Valla genel olarak herkesin menüsü benden iyi olduğu için sanırım 'anlatmaya gerek yok görüyorsunuz muhteşem' diyen abi gibiyim.Kuzum sen baya baya az yiyorsun sabah peynir de eklesen akşam yoğurt falan. Günlük kalorin çok az olursa bu sefer kasların erir Allah korusun.
Menün güzel geçmiş olsun canım
seçimlerin kötü ama genel kalori olarak iyisin canım. Bu anlamda başarılı bence
Yoook yemedim canım yer miyim! Sonra sinir oluyorum kendime moralim bozuluyor falan hiç çekemem kendimi
Dolmaya kadar menün de sıkıntı yoktu canım. Pirinci ne kadar bilmiyorum ama fazla karbonhidrat oluyo gibi gibi... Bi de sana özel bir sorum var neden menüleri çok nadir yorumluyorsun?
Canım kaçırdım sanki sende mi Karatay yapıyorsun menün karbonhidrat azlığı dışında çok iyi
Kıskanılası bir menü Kıskanılası bir spor
Menün güzel olmuş cnm
Olsun canım sana ne iyi gelecekse nasıl sana daha faydalı olacaksa öyle davran. İnşaallah sende hayallerine ulaşırsın
Yemedim tatlım .geçen haftasonu azcık kaçırdım ancak onu toparladım zaten.sağol desteğin için :)
Öğle yemeğin dışında menünü çok beğendim canım
Günde 6 dilim ekmek hakkım var canım. Ama 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek demek. Daha bunun gibi ekmek yerine geçen şeyler var. Onlara da uyup aşmadın mı sıkıntı yok. Sen düşürme ekmeği de öğlen yediğin nesfitte ekmek yerine geçer. Ne kadar yedin kaç ekmek tutar bilmiyorum tabi. Listeyi yazsam bi ara inşaallah
Çok güzel olmuş canım menün
Günün başarılı geçmiş arkadaşım iyi toparlamışsın
totalde kalori harcadığın için mutlaka etkisi olur. Zayıflarsın. Ama o kadar uzun sürmediği için fazla bir yağ yakımı olmayabilir canım.
WuhuuuuGeçen hafta cumartesi başlamistim
Kilom 82.2 kg
Bugün 81.1 kg
Fark _1.1 kg
%1.3 cokmutluyum şu an ama haftasonundan korkuyorum misafirlerim var pastalar yapıldı çok zor tutuyorum kendi mi
ben şok ben ne diyeceğini bilememek ben var sevinç göz yaşları..Oooo bana diyeneee bakkkk süper sonuç kiskandimmm bravoo
bende 7 li rakamlari görmek istiyorummmm yoğun ve yorucu bir hafta geçirdim inşallah onumuzdeki haftalar duzenimi kuruyorum ve daha fazla daha fazla veriyorum :))
Canım aman dikkat yeme sakın..Geçen hafta cumartesi başlamistim
Kilom 82.2 kg
Bugün 81.1 kg
Fark _1.1 kg
%1.3 cokmutluyum şu an ama haftasonundan korkuyorum misafirlerim var pastalar yapıldı çok zor tutuyorum kendi mi
Hadi koş canım.Wuhuuuu
Ayağa kalkıp seni alkışlayıp tartıya koşuyorum..
Maşallah..
Süpersin canım.Güüüüüünaaaaydıııın
16 Mart 2018 80.3 (O neydi gızz, şok ben)
23 Mart 2018 78,9
Fark -1400
Yüzde 1,74
Harikasın canım ilk hafta için tebrikler...Kizlar ben de salı günü katıldım tskıma
Başlangıç tarihi ; 20.03.2018
Başlangiç kilo : 92.5
Güncel kilo : 91.9
Hedef : 68
Fark : 0.6
Teşekkürler.Harikasın canım ilk hafta için tebrikler...
