Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı geceler canlar kusuruma bakmayın o şoku atlatamadım kan değetim 620 çıktı çarşmaba muayeneye gideceğim uyku da tutmuyor napacağımı bilmiyorum Rabbiö isteyen herkese nasip etsin inşallah tüm tedavi gören görmeyen kim varsa öğrendiğimden beri ettiğim tek dua bu. Dilerim bende sağlıkla kucağıma alabilirim iyiki varsınız

Kahvaltım
Avuç içi kadar yağsız peynirli tost kepekli ekmekten
Öğlen
Haşlanmış yumurta bol pul biberli
Biraz acuka -parmak kadar kaşar peyniri -1 krep
Akşam
Haşlanmış tavuk ve salata
2 lt su
Yeşil çay
20 dk eliptik
Kitap aynı.
Afiyet olsun canım çok güzel
Merhaba arkadaşlar

Kahvaltı:10.00
Gevrek-süt

Ara: 14.00
2 hurma
1 avuç kadar kuru dut
Türk kahvesi

Akşam:19.00
1 tabak fırında patatesli kıymalı yemek
Yoğurt
Su:2 litreyi geçti
Spor ve kitap YOk arkadaşlar regl günüm biraz kötü geçiyor. Sanırım artık midem de küçülmüş.
biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım afiyet olsun
Kahvaltı
Peynir zeytin domates havuç 2 dilim tb ekmeg
Ara kahve
Öğle
bir kase yogurt
Ara yeşil elma,yer fıstığı
Akşam
bir porsiyon nohut yemeği
3 -4 bulgur pilavı ayran
Ara yeşil çay
Spor 45 dk leslie
su çok az icebildim bugün normalde 3 litre içmeye çalışıyorum
kitap okuyamiycam bugun
iyi akşamlar
afiyet olsun canım öğleni hafif geçirmişsin benim haftasonları gibi, güzel menü
Burdaaa, hem üni de hem özel dersim olunca şimdi geldim
Sabah yarım sandviç ekmeğine domates salatalık 1 dilim salam 1 dilim kaşar
Ara 7-8 üzüm kurusu 3 fındık 1 filtre kahve
Öğle
Domates çorbası
İzmir köftenin köftesi 5 tane
Azıcık pilav 3 kaşık bile değil
Salata bardan zeytinyağlı yoğurtlu yeşil salata karışık sadece nar eksisi ve limon ile
Akşam et dönerin Eti salata küçücük bir pide ekmeği
Ne olduysa akşam oldu
1 gofret bir peynirli ev poğaçası 1 avuç çekirdek (Veli'ler boş çay içirmiyor bu sefer hayır diyemedim sabah 6 dan beri ayaktayım zaten dedim)

8 saat ders
9000 adım
2 lt su
canım sen kararlı olmazsan ikramların sonu gelmeyecek bu kilolar gitmeyecek.unutma %70 beslenmenin %30 sporun etkisi derler kilo vermede.sen istediğin kadar yürüdüm de yoruldum de olmaz.
Arkadaşlar test yaptım iki çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliyorumm nolur dua edinn
hadi hayırlı olsun canım yarın bid kan testiyle kesinleştir sen

Bu sabah uyandığımda hemen kahvaltımı yapamadım niyeyse canım hiçbir şey istemiyordu. Öğlene doğru ancak acıktım.

