Anladim canim. O zaman insaallah diger hafta daha iyi verirsin. Dedigin gibi leslie etkisini gostermeye baslar. Ona iyice alisinca zaten sana da yetersiz gelmeye baslar. Vucut kondisyonun arttikca. Cok iyisin bence. Tam gaz devamBen 15 dk yapınca su gibi terlemis oluyorum ben leslie nin hızlısini yapıyorum ama baya hızlı acayip terlemis oluyorum sular akıyor resmen.. evet aslında ip atlamak iyi gelmişti bana da günde bin tane atladığımi bilirim bekarken ama su an da çok zor geliyor bide altta ev var ya rahatsız edermiyim diye de yapamadim
yaa tamam ona da bakayım yaz mutlaka bana..Leslienin bende bi vidyosu var 50 dakika hitt egzersizi şeklinde o çok iyi cnm tam ismini hatırlamıyorum eve gidince bakıp yazarım sana. O vidyodan sonra heryerim ağrıyo benim 2 haftadır yapmıyorum ama yaptığım zaman acayip sıkılaşıyodum
Canim senin boyun ve yasin kac ogrenebilir miyim? Hedef kilonu 50 tutmussun ya ondan merak ettimGünaydın kızlar
Geçen hafta ; 61
Bugün ; 60.5
Fark ; -500
60 a inerim diye umut ediyodum ama istediğim gibi spor yapamayınca bu kadar oldu ancak
İnşallah canım yaaa dediğin gibi günde 500 de ip atlasam süper olur.. Eşimle tartı günümüz perşembe o geçen hafta 2.5 bu hafta 1.8 verdiiAnladim canim. O zaman insaallah diger hafta daha iyi verirsin. Dedigin gibi leslie etkisini gostermeye baslar. Ona iyice alisinca zaten sana da yetersiz gelmeye baslar. Vucut kondisyonun arttikca. Cok iyisin bence. Tam gaz devam
Bu arada esin napti? O da cuma dan cuma ya tartiliyor mu senin gibi? Ne kadar vermis?
Canim sen bekar misinCanim senin boyun ve yasin kac ogrenebilir miyim? Hedef kilonu 50 tutmussun ya ondan merak ettim
Masaallah.İnşallah canım yaaa dediğin gibi günde 500 de ip atlasam süper olur.. Eşimle tartı günümüz perşembe o geçen hafta 2.5 bu hafta 1.8 verdii
Evliyim canim. Allah bagislasin iki de yavrum var. Kizim 7.5 , oglum 4 yasinda.Canim sen bekar misin
Oo maşallah Allah bagislasin yavrulariniEvliyim canim. Allah bagislasin iki de yavrum var. Kizim 7.5 , oglum 4 yasinda.
Benim esimin kilo problemi yok masaallah. O yuzden zayiflama konusunda yalnizim. Yani yalnizdim simdi sizler varsiniz
Aynen öyle.. Yok yok sıkmiyorum daha da hırs oluyor iyi oluyorMasaallah.
Erkekler daha hizli veriyor. Cunku onlarin kas kutleleri fazla. Metabolizmalari kesinlikle bizden cok daha hizli. Bu yuzden ben neden az veriyorum diye sakin canini sikma. Boyle devam
Amiiiiinnnnnn hepimizin yavrularini insaallahOo maşallah Allah bagislasin yavrularini
Cnm 32 yaşındayım boyum 1.56Canim senin boyun ve yasin kac ogrenebilir miyim? Hedef kilonu 50 tutmussun ya ondan merak ettim
Insaallah hepimiz en kisa zamanda hedefledigimiz kilolara ulasiriz canim. BasarilarCnm 32 yaşındayım boyum 1.56
İnşallah cnmInsaallah hepimiz en kisa zamanda hedefledigimiz kilolara ulasiriz canim. Basarilar
Cok tesekkur ederim kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?