Olalım canımselam canlar nasılsınız? bu ara üst üste geldi iş ve özel hayatımdaki sorunlar o yüzden genel olarak hayata karşı şevkim azaldı mutsuz oldum dolayısıyla bu aranıza katılma isteğimi de azalttı toparlamaya çalışıyorum kızlar, yaz kapıda beraberce güçlü olalım mı?
Yeniden hoşgeldin canımKizlaaaarrr kotu sagliksiz yuksek kalorili yedikce mutsuz olsum. Mutsuz oldukca daha cok yedim. Cok kotu bir kisir dongu icerisindeyim. Gunler sonra buraya girdim. Son 5-6gunluk mesajlarinizi okudum. Yeniden baslamak icin niyetlendim.
+ kactayim onu bile bilmiyorum. Tartilmayi biraktim. Yarin sabah tartilicam. Kac kilo olmusum bakicam. Tartilmadan da anlasiliyor cok kilo aldigim.
Insaallah yeniden baslamayi basarabilirim sizlerle birlikte
GünaydınGünaydın kızlar
Evet kesinlikle..Günaydın kızlar bugün perşembe ona göre ayağınızı denk alıntabi 1haftanın acısı 1günde çıkmaz ama artık ne kurtarsak kar.
Süpersin kaptanımOlalım canım
Kesinlikle katılıyorum kendi adıma ayağımı denk alıcamGünaydın kızlar bugün perşembe ona göre ayağınızı denk alıntabi 1haftanın acısı 1günde çıkmaz ama artık ne kurtarsak kar.
Ooo epey zormuş işin canım.Haftasonu da oğlumun 2 ayrı arkadaşının doğumgünü var.ne zor iş dışarda diyet yapmak
Menü çok iyi suyun az canım.spor da yapacaksın artır benceSabah; çeyrek ekmek beyaz peynirli sandwiç
Öğlen ; tavuk sote (3 4 kaşık)
Domatesli patlıcan (4 kaşık kadar )
Ayran
1 dilim t.buğday ekmeği
Akşam ; köfte ( 5 adet )
Ayran
Salata
Ara öğün yapmadım yemekleri sağlam yedim zaten bugün
1.5 litre su
Birazdan 45 dakika spor yapıcam.
Bu aralar menü hep mantar galibaYarın 63ü görmeyi çok istiyorum.yarına kayınvalidem gelecek görümceme bize mantarlı börek yapacak,çilekli pasta var üstüne üstlük öğlearası işyerinde parti var gün gibi .63 ü görürsem gaza gelip ellemeyebilirim çoğu şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?