Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün akşam menülerle birlikte yaptığınız sporlarıda yazın
3 gün üst üste spor yapmayana ceza var
Artık kaptanınızda geldi, işin ciddiyetini farkedin.
Insaniz nefsimiz var, bazen bize galip geliyor. Kaçamak yapıyoruz.
Kacamaklariniz ağır olmasin.
3 gün üst üste kaçamak yapan ceza alsın.

Ve bu dediklerimi takımınızdan birileri gönüllü yapsın, belki daha dikkatli olursunuz
Ellssa Ellssa
Kaptanım işine karıştım özür dilerim.
Ama sayı az, gayret az, ben sizlerin de iyi puanlar almasını, en önemlisi herkesin kilo vermesini istiyorum.

Bugün akşam menülerle birlikte yaptığınız sporlarıda yazın
3 gün üst üste spor yapmayana ceza var
Artık kaptanınızda geldi, işin ciddiyetini farkedin.
Insaniz nefsimiz var, bazen bize galip geliyor. Kaçamak yapıyoruz.
Kacamaklariniz ağır olmasin.
3 gün üst üste kaçamak yapan ceza alsın.

Ve bu dediklerimi takımınızdan birileri gönüllü yapsın, belki daha dikkatli olursunuz
Ellssa Ellssa
Kaptanım işine karıştım özür dilerim.
Ama sayı az, gayret az, ben sizlerin de iyi puanlar almasını, en önemlisi herkesin kilo vermesini istiyorum.
Estağfurullah canım ne demek..
Bizim için en iyisini isteyen can dostsun sen.
Hep bizimle kal:KK15:

Burda olurum, gerekirse yine liste yaparim ama senin kızlar sorumluluk alırsa daha aktif ve dikkatli olurlar diye dedim
Kesinlikle katılıyorum.
Duydunuz kızlar..
Ve ve vee her hafta liste nöbetçimiz olucak.. Liste yi takip edecek..
Haftaya merrr merrr sende tatlım ilk sıra..

Tatlım bu kişi böyle yaptı diye öyle değil. Doğru tek.. Matematiğe göre doğruyu söylüyorum..
Ya ama hep böyle yapıyorduk ya kilo aldığını belirtmek için defalarca böyle yaptık ısrar ediyorum :D aldığı kilonun önüne artı koyuyorduk yüzdeye eksi koyuyoruz :D

Ya ama hep böyle yapıyorduk ya kilo aldığını belirtmek için defalarca böyle yaptık ısrar ediyorum :KK70: aldığı kilonun önüne artı koyuyorduk yüzdeye eksi koyuyoruz :KK70:
Şimdi tekrar sonuç listelerine baktım kimi eksi koymuş kimi artı herkes kafasına göre takılmış :D ama biz eskiden hep artı koyuyorduk ondan Eminim neyse artık önemli olan yüzdeye eksi koymak :D

Takım 574. Etap***SONUNCU

merrr (73,5/72,7/-0,8/% 1,09)
Sade01 (62,8/62,3/-0,5/%0,8)
ipek zeynep (76/75,100/0,9/%0,9)

2.Takım ortalaması :

***LİSTE DIŞI ÜYELER***

Zereno (88,8/86,4/2,2/%2,48)(Listeye girmeye son 6,5 kilo )

Arkadaşlar herkes ismini eklesin :)

@Sade01 canım sen 62,7 demişsin ama Zereno 62,8 diye paylaştı öyle düzenledim artık.
@Zereno canım en son böleriz o zaman

İyi günler.. Bende katılmak istiyorum ama şuanki sistemi anlayamadım, mesajları biraz okudum ama çözemedim..
23 yaşındayim 82,5kgyım 165 boyundayım :KK43: ve motivasyona ihtiyacım var:KK51:
Hoşgeldin tatlım. Motivasyon için doğru yerdesin.
2 hafta deneme süren var. Her gün menü paylaşımı ve her cuma kilo bildirimi var. Kurallarımız da ilk sayfamızda tatlım

Back