YaptimHemen mesaj düzenlemeye gir canım 10 dk dolmadan dediğim gibi QUote yazılarını sil tamamdır
Teşekkür ederim canım ellerine sağlıkTakım 574. Etap***SONUNCU
merrr (73,5/72,7/0,8/% 1,09)
Sade01 (62,8/62,3/0,5/%0,8)
2.Takım ortalaması :
***LİSTE DIŞI ÜYELER***
Zereno (88,8/86,4/2,2/%2,48)(Listeye girmeye son 6,5 kilo )
Sel (69.2/69.7/-0.5/+%7.22)
Arkadaşlar herkes ismini eklesin :)
@Sade01 canım sen 62,7 demişsin ama Zereno 62,8 diye paylaştı öyle düzenledim artık.
@Zereno canım en son böleriz o zaman
Aradaki farki yuzle carpip gecen hasta ki kiloma boldunTeşekkür ederim canım ellerine sağlıksel canım yüzdeni yanlış hesaplamışsın o kadar yüksek çıkması mümkün değil
Kilo aldığın için eksi oluyor tatlım.. Matematikte fazlayı azdan çıkarırsan sonuç eksi olur.Yaptim
Yarim kg aldigim icin baslarina arti yaptim
69,2-69,7= -0,5Aradaki farki yuzle carpip gecen hasta ki kiloma boldun
Yok listeye kilo kısmına artı yüzde kısmına eksi yazacaktıKilo aldığın için eksi oluyor tatlım.. Matematikte fazlayı azdan çıkarırsan sonuç eksi olur.
Diger kg verenler eksi koymustu ben de o yuzden arti koydimKilo aldığın için eksi oluyor tatlım.. Matematikte fazlayı azdan çıkarırsan sonuç eksi olur.
Onlar da yanlış yapmıştı. Yazmıştım zatenDiger kg verenler eksi koymustu ben de o yuzden arti koydim
Hayır ikisi de eksi tatlımYok listeye kilo kısmına artı yüzde kısmına eksi yazacaktı
Emin misin kilo aldığını belirtmek için artı koyuyoruz ya benim üstte yaptıgım gibiHayır ikisi de eksi tatlım
Rastgele sonuç listesinde kilo alan birini kopyaladım bak öyle yapılmışHayır ikisi de eksi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?