Sabah (11:00)
2 dilim t.b.ekmegi
3-4 parça çeçil peyniri
Domates

ARA (13:00)
2 adet hurma
10 adet çiğ fındık
1 fincan sade türk kahvesi

ÖĞLEN (15:00)
1 dilim t.b.ekmegi
5 adet zeytin

AKŞAM (19:00)
3 kaşık menemen
2 dilim t.b.ekmegi
1 bardak ayran

Spor: 20dk zumba
Su : 1.5 litre (2-3 bardak daha içerim yatana dek)
Kitap: Daireye Dair - Dücane Cündioğlu

Reglim yaklaştı ve gözümün önünde çikolatalar tatlılar uçuşuyor... :KK43:
Güzel az yemişin ama protein eksik kalmış sanki
Kuru meyve teseydin bari tatlı isteği için

Hayırlı geceler canlar kusuruma bakmayın o şoku atlatamadım kan değetim 620 çıktı çarşmaba muayeneye gideceğim uyku da tutmuyor napacağımı bilmiyorum Rabbiö isteyen herkese nasip etsin inşallah tüm tedavi gören görmeyen kim varsa öğrendiğimden beri ettiğim tek dua bu. Dilerim bende sağlıkla kucağıma alabilirim iyiki varsınız
Amiiiiiiiinnn. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin.
Günaydın kızlar :KK200: yine sabahın köründe uyanıp kahvaltısını dahi yapmış bir ben :kahve:

Kahvaltım: 1 dilim tb 1 haşlanmış yumurta 1 tutam maydonoz az salça 1 kk süzme peynir çay

No tahinpekmez :duduk:
Eferim sana En Büyük KK

Günaydın kızlar :KK200: yine sabahın köründe uyanıp kahvaltısını dahi yapmış bir ben :kahve:

Kahvaltım: 1 dilim tb 1 haşlanmış yumurta 1 tutam maydonoz az salça 1 kk süzme peynir çay

Günaydın canım artık sahalardasın değil mi? Ben de bıraktım tahinpekmezi.onun yüzünden kilo aldım zaten
Menüm

08:00
1 muz
1 armut
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim tm bğdy ekmği
1 dilim peynir
10 siyah zeytin
Yeşilsoğan maydanoz nane

14:30
1 ciğer dürüm
Süs biber turşusu

20:00
2 kaşık patates kavurma
2 minik kase yoğurtlu dövme sıcak çorba
1 dilim tm buğday

Spor
1000 :spor:

Kitap
KARTAL (SELAHATTİN EYYÜBİ) JACK HIGHT
kaptancım dürümün ekmeği kalınsa olmamış akşamın da saati çok geç.akşam sadece çorba daha iyi olurdu
Pazartesi menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Çay şekersiz.

Öğlen 12.30
1 haşlanmış tavuk but
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 15.30
Avuçiçi kadar yağsız tost
1 ayran

Akşam 20.30
4 köz biber
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek

2 litre su
2 yeşil çay
35 dk bantta yüruyüş.
sabahın ve akşamın çok hafif olmuş akşam neyse de sabahı daha dolu geçirsen süper olurdu
kahvaltı: 2 dilim tb 1 kk peynir, salça az zeytin çok tahinpekmez :KK43:
Ara: 1 muz
Öğlen: 1 kase bulgur salatası
Akşam: 1 servis kaşığı pilav fırın tavuk
Ara: sade kahve dünden kalan az pasta
Ara: yeşil ve ada çayı
regl deyip kendşmizi şartlamamız laxım pasta için.o tahin pekmezi kaldır masadan rahatlarsın yedikçe yediriyor namussuz:KK45:
Kızlar şuan dolapta güzel taze çilekli pasta var özel yaptırılmış
Eşime verdim çayla yedi amaaaaaa beeen YEMEDİM :KK76::KK76::rapci::rapci::KK71::KK71:
Veee birde mado dan dondurma almış yanındada küllah ondanda verdim yedi amaaaaaaa been YEMEDİM :KK75::KK75::KK75::KK75:

Kendi kendimi tebrikliyorum:KK74::KK19:
:KK9:
Bu sabah uyandığımda hemen kahvaltımı yapamadım niyeyse canım hiçbir şey istemiyordu. Öğlene doğru ancak acıktım.

