Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam hoşbuldum gurubunuza baktım da sadece sen mi varsın? Genelde sonlarda olmuş gurup,fazla aktif değilmisiniz acaba?
Şimdi ne cevap versem bilemedim..
Öncelikle altta gördüğüm için etiketlemiştim, takım aradığını sonra öğrendim..
Takımda yazan arkadaşlar var ve listede tek değilim ve sonları da gördük ilkleri de..
Son olarak bana tek başına kalsa bile takımı sırtlayacak güce sahip üyeler lazım canım..
Sana da başarılar dilerim..

Cuma menüm

Sabah 8:30
1 simit
Kahve

Öğle 11:30
Peynir zeytin domates salatalık pide çay

Akşam 15:00
Yumurtalı köfte
Bol yeşillik
Turşu

Kitap
Son Kraliçe

Spor
1 saat yürüyüş

Su
2 litre

Sanirim yanlış anlaşıldım,ben de uzun bir süre kendi diyet günlüğumde tek başıma yazdım ve çok güzel kilolar verdim,hirsliyim ve 3 ayda 12-15 kilo verme hedefim var,özellikle aktif guruplar tercihim eğer yanlış bir ifade kullandıysam özür dilerim size de basarilar

Bugün

Sabah 7:30
1 salatalık

Öğle 11:00
Zahterli pide
Küçük 1 dilim Peynir
4 Zeytin
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık kavrulmuş çökelek
Salatalı domates
Çay

Akşam 14:30
1 metro
1 paket patates cips
1 salatalık
1 acur

Su
3 ü bulur

Spor
30 dk yürüyüş

Kitap
Son Kraliçe

Estağfurullah
Daha tanışmadan sorularla karşılaşınca tuhaf kaçtı..
3 ayda 15 kilo güzel hedef.. Kaç kilosun şimdi. Mezun olmuşsun 9.takımdan. Kaçla mezun oldun.
Aktif takımlar da aktif üyelerin gelmesi ile olur

Tüp bebek tedavisinden dolayı biraz kilo aldım şuan sanırım 68 imdir,hedefim 56 daha önce 72 den 56 ya düşmustum sonra tedavilerle tekrar aldım.

Sanırım ben kendimi ifade edemedim tekrardan kusura bakma 14. Gruptanda etiketlediler sanırim oraya dahil olucam,maksat kilo vermek sağlıklı bir şekilde, sen haklısın tek kalinsada gurupta hedef hedeftir,sana başarılar diliyorum bol eksiler

Cuma menüm

Sabah 8:30
1 simit
Kahve

Öğle 11:30
Peynir zeytin domates salatalık pide çay

Akşam 15:00
Yumurtalı köfte
Bol yeşillik
Turşu

Kitap
Son Kraliçe

Spor
1 saat yürüyüş

Su
2 litre
Oh yumurtalı köfte yenmiş en sevdiğim afiyet olsun:)

Doktor bu ne O.O Cips metro Allahtan gece başka bişey yememişsin

Sağol canım yulafi teflonda yağsız rengi biraz koyulaşana kadar kavuruyorum olmaya yakın 1kasikda keten tohumu pitpit patlamaya başladımı yoğurdun üstüne coss diye atıyorum tuzda serptimmi yiyiyorum bu aralar çok seviyorum böyle

Iyi akşamlar kızlar
Ayy 71 diyeyim Biiznillah böyle sorular iyi oluyo insanın gevşemeye yüzü kalmaz çok sağolun :)
Bu günde menüm
Sabah
3kasik yulaf yoğurt 5 hurma
Ara
Türk Kahvesi kurabiye kaçtı
Akşam
Buglama Balık 4 kaşık pilav
Kahve 2 hurma
2lt su
30 dk koşu bandı
Kitap babam Abdulhamit Han

Son düzenleme:
Ben bu cuma 74 tüm önümüzdeki cuma hedefim 72 inşallah yeni başladığım için veririm diye düşünüyorum
Hee ekmek de somun olandan

Yine çocuğu uyutup koşa koşa gruba geldim selamlar herkese burda olanlara olmayanlara
Önce bugünkü menümü vereyim
Verecek hiçbirşeyim yok

Olanlar bunlar
Sabah çok geç kalktım kahvaltı etmwdim pikniğe gideceğiz çok yükleniriz diye
Öğlen piknikteydik üç tane börek yedim milföy iki kaşık kısır üç tane kurabiye iki kaşık patates salatası ve çay

Ara türk kahvesi

Akşam iki top dondurma iki dilim karpuz

Valla hiç yoksa 2-3 saat yürümüşümdür böreklerimle kurabiyelerime laf etmeyin
İki litre de su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…