Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben uyanigim gul kaptanim.
Menum hala yazamayacak kadar fazla. Bugun arkadasin sunnetine gittik. Sini cikarma diye bir adet var buralarda. Bilir misiniz? Yakin arkadaslari tepsilerle biseyler hazirliyor. Konvoy esliginde o siniler evlerden cikip sunnet evine getiriliyor. Davullar esliginde. Konvoy bitiminde afiyetle yeniyor . Acik bufe gibi... Varin suz dusunun halimi:KK70::KK70::KK70:
Ama 4 lt su ictim. Bu da guzel gelisme de
mi:KK70:
Spor olarak da evi dip kose supurmek.(5 oda +1 uzuuun koridor):confused::confused:

Ben uyanigim gul kaptanim.
Menum hala yazamayacak kadar fazla. Bugun arkadasin sunnetine gittik. Sini cikarma diye bir adet var buralarda. Bilir misiniz? Yakin arkadaslari tepsilerle biseyler hazirliyor. Konvoy esliginde o siniler evlerden cikip sunnet evine getiriliyor. Davullar esliginde. Konvoy bitiminde afiyetle yeniyor . Acik bufe gibi... Varin suz dusunun halimi:KK70::KK70::KK70:
Ama 4 lt su ictim. Bu da guzel gelisme de
mi:KK70:
Spor olarak da evi dip kose supurmek.(5 oda +1 uzuuun koridor):confused::confused:
ben sivasliyim canim bizde öyle adet yok, ilk defa duydum
menünü yazman lazimki puani ona göre kiralim
ayrica benim takimdaki demirbaslar bilir ben ne imtihanlardan gectim
ne bohcalar götürdüm, ne pastalar tatlilar vardida görmezden geldim
suyun harika ama sporda yok
birazdan yatacam, yatarkende 7. takimdaki kizlardan kopye cekecem
yarin misafirim var
ancak aksam gec saatte spor ve menüleri toplarim
bir örnek gösteririm, sizde ekleme yada cikarma yaparak devam edersiniz

bu arada benim menüyede siz puan verin, pek menüde yok ama

***2.Takım***

akrep33(75,4 / 74,8 / 0,6 / 0,10%)
merrr (73,5/72,7/0,8/% 1,09/%0,36)
Sade01(62,8/62,3/0,5/%0,80/%0,40)

***LİSTE DIŞI ÜYELER***

Zereno (88,8/86,4/2,2/%2,48)(Listeye girmeye son 6,5 kilo )
Sel (69.2/69.7/+0.5/%-0,72)
shamanqueen(65,5/62,2//)
ipek zeynep (76,0/75,1//)
htcuzun(62,4/62,7//)

Üye listemiz bu şekildedir. Bildirim yapmayan be paylaşımda bulunmayan üyelerin takım listesine girmesi gecikebilir. Lütfen dikkatli olalım :)

Günaydın kızlar bundan sonra menümü ertesi sabah paylaşıcam çünkü size yazdıktan sonra bişeyler yiyebiliyorum :(:(

Dünkü menüm
KAHVALTI
1/3 tırnaklı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 küçük dilim süzme peynir
5 siyah zeytin
Domates salatalık
Pasta tabağından daha küçük tabakla karpuz

ARA
1 tabak karpuz
2 avuç çekirdek

AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
Yarım tabak pilav

ARA
1 yk dondurma
1 dilim baklava

Su: 2 lt civarı
Çay: :/
Spor: :/
Kitap: :/

Günaydın kızlar bundan sonra menümü ertesi sabah paylaşıcam çünkü size yazdıktan sonra bişeyler yiyebiliyorum :KK43::KK43:

Dünkü menüm
KAHVALTI
1/3 tırnaklı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 küçük dilim süzme peynir
5 siyah zeytin
Domates salatalık
Pasta tabağından daha küçük tabakla karpuz

ARA
1 tabak karpuz
2 avuç çekirdek

AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
Yarım tabak pilav

ARA
1 yk dondurma
1 dilim baklava

Su: 2 lt civarı
Çay: :/
Spor: :/
Kitap: :/
Baklava - 2
Dondurma - 1
Spor -1
10 üzerinden 6

Günaydın kızlar.iyi haftasonları.sakın haftasonu diye kaçamak yapmaya kalkmayın.haftaiçi maşallah dondurmalar baklavalar havada uçuşmuş:duduk: diyet sayfasında mıyız yemek programında mıyız belli değil.artık bir kendinize gelin ya silkelenin.ramazan bitti bayram bitti.yaz geldi.

Baklava - 2
Dondurma - 1
Spor -1
10 üzerinden 6
:olamaz:

Menü puanlama
Pazartesi
ipek zeynep ipek zeynep 10 (herşey tmm)
@ no-limit 10 ( herşey tmm)
S Sade01 9( spor -1)
@ sel 7 ( spor -1, su-1,makarna-1)
shamanqueen shamanqueen 4
Çok iyi olmuş bu puanlama ellerine sağlık canım

Günaydın kızlar.iyi haftasonları.sakın haftasonu diye kaçamak yapmaya kalkmayın.haftaiçi maşallah dondurmalar baklavalar havada uçuşmuş:duduk: diyet sayfasında mıyız yemek programında mıyız belli değil.artık bir kendinize gelin ya silkelenin.ramazan bitti bayram bitti.yaz geldi.
:(:( ya valla yavaş yavaş toparlanıyorum canım çok bozuk bi düzenden ancak bu kadar olabiliyor ama daha da iyi olacak inş :)

Günaydın bende takima katilabilir miyim

Ben takima alindim mi acaba
Gel canım tabiki biraz kendini tanıtır mısın?

Bu sabah tartildim kizlar 78.1 im polikistik over cikti bebek sahibi olmak istiyorim kilo vermem lazim 27 yasindayim muhendisim
Tekrardan hoşgeldin canım inş çabucak kilolarını verip hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsın
1.sayfamızda tüm kurallar yazıyor o sayfayı bi oku canım :)

Slm kizlar tlf yeni elime aldım yapmam gereken ne cok is varmis ev isi yapıyorum akşam bol bol yazisirik artık
Kolay gelsin tatlım

Back