Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Anladim canim. O zaman insaallah diger hafta daha iyi verirsin. Dedigin gibi leslie etkisini gostermeye baslar. Ona iyice alisinca zaten sana da yetersiz gelmeye baslar. Vucut kondisyonun arttikca. Cok iyisin bence. Tam gaz devam
Bu arada esin napti? O da cuma dan cuma ya tartiliyor mu senin gibi? Ne kadar vermis?

yaa tamam ona da bakayım yaz mutlaka bana..

İnşallah canım yaaa dediğin gibi günde 500 de ip atlasam süper olur.. Eşimle tartı günümüz perşembe o geçen hafta 2.5 bu hafta 1.8 verdii

İnşallah canım yaaa dediğin gibi günde 500 de ip atlasam süper olur.. Eşimle tartı günümüz perşembe o geçen hafta 2.5 bu hafta 1.8 verdii
Masaallah.
Erkekler daha hizli veriyor. Cunku onlarin kas kutleleri fazla. Metabolizmalari kesinlikle bizden cok daha hizli. Bu yuzden ben neden az veriyorum diye sakin canini sikma. Boyle devam

Evliyim canim. Allah bagislasin iki de yavrum var. Kizim 7.5 , oglum 4 yasinda.
Benim esimin kilo problemi yok masaallah. O yuzden zayiflama konusunda yalnizim. Yani yalnizdim simdi sizler varsiniz
Oo maşallah Allah bagislasin yavrularini

Masaallah.
Erkekler daha hizli veriyor. Cunku onlarin kas kutleleri fazla. Metabolizmalari kesinlikle bizden cok daha hizli. Bu yuzden ben neden az veriyorum diye sakin canini sikma. Boyle devam
Aynen öyle.. Yok yok sıkmiyorum daha da hırs oluyor iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…