Kuzummnm... Allah im ne zorrr... Rabbim geride kalanlara yardim etsinPrensesi annesinin telinden tam 5 kez babasını arayıp aynı şeyleri söylemiş. "Babacığım seni çok özledim. Nerdesin gel artık."
Dünya küçücük oldu. Ne sığabiliyorum ne de nefes alabiliyorum..
Öyle işte..
Sağol canımmEllssa Kaptanım başınız sağolsun, rabbim sabırlar versin. Mekanı cennet olsun, kabri nur dolsun inşallah. Yavrusuna sağlıklı, güzel ömürler diliyorum, yolu bahtı açık olsun.
Amiin canımKuzummnm... Allah im ne zorrr... Rabbim geride kalanlara yardim etsin
Kendi adıma berbat bi hafta geçiriyorum hamile olduğumu öğrenmiştim 3 gün sonrada kimyasal gebelik olduğunu öğrendim çok yoğun kanamam var moralim berbat bu 3.kimyasal gebeliğim herşeyden bıkmış vaziyetteyim bi süre yazarmıyım bilmiyorum arada girip okuyorum ama yazmak içimden gelmiyo zaten dikkatde edemiyorum yemeğe içmeye. İstersen beni listeden çıkarabilirsin kaptanım.Arkadaşlar;
Oruçlu olanlar bugün iftar öncesi, tutmayanlar cuma sabahı tartılıyor..
Takım listesinde olupda buraya tek kelam yazmayan arkadaşlar, herbirinizden tek tek açıklama bekliyorum..
Ha kalmak istemiyorsunuz, siz bilirsiniz der, Cuma listesinden yaprak dökümünü başlatırım..
Ah caniiimmmm... Cok gecmis olsun. Rabbim once sana saglik versin sonra sa saglikli bir gebelik nasip etsinKendi adıma berbat bi hafta geçiriyorum hamile olduğumu öğrenmiştim 3 gün sonrada kimyasal gebelik olduğunu öğrendim çok yoğun kanamam var moralim berbat bu 3.kimyasal gebeliğim herşeyden bıkmış vaziyetteyim bi süre yazarmıyım bilmiyorum arada girip okuyorum ama yazmak içimden gelmiyo zaten dikkatde edemiyorum yemeğe içmeye. İstersen beni listeden çıkarabilirsin kaptanım.
Sağol cnm amin inşallah. Bide regl oldum sanıyodum ben günümden 2 gün önce kanamam başladı regl sandım meğerse hamilelik oluşmuş ama tutunamamış işte.Ah caniiimmmm... Cok gecmis olsun. Rabbim once sana saglik versin sonra sa saglikli bir gebelik nasip etsin
Geçmiş olsun canım.düşük araştırma testlerini mutlaka yaptır kanda pıhtılaşma falan.umarım en kısa sürede hayırlı haberlerini alırız.Kendi adıma berbat bi hafta geçiriyorum hamile olduğumu öğrenmiştim 3 gün sonrada kimyasal gebelik olduğunu öğrendim çok yoğun kanamam var moralim berbat bu 3.kimyasal gebeliğim herşeyden bıkmış vaziyetteyim bi süre yazarmıyım bilmiyorum arada girip okuyorum ama yazmak içimden gelmiyo zaten dikkatde edemiyorum yemeğe içmeye. İstersen beni listeden çıkarabilirsin kaptanım.
Coraspirin kullanıyorum önlem amaçlı cnm hormonlarda bişey yok bi yaptırmadığım genetik test kaldı onuda dr gerekli görmedi sene sonu tüp bebek yaptırıcam zaten ama drum o zamana kadar dene dedi eşdede bendede bi sorun yok ama 3 kimyasal bi kürtajım var rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin diyorum artık.Geçmiş olsun canım.düşük araştırma testlerini mutlaka yaptır kanda pıhtılaşma falan.umarım en kısa sürede hayırlı haberlerini alırız.
Susuzluk ödem yapmış olabilir mi?Iftara 45 dk kala tartildim arkadaslar.
63.00 yani +500
Gecen hafta 62.500 dum. Hedef kilo:60.
Insaallah oyledir canim... Biraz sucluyum gerci... Ramazan oncesi bi kac gundur kotu besleniyordumSusuzluk ödem yapmış olabilir mi?
Waaayyy supersin canim. TebriklerBende iftardan 2 saat önce tartildim 78.1 -1700
Herkese hayırlı ramazanlar olsun...
Canim neden ayriliyorsun ki?İyi akşamlar, hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Diyetimi uygulamaya devam edeceğim ancak takımdan ayrılmak istiyorum. Sevgiler...
Gündemim biraz yoğun canım, zaten son zamanlarda pek vakit ayiramadim. Zaten takım da pek sessiz açıkçası beni motive edecek bir eylem de yok :)Canim neden ayriliyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?