tamamdırHic bir takima katilmamistim daha once. Bu ilk.
Başınız sagolsun Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
Allah immmm..... Canim cok uzuldum. Takdiri ilahi... Rabbim sabirlar versin.,kardesine rahmet eylesin.
Çok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ellssa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. ne zor .. çok çok üzgünüm..
Sizler sağolun.. Allah razı olsun canım.Başınız sağ olsun kaptanım. Huzurla uyusun kardeşin.
Yaşamaya devam ettikçe, ölümle yüz yüze geleceğiz hep.. ta ki en sonunda biz ölene kadar.
Dilerim sabırla ve güçle atlatırsın bu zorlu dönemi.
Offf çok zor cnm ya allah sabır versin. Minicikmiş kızıda ne desem bilemedimÇok sağolun Allah razı olsun kızlar.
Sizler sağolun.. Allah razı olsun canım.
Atlatılırmı bilmiyorum.
Kardeş acısı ne zormuş.. Öyle bi ateşki tüm iç organlarım yanıyor sanki..
Hem ani hem de genç ölüm.. 5 yaşında prensesi henüz..
Bekliyoruz hala.. Almanya kanunlarında motor kazasına soruşturma açılıyormuş. Kavuşamadım henüz benim yiğit, benim can kardeşime..
Sözler düğümlendi be akrebim.. Yok diyebileceğim bir şey.Çok sağolun Allah razı olsun kızlar.
Atlatılırmı bilmiyorum.
Bekliyoruz hala.. Almanya kanunlarında motor kazasına soruşturma açılıyormuş. Kavuşamadım henüz benim yiğit, benim can kardeşime..
Ahhh canimmm... Mesaji okuyunca bile insanin cigeri kiyiliyor ki sen bu aciyi yasiyorsun. Cok cok cok zor... Rabbim sabirlar versin. Hele annecigin nasildir kim bilir. Evlat acisi... Rabbim kardesinin prensesine,esine,annecigine ve sizlere yardim etsin,sabirlar versinÇok sağolun Allah razı olsun kızlar.
Atlatılırmı bilmiyorum.
Allah rahmet eylesin ve sabır versin canım.mekanı cennet olsunÇok sağolun Allah razı olsun kızlar.
Atlatılırmı bilmiyorum.
Liste disi ne demek arkadaslar?Listenin son hali burada dursun şimdilik
***2. Takım 569. Etap***
merrr (75.2/75/0.2/%0.27)
Sade01 (64///%) kilosu sabit.
Cavidancg (75///%) bildirimde bulunmadı.
askts (78.6///%) bildirimde bulunmadı.
cyd86 (83/82/1/%1.20)
Zynpelf38 (87.7///%) bildirimde bulunmadı.
krtp86 (61/60.5/0.5/%0.82)
htcuzun (63.5/62.5/1/%1.57) yeni üye. Başlangıç Tarihi:17.04.2018 Başlangıç Kilo:64.3 Hedef Kilo:60
2.Takım ortalaması : %0.483
Liste Dışı
Asmii (81.1/79.8/1.3/%1.60)
Canım 2 hafta deneme süresi oluyor yeni üyenin. 2 hafta sonra eğer kaptan isterse listeye alabiliyor ya kural gereği..Liste disi ne demek arkadaslar?
başın sağolsun akrep kaptanım, mekanı cennet olsunÇok sağolun Allah razı olsun kızlar.
Atlatılırmı bilmiyorum.
Himmm simdi anladim. Ben de liste disiydim. Bugun listeye girdim. Heyooooo.Canım 2 hafta deneme süresi oluyor yeni üyenin. 2 hafta sonra eğer kaptan isterse listeye alabiliyor ya kural gereği..
Asmii şimdi takımda ama listede değil ya. Henüz girmedi listeye o.
O yüzden öyle yazdım
Aynen canım :) hayırlı olsun yeniden liste.Himmm simdi anladim. Ben de liste disiydim. Bugun listeye girdim. Heyooooo.aciklama icin cooook tesekkurler kaptanim
Ellerine sağlık canomlistenizi paylaşım alanına taşıyorum
Valla bu 3 arkadaş bayadır burdada aktif değiller iznemi çıktılar acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?