ben sivasliyim canim bizde öyle adet yok, ilk defa duydumBen uyanigim gul kaptanim.
Menum hala yazamayacak kadar fazla. Bugun arkadasin sunnetine gittik. Sini cikarma diye bir adet var buralarda. Bilir misiniz? Yakin arkadaslari tepsilerle biseyler hazirliyor. Konvoy esliginde o siniler evlerden cikip sunnet evine getiriliyor. Davullar esliginde. Konvoy bitiminde afiyetle yeniyor . Acik bufe gibi... Varin suz dusunun halimi
Ama 4 lt su ictim. Bu da guzel gelisme de
mi
Spor olarak da evi dip kose supurmek.(5 oda +1 uzuuun koridor)
Baklava - 2Günaydın kızlar bundan sonra menümü ertesi sabah paylaşıcam çünkü size yazdıktan sonra bişeyler yiyebiliyorum
Dünkü menüm
KAHVALTI
1/3 tırnaklı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 küçük dilim süzme peynir
5 siyah zeytin
Domates salatalık
Pasta tabağından daha küçük tabakla karpuz
ARA
1 tabak karpuz
2 avuç çekirdek
AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
Yarım tabak pilav
ARA
1 yk dondurma
1 dilim baklava
Su: 2 lt civarı
Çay: :/
Spor: :/
Kitap: :/
Baklava - 2
Dondurma - 1
Spor -1
10 üzerinden 6
Çok iyi olmuş bu puanlama ellerine sağlık canımMenü puanlama
Pazartesi
ipek zeynep 10 (herşey tmm)
@ no-limit 10 ( herşey tmm)
S Sade01 9( spor -1)
@ sel 7 ( spor -1, su-1,makarna-1)
shamanqueen 4
Günaydın kızlar.iyi haftasonları.sakın haftasonu diye kaçamak yapmaya kalkmayın.haftaiçi maşallah dondurmalar baklavalar havada uçuşmuşdiyet sayfasında mıyız yemek programında mıyız belli değil.artık bir kendinize gelin ya silkelenin.ramazan bitti bayram bitti.yaz geldi.
Günaydın bende takima katilabilir miyim
Gel canım tabiki biraz kendini tanıtır mısın?Ben takima alindim mi acaba
Canım iki hafta deneme suresi var ben de henüz 1 haftaligimBen takima alindim mi acaba
Evet canım hoş geldin bu arada inşallah verip hayırlısı ile gönlünden geçen olurHergun menu ve sporu yazicaz degil mi
Tekrardan hoşgeldin canım inş çabucak kilolarını verip hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsınBu sabah tartildim kizlar 78.1 im polikistik over cikti bebek sahibi olmak istiyorim kilo vermem lazim 27 yasindayim muhendisim
Kolay gelsin tatlımSlm kizlar tlf yeni elime aldım yapmam gereken ne cok is varmis ev isi yapıyorum akşam bol bol yazisirik artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?