Simiti yarım yapsan kokayı iptal etsen güzel menü afiyet olsun canımMenüm
Sabah
1 simit 2 kk peynir yarım haşlanmış yumurta
Akşam 5 köfte
El ayası kadar ramazan pidesi
Küçük boy patates ve azıcık biber kızartması
Yarım kase yoğurt
1çay br kola
Ara 1 türk kahvesi 1 kare çikolata
Azıcık kiraz ve 1 şeftali
Kendimden memnun değilim.yarın kalori sayarak diyet yapacağım. Planımın 13 kilo kadar gerisindeyim. Bi tutamadım şu boğazımı
Meyve ve karbonhidrat azcık fazla geldi ama beğendim menünüGünaydın kızlar dünkü menüm
Sabah:mantarlı omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,2ceviz,1dlm tb ekmek,1tk kuşburnu marmelatı
Ara:1şeftali,1avuç kiraz,1avuç dut,4fındık
Ara:1fdlm ramazan pidesi
Akşam:çorba,8mercimek köftesi,4-5kaşık tavuklu havuçlu pilav,semizotlu yoğurt,salata
2çatal sütlü tatlı,1dlm karpuz
45dk eliptik 2.5 lt su
çok güzel olmuş cnm menün sporlarını kıskandım. Bugün bende yapayım bariİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah:haşl.yumurta,peynir,domates salatalık, zeytin,1dlm tb ekmek,1tk tahinpekmez
Ara:1ısırık protein bar
Ara:1avuç kuruyemiş,1avuç dut
Akşam:çorba,yoğurtlu kıymalı kabak,semizotu salatası
Belki biraz kiraz yerim
40dk eliptik,2,5lt su
Menun guzel canim bir kase dondurma kac topmustur mesela?Selamlar
Sabah
Yaklaşık 2 dilim ekmek
1 zeytin
2 kk peynir
1 sahanda yumurta
Salatalık ve salça
Ara 1 türk kahvesi 1 kuru kayısı
Öğle
130 gr tavuk ızgara
Bir ortaboy ızgara patates yağsız
1 kase yoğurta cacık
Yarım dilim ekmek
Ara 2 tane burçak büskivi
1 kase dondurma
Akşam 3 kaşık Taze fasulye yemeği
3 kaşık süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Su az içtim
Spor belki yaparım az sonra
Afiyet olsun canım sadece ara öğünde burçak veya dondurmadan birini tercih etseydin daha iyi olurdu sankiSelamlar
Sabah
Yaklaşık 2 dilim ekmek
1 zeytin
2 kk peynir
1 sahanda yumurta
Salatalık ve salça
Ara 1 türk kahvesi 1 kuru kayısı
Öğle
130 gr tavuk ızgara
Bir ortaboy ızgara patates yağsız
1 kase yoğurta cacık
Yarım dilim ekmek
Ara 2 tane burçak büskivi
1 kase dondurma
Akşam 3 kaşık Taze fasulye yemeği
3 kaşık süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Su az içtim
Spor belki yaparım az sonra
Afiyet olsun canım.sahurda pide yerine tb ekmek tercih etseydin iftarda da tulumba tatlısını çukarsaydın 10 numara olurduBenim menum
Sahur: 1 haslanmis yumurta,peynir,1 sb sut, iki parca tereyagli pide
Iftar: 1 kase domates corbasi, 3 izgara kofte,1 izgara tavuk kanat,1 orta boy firinda patates, 1 kase pirinc pilavi,1 sb ayran,2 dilim karpuz,1 adet tulumba tatlisi
Su: simdilik 2.2 lt
Haklisin canim. Normalde tb ekmegi tuketiyordum kalmayinca pide oldu.Afiyet olsun canım.sahurda pide yerine tb ekmek tercih etseydin iftarda da tulumba tatlısını çukarsaydın 10 numara olurdu
3 top canım baya kalorili aslında ama akşam yemeğini çok az yedimMenun guzel canim bir kase dondurma kac topmustur mesela?
Karbonhidrat yönünden biraz fazla olmuş. Sahuru baya hafif tutmuşsunBenim menum
Sahur: 1 haslanmis yumurta,peynir,1 sb sut, iki parca tereyagli pide
Iftar: 1 kase domates corbasi, 3 izgara kofte,1 izgara tavuk kanat,1 orta boy firinda patates, 1 kase pirinc pilavi,1 sb ayran,2 dilim karpuz,1 adet tulumba tatlisi
Su: simdilik 2.2 lt
Bazen şekerim düşüyor gibi oluyor canım o zamanlarda böyle sapıtıyorum işteAfiyet olsun canım sadece ara öğünde burçak veya dondurmadan birini tercih etseydin daha iyi olurdu sanki
Ara öğünün kalorili olmuş ama dengelemişsin güzel olmuşİyi akşamlar kızlar.bugün evdeydim.oruç da olmayınca sürekli birşeyler yiyesim geldi.başımın ağrımasının da etkisi oldu.2 ağrı kesici aldım.
Sabah: omlet,peynir,zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek
Öğle: dut ve böğürtlenli yulaf lapası
Ara:1avuç kuruyemiş,1dlm kek
Akşam:5mercimekli köfte,1kase bezelye,1 avuç kiraz
30dk cardio 10 dk kalça basen egzersizi,2.5lt su
Ah ah.. Kolilerden tiksindim.. O derece yani..6 kere taşınmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.kutuları çöpe attıkça rahatlıyordum.hurçlar kabusum olmuştu artık
Tebrikler canım süpersinGünaydın kızçeler
Cumadan bugüne 200 gr vermişim
Cuma 73,5
Bugün 73,3
Fena değil...
Afiyet olsun canım güzel olmuşSelamlar
Sabah
1 yumurta nın beyazı ve 1 yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
1 zeytin salatalık
Ara 1 türk kahvesi 1 kuru kayısı yarım muz
Öğle
1 kase süzme yoğurt
1 tabak taze fasülye
2 minik biber dolması
1 dilim ekmek
Akşam
1 küçük biber dolması
4 mercimek köftesi
1 kase cacık
4 kaşık kadar taze fasulye
Su şimdiye kadar 2 litre
Spor 20 dk eliptik 20 dk bölgesel hareketler
canım ben hamile ve emzirenlerin oruç tutmasını hiç sağlıklı bulmuyorum.ayrıca herkesin inancı kendinedir.tutana da tutmayana da saygım sonsuz.ben kimseyi yargılamam.migrenden dolayı yılkarca tutamamıştım.gdçen yıl sadece 9 gün tutabildim çok kötü krizim tutmuştu.bu yıl çok niyetlendim deneyeceğim dedim.çok şükür iyi gidiyor.sen bol bol suyunu iç yemepini ye bebişini emzir canımKızlar emzirdiğim için oruç tutmamayı tercih ediyorum.çünkü bebeğim 1 yaşını doldurmak üzere yani küçük ve emmekten başka ek gıdayı neredeyse hiç tüketmiyor. Çok seçici. Bende sütüm etkilenmesin istiyorum.yoksa oruç tutmayı bende seviyorum. Ramazan bu kıza uğramadı heralde demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?