- 8 Ağustos 2008
- 35.228
- 41.905
- 1.123
Ekledim canımEllssa kaptanım sende ekle ismini paylaşıma taşıyalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim canımEllssa kaptanım sende ekle ismini paylaşıma taşıyalım :)
Tatlım bu kişi böyle yaptı diye öyle değil. Doğru tek.. Matematiğe göre doğruyu söylüyorum..Rastgele sonuç listesinde kilo alan birini kopyaladım bak öyle yapılmış
Ervanazlim : (77,1/77,6/+0,5/%-0,65)
Tabiki eminim.Emin misin kilo aldığını belirtmek için artı koyuyoruz ya benim üstte yaptıgım gibi
Ben de 2 günde 76,7 den 74,8 e düşmüşüm. NaaberBende 2 haftada 68.9 'dan 67.5 e düştüm
Hanginiz bana meydan okumuştu?
Şöyle bi yamacıma gelsin![]()
Valla olurBen de 2 günde 76,7 den 74,8 e düşmüşüm. Naaber
Canın kapışmak mı istiyor![]()
Estağfurullah canım ne demek..Bugün akşam menülerle birlikte yaptığınız sporlarıda yazın
3 gün üst üste spor yapmayana ceza var
Artık kaptanınızda geldi, işin ciddiyetini farkedin.
Insaniz nefsimiz var, bazen bize galip geliyor. Kaçamak yapıyoruz.
Kacamaklariniz ağır olmasin.
3 gün üst üste kaçamak yapan ceza alsın.
Ve bu dediklerimi takımınızdan birileri gönüllü yapsın, belki daha dikkatli olursunuz
Ellssa
Kaptanım işine karıştım özür dilerim.
Ama sayı az, gayret az, ben sizlerin de iyi puanlar almasını, en önemlisi herkesin kilo vermesini istiyorum.
Bana da uyar.Valla olur
Ben kaptanımın yüzünü kara çıkarmamak için kaç perşembe sadece sıvıyla beslendim
Burda olurum, gerekirse yine liste yaparim ama senin kızlar sorumluluk alırsa daha aktif ve dikkatli olurlar diye dedimEstağfurullah canım ne demek..
Bizim için en iyisini isteyen can dostsun sen.
Hep bizimle kal![]()
Bugün itibariyle 67.500Bana da uyar.
Sen kaç kilosun?
Kesinlikle katılıyorum.Burda olurum, gerekirse yine liste yaparim ama senin kızlar sorumluluk alırsa daha aktif ve dikkatli olurlar diye dedim
Tamamm. Ben de 74,8Bugün itibariyle 67.500
Ya ama hep böyle yapıyorduk ya kilo aldığını belirtmek için defalarca böyle yaptık ısrar ediyorumTatlım bu kişi böyle yaptı diye öyle değil. Doğru tek.. Matematiğe göre doğruyu söylüyorum..
Tamam Kaptanım geceye kadar Evde değilim ama müsait olabilirsem yaparım inş :)Tabiki eminim.
Tatlım genel listeleri de biz yapıyoruz.
Müsait olursan aklında olsun.. Oluırmu?
Şimdi tekrar sonuç listelerine baktım kimi eksi koymuş kimi artı herkes kafasına göre takılmışYa ama hep böyle yapıyorduk ya kilo aldığını belirtmek için defalarca böyle yaptık ısrar ediyorumaldığı kilonun önüne artı koyuyorduk yüzdeye eksi koyuyoruz
![]()
Takım 574. Etap***SONUNCU
merrr (73,5/72,7/-0,8/% 1,09)
Sade01 (62,8/62,3/-0,5/%0,8)
ipek zeynep (76/75,100/0,9/%0,9)
2.Takım ortalaması :
***LİSTE DIŞI ÜYELER***
Zereno (88,8/86,4/2,2/%2,48)(Listeye girmeye son 6,5 kilo )
Arkadaşlar herkes ismini eklesin :)
@Sade01 canım sen 62,7 demişsin ama Zereno 62,8 diye paylaştı öyle düzenledim artık.
@Zereno canım en son böleriz o zaman
Hoşgeldin tatlım. Motivasyon için doğru yerdesin.İyi günler.. Bende katılmak istiyorum ama şuanki sistemi anlayamadım, mesajları biraz okudum ama çözemedim..
23 yaşındayim 82,5kgyım 165 boyundayımve motivasyona ihtiyacım var
![]()