2 dilim t.b.ekmegi
3-4 parça çeçil peyniri
Domates

2 adet hurma
10 adet çiğ fındık

1 dilim t.b.ekmegi
5 adet zeytin

3 kaşık menemen
2 dilim t.b.ekmegi
1 bardak ayran

Afiyet olsun canım çok hafif göründü menün gözüme sadece menemen var 3 kaşık .yani ana yemek olarak

Eşime verdim çayla yedi amaaaaaa beeen YEMEDİM :KK76::KK76::rapci::rapci::KK71::KK71:
Veee birde mado dan dondurma almış yanındada küllah ondanda verdim yedi amaaaaaaa been YEMEDİM :KK75::KK75::KK75::KK75:

:KK9:benden de kocaman bi tebrik canım:KK9:
Bu arada pasta yarın ki misafirlerim için.
Ben yarın çok azda olsa yicem kahvaltıya misafir zaten. Akşam yemeyip günümü mahvetmediğim için mutluyum.
Aslında bi diyet başarı öyküsünde okumuştum canınızın istediği besinlerin saklayıp hakkınızı ayırıp sabah saatlerinde tüketin diye bunu uygulayabiliriz. Azcıkta olsa tüketeceğinizi paket yapıp sabah yiyin.
Kesinliklee:super:

Ben gününü beğendim canım, bolca sebze tüketmişsin. Kaçamak yok, süper :KK66:

Canım akşamı hafif geçirmişsin, öğlen veya akşam biraz yoğurt eklenebilirmis sanki. Afiyet şifa olsun :KK68:

Buradayiiimmm :KK31:

Canim geçmiş olsun oncelikle. Aksam güzel, patates var ama ekmek olmadığı için dengelenmiş. Sabah yenen gevreği içeriği tam olarak nedir bilemiyorum canım ama inşallah kakaolu şekerli vs değildir :cool: afiyet olsun

Canım gününü beğendim ben, tam gaz devam :KK5:

Ben günde ortalama 5 saatte pert oluyordum 8 saat insanda derman kalmaz canım Allah kolaylık versin. Menulerin güzel, hem öğlen hem de akşam kırmızı et fazla mı diye düşünmedim değil. Öğlen ekmek tercih etmemen yerinde olmuş zira pilav var az da olsa, ayrıca domates çorbasında da un oluyor zaten. Kaçamaklar olmasa tam süper olacakmış ama sonraki günler toparlaman dileğiyle :KK36:

Nasıl sevindim anlatamam... Maaşallah hayırlı olsun canım. İnşallah kan değerlerin de katlanarak artar. Lütfen tahlil sonucunu yaz buraya yine olur mu :rolleyes:

Kaptanım günün güzel görünüyor da sabah 10 zeytin var normalde 5-6 adet yeterli diye biliyorum. Tabii boyutlari ufaksa birşey diyemem :KK48:

Canım dengeli görünüyor yediklerin sadece sabah çok az olmuş. Afiyet olsun.

Canım sabah tahin pekmezle kalori almış oldun, meyve tercihini muzdan yana kullanmasaydin keşke. akşam pilav, bir de pasta fazla olmuş tabii ama çok da kötü değil. Afiyet olsun :KK37:
Zeytini çok seviyorum bir de kendi imalatım olunca nefiisss.. Hiç bi kimyasal yokk..
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benim takımım çok kısmetli.. Demiştim ben:KK60:

Kızlar günaydın yarım saatte anca bitşrebildim yazılanları.ben erken yatarım 9.30 en geç 10. O yüzden sabah okuyabiliyorum
Kız maşallah.
Bizde de hayat 10 dan sonra başlar.
Ufaklığı uyutup büyük kızımla derslerin başına otururuz.

Süperdin canım.
İradeni yenmişsin.

