Ben daha devam ederim öğrenci olmak güzel şey..Maşallah. Yok yok kuzum sende.
Ben matematikciyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha devam ederim öğrenci olmak güzel şey..Maşallah. Yok yok kuzum sende.
Ben matematikciyim.
Ayni şekilde bende dersteyim bakabilirmisiniz yüzdeme acabaYüzdeyi formule bakıp hesapliyordum. Şuan arabadan yazıyorum. Kusura bakmayin. Benim yerime biri hesaplarsa çok sevinirim
Teşekkür ederimTebrikleŕrř
İyi gibi görünuyor ama bilemedim baklalı dolma nasıl bir yemek bilmiyorum açıkçasıDünkü menüm
Sabah 8.00
1 yumurta,2 parmak uzunluğunda haşhaşlı ekmek, salatalik,domates,1 dili kaşar
Öğle 13.00
9 saatlik araba yolculuğundaydim
Arabada ayran ile küçük ıspanaklı börek yedim
Akşam 18.00
6 baklalı dolma ,2 parmak uzunluğunda haşhaşlı ekmek,salata
2 litre su anca içebildim
1 saat tempolu akşam yürüdüm
Eve serilen çamaşır zaten alerjiyi fena tetikliyor ---- de tam mevsimiAslında bişeyim yoktu düne kadar..
Dün ikindi sonrası gittiğimiz bi ziyarette başladı burun tıkanıklığım.. Ev sahibi çamaşırları içeri sermiş.. O deterjan yumuşatıcı kokusu fena yaptı beni. Ordan çıktım bu illet hapşuruk da başladı.. Dün 3 de yattım ya.. Akşam fenaydım buralara da uğrayamadım..
Allerjikse hemem sarımsak yutayım..
Mantıklı evet.. Birdenbire başlayan saçma bi hapşuruk krizi..
Bi sürü ilaç içtim dünden bu yana
Önceki kilondan yeni kilonu çıkar. 100 le çarp geçen haftaki kilona bölArkadaşlar bu yüzde nasıl hesaplanıyor birisi yazarsa çok sevinirim dersteyim bakamıyorum detaylı
Hoşgeldin canım. Daha önce ne zaman burdaydın. Nick mi değişti acaba ben mi hatırlayamadımMerhabalar daha öncedende bu takımdaydım ama sonra evdi işti derken kilo kontrlünü iyice kaybettim kendimden tiksindim.
Boy 1,70 kilomda 71 olmuş (Kendimden utanıyorum)
Zayıflamayı çok çok istiyorum morale ihtiyacım var![]()
Hoşgeldin canım. Daha önce ne zaman burdaydın. Nick mi değişti acaba ben mi hatırlayamadım![]()
Listeye girmedin o zaman.. Tamam canım.Bi kaç ay oldu sanırım nick değiştirmedim ama hep aynı :)
Baktım bu kilolar gitmiyor motivasyon ve yardıma ihtiyacım var hemen yazmak istedim sizlere tekrar![]()
Listeye girmedin o zaman.. Tamam canım.
Canım fark 4.1 ama sanırım yanlış yazdınGeçen haftaki kilom 64.8
Bu haftaki kilom 60.7
Boy 1.62
Fark 6.32
bence sonuç gayet iyi veriyoruz ya önemli olan o bence tebrikler..Geçen hafta:64.9
Bu hafta:64.3
Fark:-600gr
%0,92. Aslında pazartesi artıydım 65.7 ye çıkmıştım yürüyüş sonrası ödemdir diye düşünüyordum.sonuç gayet iyi
hayirli cumalar canimgünaydın hayırlı cumalar kızlar
kesinlikle öyle pazartesi de bu mutlulugu görmek istiyorumCanım aman dikkat yeme sakın..
Bak eksi çok olunca ne kadar mutlu oluyoruz. Bu anı düşün.
tebrik ederim 600 gr iyi bi sonuç. .Kizlar ben de salı günü katıldım tskıma
Başlangıç tarihi ; 20.03.2018
Başlangiç kilo : 92.5
Güncel kilo : 91.9
Hedef : 68
Fark : 0.6
kesinlikle şiştir canim aynen devam haftaya eksi olarak sana geri donecektirr..Selaam
Geldik bir tartı gününe daha
Ne çabuk geçiyor yahu
Geçen cuma 75,5
Bugün 75,3
Fark 200 gr
Buna da şükür çünkü reglimin 1.gününden selam ederim efenim. Şişim şiiiiş![]()
Sanirim grubun rekoru sende süper vermissin ya tebriklerrKızlar bende 64.8 ile başladım geçen hafta
Bugün 60.7
Boyum1.62
iyi güzel güzel böyle devam haftaya rekor kiralim birlikte...16 Mart = 86.0
23 Mart = 85.2
Fark = 0.8
Gayet iyi vermissin işte budur..Ya 72,4 olmuşum resmini çektim tartımın ama hata oluştu diyor neden ya
çok geçmiş olsunn kaptanimm en kisa zamanda iyileşmen dileğiyle..Kızlar dünden buyana burun tıkanıklığı ve hapşurmaktan bi hal oldum..
Bi başlayınca 10 sefer hapşurma ne yaa.. İçim dışıma çıkıyor resmen..
Korkunç halsizlik..
Boğaz ağrısı..
İlaçlarla menü hazırladım resmen bu da sinirimi bozdu zira ödem yapar ilaçlar..
Ehh hem şiş gözlerle kalktım hem dee tartıda da gördüm maalesef ..
Hoff..
Hapşurmaktan burun akıntısından zor yazıyorum.. Bu ne yaa![]()
Canim teşekkür ederim tavsiyelerine uyacağim mutlaka cocukla çok zor gerçekten bide ilaç kullanıyorum demir d vitamini kan b 12 onlarda kilo aldiriyordur demi sende kullaniyor musunSelaam
Geldik bir tartı gününe daha
Ne çabuk geçiyor yahu
Geçen cuma 75,5
Bugün 75,3
Fark 200 gr
Buna da şükür çünkü reglimin 1.gününden selam ederim efenim. Şişim şiiiiş![]()
Tabiki canım..Evet peki tekrar başlayabilir miyim![]()
Canim teşekkür ederim tavsiyelerine uyacağim mutlaka cocukla çok zor gerçekten bide ilaç kullanıyorum demir d vitamini kan b 12 onlarda kilo aldiriyordur demi sende kullaniyor musun
Olabilir canım araba kullanırken hesapladımCanım fark 4.1 ama sanırım yanlış yazdın![]()