Haklısın kuzum. Dün yumurta yoktu evde. Diyetisyende bazen onun yerine peynir yiyebilirsin deyince 2 kk peynir yedim artık.yorumun hoşuma gitti çok düşüncelisin sağol arkadaşımtam aynı yorumu yapacaktım ki sen söylemişsin.sabah yumurta eklesen emzşriuorsun ya çok iyi bir protein kaynağı olurdu.akşam da hurma yerine köfte et salata tarzı iyi olurdu.bebişin protein alması lazım
Yani biraz kişiden kişiye değişir bu. Sen rahatsız olmamışsın. Bide şöyle tahmin ediyorum ki başka karbonhidrat kaynakların var. Benim diyette çorba, makarna, pilav, kısır, mercimek köftesi, çiğ köfte,kestane... bunun gibi birçok şey ekmek yerine geçiyor. Sen ekmek yemedim sanarken ekmek gibi şeylerden yiyor musun acaba? Ben hayatım boyunca ekmeği hayatımdan çıkarmayacağım için ekmek yiyerek zayıflamak istiyorum canımCnm karatay yapmıyorum sadece ekmek yememe kısmını yapıyorum bendiyetisyenlerde yiyin diyo gerçi ama ben 2 haftadır falan yemiyorum hiç de aramıyorum valla yanlışmı yapıyorumki
Onunla atırştırman iyi değil aslında. Yemeğini fazla fazla yap ertesi güne mutlaka kalsın canım. Buzluğuna hemen pişirebileceğin köfte tavuk istifle.yalnız başına çocukla de devamlı yemek yapmak zor bilirim. Ama başarırsın başarılıyor canımmerrr sende Sağol canim.. senin yorumlarin bana iyi geliyor gerçekten nesfiti ekmeği yedikce sen aklıma geliyorsun ama çok azıcık yemiştim yemek yoktu evde yapamadim onunla atistiriyorum.. menunde de biraz kaçamak var gibi ama dur bakalım tartı ne diyecek..
Waaoow harikasın. Eğer kendinde durabilecek gücü buluyorsan 1 çatal tadına bak. Yok duramayacaksan hiiiç bulaşma canım. Yazın giydiğinin hiç yakışmadığını düşündüğünde bu günlerini değerlendirmediğine çok pişman olursun. O yüzden yemeGeçen hafta cumartesi başlamistim
Kilom 82.2 kg
Bugün 81.1 kg
Fark _1.1 kg
Valla genel olarak herkesin menüsü benden iyi olduğu için sanırım 'anlatmaya gerek yok görüyorsunuz muhteşem' diyen abi gibiyim.
Anlatmaya gerek yok ama yorum yapmaya çalışırım..
İşte bu beeeGüüüüüünaaaaydıııın
16 Mart 2018 80.3 (O neydi gızz, şok ben)
23 Mart 2018 78,9
Fark -1400
Yüzde 1,74
Haklısın kuzum. Dün yumurta yoktu evde. Diyetisyende bazen onun yerine peynir yiyebilirsin deyince 2 kk peynir yedim artık.yorumun hoşuma gitti çok düşüncelisin sağol arkadaşım
Yani biraz kişiden kişiye değişir bu. Sen rahatsız olmamışsın. Bide şöyle tahmin ediyorum ki başka karbonhidrat kaynakların var. Benim diyette çorba, makarna, pilav, kısır, mercimek köftesi, çiğ köfte,kestane... bunun gibi birçok şey ekmek yerine geçiyor. Sen ekmek yemedim sanarken ekmek gibi şeylerden yiyor musun acaba? Ben hayatım boyunca ekmeği hayatımdan çıkarmayacağım için ekmek yiyerek zayıflamak istiyorum canım
Onunla atırştırman iyi değil aslında. Yemeğini fazla fazl
Öğlenleri kurumda ne çıkarsa yemekmonu yiyorum bulgur pilavı falanda çok çıkıyo zaten karbondihidratı onlardan alıyorum genelde.ya güvenilir bi ekmek bulsam sabah 1 dilimde olsa yicem ama paketteki ekmekler gerçekten tam buğdaymı emin olamadığım için bıraktım. Hafta sonları falan arada yiyorum ama ya tamamende kesmedim zaten naptığıö belli değil artık vallahayatım
Olsun kuzum.Selaam
Geldik bir tartı gününe daha
Ne çabuk geçiyor yahu
Geçen cuma 75,5
Bugün 75,3
Fark 200 gr
Buna da şükür çünkü reglimin 1.gününden selam ederim efenim. Şişim şiiiiş
Ayyyy inşaallah tatlımOlsun kuzum.
Bence artı olmamak bile bence güzrl.
Çünkü buvesnada spor yapıyoruz.
O bile vücudumuzu o kadar şekil veriyor ki.
Haftaya daha güzel eksi geleceğinin habercisi bu.
***2. Takım 561. Etap***
akrep33( 74,6 / / / %) Bildirimde bulunmadı
merrr( 76,6 / 75,5/ 1,1 / %1,44)
Zereno( 79,9 / / / % ) İzne ayrıldı
Seymasevde( 61 / 61/ / %) sabit
Sade01( 65,4 / 64.9/ 0,5/ %0,76)
Cavidancg( 80,5 / 79,6 / 0,9 / 1,12%)
askts(80,3 / 80,3 / / %) Sabit,tartı değişikliği, 5 kilo farkı kiloya eklendi.
2.Takım ortalaması: 0,474%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?