- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- 198
,-Yazsaydın keşke :roflol: Okuyan dumur olup kalırdı.. sempatiksalakcinni
Bak merak ettim şimdi.. Ama msn kullanmayan facebook ve twitter gibi paylaşım sitelerine burnunun ucunu bile sokmayan biri olarak ne yapsam ne etsem de görsem acaba? :bbo:
CADIARZUmaille mi göndersem site linkini alıpta acabaaaCADIARZU
galiba tenhalarda buluşma vakti geldi Püsküütüm:asigim:ay bunlar duymasınlar aman:jeyyar:sengözlerimebaksanab
Üçüncü Hafta / Altıncı Gün
09:30 Corn Flakes
12:30 Küçük bir kase dut
15:45 4 yk z.yağlı barbunya, 1 domates, 2 salatalık ve acı biber, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 3 tane kepekli ve yağsız kraker (her biri orta parmak uzunluğunda)
18:00 Küçük bir kase kiraz
20:30 Mantar (suyunu salıp çekmiş sonra da soya sosunda döndürülmüş, sıfır yağ) ve yoğurtlu, sarmısaklı ıspanak haşlama (ıspanakları tencereye koyup suyunu çekene kadar haşlıyorum, sonra da sıkıp malzemeyi ekliyorum), 1 dilim uno denge light ekmek
Yemek tabağının 2/3 ünü doldurdum.. yarısı mantar yarısı ıspanak olacak şekilde..
Günlük Spor Aktivitem:
Bisiklet (15 dk-150 kcal)
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi (15 dk)
Duvara vurma (3x100)
Yürüyüş (iki ayrı seferde olmak üzere toplam 1.5 saat)
Açıklama : Meyve yerken bahsettiğim kasenin ölçüsü ise şu: Hani krem karamel pişirme kapları vardır ya.. İşte o bildiniz mi? yerimseniben Böyle taneli meyvelerde hep o kabı kullanıyorum ben..
:lepi:sağlıklı beslenme programı:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaaa çok komik olmuşlar bayıldımkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar diyecektim ama kimse yok
bu gün benim için çok kötü bir gündü moralim sıfır ve gün içindede başım çok ağrıdı sinirden
bu gün yediklerim
09:00 1 simit peynir çay
14:00 2 kaşık tavuklu pilav
ve birdaha bir şey yemedim şimdi bakınca yemek düzenimde berbat geçti ama midem yemek kaldırmadı
1*5 lt su içtim çok kötü çoook
canım önemli bi sebebi yoktur umarım:teselli:beslenmen çok çok eksik...kilo alrısın diye korkarımşakkıdı
maşallah
çok bilmiş bir oğluşun var. drink milkim geldi olayına çok güldüm ama yaa kaydirigubbakcemile3 ingilizce mi öğretiyorsun leylacım CADIARZU
benimki de hayvan doktoru olacakmışama polisliği de çok seviyor :hulya:
ben de bayıldım. zaten leylacığın çektiği fotolar her zaman harika. hem de fotojenik boshayallersmile
evet beyin gücüne ben de inanıyorum kaydirigubbakcemile2
bundan sonra ben de uygulayacağım bu yöntemi kaydirigubbakcemile2
ben de ne zaman zayıflıyorum yihuuuuu diye düşünsem iyi kilo vermiş oluyorum ama bu aralar pek keyfim yerinde değil diyet konusunda :umursamaz:
bu sabah aynısını ben yaşadım püsküüt
normalde herkes bana asi derben alıştım buna. ama sen bulut diyorsun ya oğlum son günlerde yağan yağmurdan sıkıldı. bu sabah da gökyüzünde bulutları görünce kızdı. bir bağırdı" buluuuuttt" şöyle bir bakakaldım yüzüne kaydirigubbakcemile3[/COLOR][/I][/B]
canım asim ben ingilizce öğretmiyorum,bi çaba içerisinde değilim...oğluş dediğim gibi alt yazılı filmleri falan çok sever,anne bu ne dedi şu ne dedi?anne ben sütü isterken ingilizce nasıl dicem?ben de onunla birlikte öğrenmeye başladım dermişim
boynumda Nikonum asılı gezerim ben çoğunluklakaydirigubbakcemile3
fotoğraf çekmeyi gerçekten çokseviyorum...poz vermeyide...
asicim suyumu içerken bile olumlu düşüncelerle içiyorum,gerçekten çok faydalı yerimseniben
demek hepimiz birbirimizi anar olduk bi şekilde yerimseniben bu çok güzel bişey:asigim: