Süper menü canım.18 NiSAN ÇARŞAMBA
SABAH
2 dilim beyaz ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 adet domates
ARA
Sade türk kahvesi
ÖĞLEN
2 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
ARA
2 adet ceviz
1 dilim ananas
AKŞAM
3 kaşık et sote
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı pilav
Su: 1.5 litre
400 ip atlama
Kitap: Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Mantı beni de rahatsız etti de yemiş bulundum artık.Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin
Canım öncelikle hoşgeldin takıma
Ben de tatlıya çok düşkün biriyimdir, önceden istisnasız hergun çikolata yerdim. 21 gün paketli gıda ve rafine sekerinden uzak durdum. Hurma,kuru incir gibi doğal kuru meyvelere yönelim. İlk zamanlar zor oluyor kesinlikle ama vücut alışıyor. Bir dene istersen
12 bin adım gayet iyi canım , daha da iyi olacaksın inşallah onemli olan sağlığın
Su çok az, menüler güzel, spor da iyi canım
Su miktarı cok güzel , sadece akşam biraz fazla olmuş gibi geldi bana , tabii yediğin miktarlar da önemli. 1300 ip harika inşallah akşamki yediklerini yanmıştır
Günün oldukça hafif canım, 2 kaşık mantı şey olmuş biraz ama neyse
Kitap güzel mi ?18 NiSAN ÇARŞAMBA
SABAH
2 dilim beyaz ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 adet domates
ARA
Sade türk kahvesi
ÖĞLEN
2 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
ARA
2 adet ceviz
1 dilim ananas
AKŞAM
3 kaşık et sote
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı pilav
Su: 1.5 litre
400 ip atlama
Kitap: Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Spor harika .Günaydın kızlar dün yine baş ağrım vardı.menğmü bugün yazayım
Sabah:1avuç fındık,omlet,peynir,4zeytin,domates,1dlm tb ekmek
Ara:7-8 çilek,7-8 erik.1avuç çekirdek
Akşam:1tabak tavuklu tb makarna,salata,ayran
Ara:1dlm pekmezli diyet kek,1ısırık protein bar
1saat koşu bandında tempolu yürüyüş,2lt su
Kitap:şekerportakalı
Güzel canım, zaten çok ince, bugün biter büyük ihtimalKitap güzel mi ?
Ben de suyu sevmemGünaydın kızlar. Bişey sorucam ben kaç gündür su içemiyorum doğru dürüst midem bulanıyobunun bi çözümü varmıki normaldede suyu hiç sevmem aramamda nası bi vucut yapım varsa 2 günde bi bardak anca içerim. Zorlanarak 1.5 2 litre.içiyodum ama artuk 1 litreyi zor içiyorum.
Selam.canim, bu saat oldu daha yeni kahvaltı yaptımGünaydın canlar zor bir gün geçiyorsiz nasılsınız?
Çok normal ben olsam asla istemezdim yapmak çok sinir bozucuGüzel canım, zaten çok ince, bugün biter büyük ihtimal
Ben de suyu sevmemiçilebilir hale getirmek için içine limon, salatalık vs koyup detoks suyu yapanlar var ben öyle içeceğim varsa da hiç icemem zaten takima girdigimden beri kendimi zorlayarak içiyorum 2 litre nadir olmuştur genelde 1 buçukta kalıyorum.
Selam.canim, bu saat oldu daha yeni kahvaltı yaptımakşama misafir var çaya, kek börek vs yapacağım ama ben yiyemeyeceğim için canım yapmak da istemiyor
Denedim öylede içemedim bendeGüzel canım, zaten çok ince, bugün biter büyük ihtimal
Ben de suyu sevmemiçilebilir hale getirmek için içine limon, salatalık vs koyup detoks suyu yapanlar var ben öyle içeceğim varsa da hiç icemem zaten takima girdigimden beri kendimi zorlayarak içiyorum 2 litre nadir olmuştur genelde 1 buçukta kalıyorum.
Selam.canim, bu saat oldu daha yeni kahvaltı yaptımakşama misafir var çaya, kek börek vs yapacağım ama ben yiyemeyeceğim için canım yapmak da istemiyor
Ben de öyleyim.dün dünde kaldı diye düşün battı balık yan gider yapma sakınBen moralim çook bozuk olduğunda yiyorumdün öyle bir gün geçti malesef, yarın akşam yola çıkıyorum zaten inş toparlıcam bugünden itibaren
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün geceyi hastanede geçirdim. Saat 16:00 dan beri baş dönmesinden adım atamadım gece tomografi ve mr çektiler. Vertigo ya da kulak kristalleri oynamıştır dedi Dr. Norolojiye yolladı bakalım iğne yaptı baş dönmesi azaldı biraz.
Ama iki hamilelik geçirdm ben böyle bir şey görmedim.
Dün menümü yazamadım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 tb ekmek
Öğle 13:30
Maş fasulyesi salatası
1 tavuk baget küçüklerden
Azıcık nohut pilav
Sonra hiç bir şey yiyemedim
Bugün de zorla 1/2 simit yedim
Şimdi okula gidiyorum bugün ekstra yürümeyi düşünmüyorum zaten 1 gün hariç (9000 o da) hep 10bin üstü yürümüşüm bugün dinleneyim azıcık
Pazartesiden cuma ya mi canim 1kg hedef yoksa gecen cuma dan mi? Insaallah vermissindirGünaydınlarr.
Herkese kaçamaksız mutlu günler.
Yarın tartı var.
Çok heyecanlıyım.
1 kg hedefim vardı. Olucak mı bakalım.
Evet canim aksam biraz daha az yiyebilseydim cok iyi olacakti. 4 yk bulgur,7 yk kuru fasulye tahminim. O civarlardaydi ama keske pilav hic olmayiverseydiCanım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin
Canım öncelikle hoşgeldin takıma
Ben de tatlıya çok düşkün biriyimdir, önceden istisnasız hergun çikolata yerdim. 21 gün paketli gıda ve rafine sekerinden uzak durdum. Hurma,kuru incir gibi doğal kuru meyvelere yönelim. İlk zamanlar zor oluyor kesinlikle ama vücut alışıyor. Bir dene istersen
12 bin adım gayet iyi canım , daha da iyi olacaksın inşallah onemli olan sağlığın
Su çok az, menüler güzel, spor da iyi canım
Su miktarı cok güzel , sadece akşam biraz fazla olmuş gibi geldi bana , tabii yediğin miktarlar da önemli. 1300 ip harika inşallah akşamki yediklerini yanmıştır
Günün oldukça hafif canım, 2 kaşık mantı şey olmuş biraz ama neyse
ben de yaptırdım ama 24 saat demişlerdiPazar günü hacamata gidicem. Hayvani gıdalardan uzağım 3 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?