Ben gününü beğendim canım, bolca sebze tüketmişsin. Kaçamak yok, süper :KK66:

Canım akşamı hafif geçirmişsin, öğlen veya akşam biraz yoğurt eklenebilirmis sanki. Afiyet şifa olsun :KK68:

Buradayiiimmm :KK31:

Canim geçmiş olsun oncelikle. Aksam güzel, patates var ama ekmek olmadığı için dengelenmiş. Sabah yenen gevreği içeriği tam olarak nedir bilemiyorum canım ama inşallah kakaolu şekerli vs değildir :cool: afiyet olsun

Canım gününü beğendim ben, tam gaz devam :KK5:

Ben günde ortalama 5 saatte pert oluyordum 8 saat insanda derman kalmaz canım Allah kolaylık versin. Menulerin güzel, hem öğlen hem de akşam kırmızı et fazla mı diye düşünmedim değil. Öğlen ekmek tercih etmemen yerinde olmuş zira pilav var az da olsa, ayrıca domates çorbasında da un oluyor zaten. Kaçamaklar olmasa tam süper olacakmış ama sonraki günler toparlaman dileğiyle :KK36:

Nasıl sevindim anlatamam... Maaşallah hayırlı olsun canım. İnşallah kan değerlerin de katlanarak artar. Lütfen tahlil sonucunu yaz buraya yine olur mu :rolleyes:

Kaptanım günün güzel görünüyor da sabah 10 zeytin var normalde 5-6 adet yeterli diye biliyorum. Tabii boyutlari ufaksa birşey diyemem :KK48:

Canım dengeli görünüyor yediklerin sadece sabah çok az olmuş. Afiyet olsun.

Canım sabah tahin pekmezle kalori almış oldun, meyve tercihini muzdan yana kullanmasaydin keşke. akşam pilav, bir de pasta fazla olmuş tabii ama çok da kötü değil. Afiyet olsun :KK37:

Sabah çok yemek canım istemiyor.
Ama bu sabah buna dikkat ettim.
Biraz daha sabahı artırdım.

2 dilim t.b.ekmegi
3-4 parça çeçil peyniri
Domates

2 adet hurma
10 adet çiğ fındık

1 dilim t.b.ekmegi
5 adet zeytin

3 kaşık menemen
2 dilim t.b.ekmegi
1 bardak ayran

Gayet güzel canım.
Afiyet olsun.

Canım çok sevindim.
Sağlıklıklı sıhhatli bebişin kucağını doldutur sonra da buraya hamilelik kilolarını vermeye gelirsin kuzum.

Harikasîn .
Güne gúzel başlamışsın.

Maaşallah değerin harika canım. Hatırladığım kadarıyla tüp bebek için tedaviye daha başlamamıştım canım değil mi, yani bu doğa akışında gelen bir bebiş mi. Bizlere de nasip olur inşallah ve bekleyen heerkese :KK68:
Güzel az yemişin ama protein eksik kalmış sanki
Kuru meyve teseydin bari tatlı isteği için
Hurma yedim ama çikolatanın yerini tutmuyor işte :mad:

Afiyet olsun canım çok hafif göründü menün gözüme sadece menemen var 3 kaşık .yani ana yemek olarak
Canım haklisin, dün bende genel bir isteksizlik vardı yemeklere karşı. Bu sabah da öyle...9 gibi uyandım, hala kahvaltı istemiyor canım ama birazdan hazırlayıp yiyeceğim artık.

Bu iradeden bende istiyorum... bendeki iradeyi örnek almasi için hemen gönderiyorum..

Maaşallah değerin harika canım. Hatırladığım kadarıyla tüp bebek için tedaviye daha başlamamıştım canım değil mi, yani bu doğa akışında gelen bir bebiş mi. Bizlere de nasip olur inşallah ve bekleyen heerkese :KK68:

Hurma yedim ama çikolatanın yerini tutmuyor işte :mad:

Canım haklisin, dün bende genel bir isteksizlik vardı yemeklere karşı. Bu sabah da öyle...9 gibi uyandım, hala kahvaltı istemiyor canım ama birazdan hazırlayıp yiyeceğim artık.
Kalk rakip kalk sağlam bir kahvaltı yap akşama kadar çok acikir çok yersinnn

