHVALTI
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
4 siyah zeytin
çok az tulum peyniri
ARA ÖĞÜN
1 ufak kase (kasenin boyutlarını paylaşmıştım) Dr. Oetker vanilyalı light puding
ÖĞLE
1 tabak yoğurtlu ıspanak
ARA ÖĞÜN
2 adet eti form limonlu bisküvi
1 fincan 1 küp esmer şeker eklenmiş türk kahvesi
AKŞAM
5-6 kaşık (6.kaşık dayanamayıp kocişin tabağından alındı :jeyyar: ) bulgur pilavı
Salata (marul,roka,domates,yeşil soğan,limon ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile hazırlandı)
Ayrıca, bulgur pilavına salça eklemedim, bunun yerine kurutulmuş domates ile yaptım ve zeytinyağı kullandım.
leylacım harikasın bende geçen gün yesek yesek ardından bişey içsek ve tüm yağlar erise diye aklımdan geçiriyodum biri diyosum boyle bi icatt yapsa amma patlama olur hatta yüzyılın asrın icası olur sempatiksalakcinni acaba senin taktiğimi uygulasak bizdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne çok güldüm Yarabbiiimmmkaydirigubbakcemile3
yerimsenibena.s.
Günlük Spor Aktivitem:
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi (15 dk)
Duvara vurma (3x100)
Günaydın günaydın kızlarr:) dün yediklerim
SABAH
2 dilim tahıllı ekmek
Beyaz peynir
Salatalık
Domates
Zeytin
ARA ÖĞÜN
2 -3 tane kayısı
ÖĞLE
Eti form bisküvi
Eti form mısırlı
AKŞAM
2 parça ızgara et
1 tabak çorba
salata
sizlerin menüler ne alemde bakalım bugun nasıl olacak menülerimiz:)
günaydın arkadaşlar
dünkü yediklerim
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
az beyaz peynir
5 zeytin
yarım domates
arada ince dilim kavun
öğlen
tavuk haşlama bol baharatlı kekik pulbiber
ayran bi bardak
arada 5 kayısı
akşam 2 tane kıymalı biber dolma ama kendiminkileri pirinçsiz yaptım içinde hiç yağ yok
bi tabak yoğurt
gece 8 tane kayısı
bugunde lapa diyeti kaydirigubbakcemile5
Günaydın günaydın kızlarr:) dün yediklerim
SABAH
2 dilim tahıllı ekmek
Beyaz peynir
Salatalık
Domates
Zeytin
ARA ÖĞÜN
2 -3 tane kayısı
ÖĞLE
Eti form bisküvi
Eti form mısırlı
AKŞAM
2 parça ızgara et
1 tabak çorba
salata
sizlerin menüler ne alemde bakalım bugun nasıl olacak menülerimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?