Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tamam canım. Bu illet hapşuruğu geçirecekse yapıcam hemen..

Cook geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Üst üste hapsurma alerjik olabilir mi acaba diye düşündüm çünkü benim çocukluğumdan beri alerjik rinitim var ve özellikle bahar aylarında her sabah grio gibi kalkarım burun akıntısı, üst üste hapsurma, boğaz ağrısı vs. Sonra ilacını içince 1 saate düzelir hepsi. Doktorum bana sabah ve gün içinde tuzlu su ile gargara yapmamı söylemişti enfeksiyonu temizliyor. Burnuna tuzlu su çekebilirsin. Bir de adaçayı ile gargara yapıp ve adaçayı tüketirken o da boğaz ağrısına çok iyi geliyor.

Geçmiş olsun kaptanım

Tamam canım. Bu illet hapşuruğu geçirecekse yapıcam hemen..
Baştan kendinizi yoğun bakıma alırsanız aynı gün içinde gidiyor yaşamış biri oşarak söylüyorum terlemek en iyisi bide duş bol bol limonlu çay ve ıhlamur ve duş Rabbim şifanızı versin inşallah

Dünkü menüm
Sabah 8.00
1 yumurta,2 parmak uzunluğunda haşhaşlı ekmek, salatalik,domates,1 dili kaşar
Öğle 13.00
9 saatlik araba yolculuğundaydim
Arabada ayran ile küçük ıspanaklı börek yedim
Akşam 18.00
6 baklalı dolma ,2 parmak uzunluğunda haşhaşlı ekmek,salata
2 litre su anca içebildim
1 saat tempolu akşam yürüdüm

Yüzdeyi formule bakıp hesapliyordum. Şuan arabadan yazıyorum. Kusura bakmayin. Benim yerime biri hesaplarsa çok sevinirim

Geçmiş olsun kaptanım.
Bir arkadaşım demiş ama ben de yineleyeyim.
Tetleme çok iyi geliyor.
Çaya karabiber atarız biz içeriz sonrasında da üstümüze iki kat yorgan serip terletiriz.
Karabiber babaannemin dediğine göre terletiyormuş.

Kusura bakmayın. 2 gün izinliyim. Gittiğim yerdede telefon zor çekiyor. Şimdi şehir merkezine geldim.
Geçen cuma 79.60 galiba
Bu cuma 77.80
Fark 1.80 yüzeyi hesaplıyamiyorum ortam musait değil.

Süper canım.
Tebriklerrr.

Menü güzrl.
O kadar uzun yolda şişlik olmuştur.
Bol bol su iç ödemleri at kuzum.

Aslında bişeyim yoktu düne kadar..
Dün ikindi sonrası gittiğimiz bi ziyarette başladı burun tıkanıklığım.. Ev sahibi çamaşırları içeri sermiş.. O deterjan yumuşatıcı kokusu fena yaptı beni. Ordan çıktım bu illet hapşuruk da başladı.. Dün 3 de yattım ya.. Akşam fenaydım buralara da uğrayamadım..
Allerjikse hemem sarımsak yutayım..
Mantıklı evet.. Birdenbire başlayan saçma bi hapşuruk krizi..
Bi sürü ilaç içtim dünden bu yana

Canım menü lerini çok beğeniyorum. Tebrikler

çok çok geçmiş olsun kaptanım.Alerji olabilir mi?

Gördüm. Pizzayı gördüm

Güzel birgün olmuş. Tebrikler

Çok üzüldüm canım ya. Hayırlısı olsun.

Ödem için maydanozlu su içiyirum. Regl dönemindede iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…