Merhabalar herkese :KK52:
Dün biraz yoğundum. Sabah 08.00: küçük bir kepek ekmeği yedim evde alalacele.
Öğlen 13.30 :2-3 kaşık pilav, tavuk sote ,cacık ve portokal
Ara:Yeşil çay
Akşam:19:45 Kuru fasülye-azcık pilav, kırmızı lahana salatası
Pilav yemeyeydim iyiydi ama işyerindeki yemekler çok yağlı oluyor yanına pilav yada ekmek yemek gerekiyor midem bulanıyor yoksa
Akşamda anneciğim yapıp koymuştu azcıkta ondan yedim.
Akşamda eşim çilek almıştı bikaç tanede ondan yedim, günü kapattım

Bugünde sanah 1 haşlanmış yumurta yedim. Öğlen musakka varmış galiba iş yerinde napacağımı kara kara düşünüyorum:kızgın:

Merhabalar herkese :KK52:
Dün biraz yoğundum. Sabah 08.00: küçük bir kepek ekmeği yedim evde alalacele.
Öğlen 13.30 :2-3 kaşık pilav, tavuk sote ,cacık ve portokal
Ara:Yeşil çay
Akşam:KK19:45 Kuru fasülye-azcık pilav, kırmızı lahana salatası
Pilav yemeyeydim iyiydi ama işyerindeki yemekler çok yağlı oluyor yanına pilav yada ekmek yemek gerekiyor midem bulanıyor yoksa
Akşamda anneciğim yapıp koymuştu azcıkta ondan yedim.
Akşamda eşim çilek almıştı bikaç tanede ondan yedim, günü kapattım

Bugünde sanah 1 haşlanmış yumurta yedim. Öğlen musakka varmış galiba iş yerinde napacağımı kara kara düşünüyorum:kızgın:
Kendin dr demişsin zaten pilav olmasaydı.
Diğerleri gayet güzel.

Selam kızlar
Sabah 1 adet sahanda yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
2 dilim salam
1,5 ya da 2,5 dilim ekmek ( kızımı yedirirken az ya da fazla yemiş olabilirim)
Ara 1 tatlı kaşığı kuru üzüm 5 fındık
1 yeşil çay
15:30 öğle-akşam karışık
Nohut
Haşlanmış tavuk
3 kaşık pilav
1 sürahi zencefilli tarçınlı limonlu karanfilli su
Şimdi önce spor sonra derse gideceğim spor dediğim yürüyüş yani

Arkadaşlar test yaptım iki çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliyorumm nolur dua edinn
 :KK200: :KK200: çok mutlu oldum yaaa :halay:

Harikasın canım bravo valla
yaşasın :KK71: :KK9: :KK9: maşaallah ne güzel bir değer.rabbim benim kardeşime de yaşatsın inşaallah

Selam kızlar
Sabah 1 adet sahanda yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
2 dilim salam
1,5 ya da 2,5 dilim ekmek ( kızımı yedirirken az ya da fazla yemiş olabilirim)
Ara 1 tatlı kaşığı kuru üzüm 5 fındık
1 yeşil çay
15:30 öğle-akşam karışık
Nohut
Haşlanmış tavuk
3 kaşık pilav
1 sürahi zencefilli tarçınlı limonlu karanfilli su
Şimdi önce spor sonra derse gideceğim spor dediğim yürüyüş yani
Gayet güzel canim.
Afiyet olsun.
Yürüyüşü de yaparsan süper olur.

Kızlar yılbaşından önce bir panyolon almıştır 2 kere giymiştim. Sonradsn beli çok rshatsız ediyordu.
14 martta 94.2 ile başlamıştım.
O zamandsn bu güne 3 kg gitti ama hrmen oldu. Çok mutluyum bu gün.
Darısı diğer pantolonlarımın başına.
:KK9:Süpersin canım

Back