Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Valla genel olarak herkesin menüsü benden iyi olduğu için sanırım 'anlatmaya gerek yok görüyorsunuz muhteşem' diyen abi gibiyim.
Anlatmaya gerek yok ama yorum yapmaya çalışırım..

Geçen hafta cumartesi başlamistim
Kilom 82.2 kg
Bugün 81.1 kg
Fark _1.1 kg
%1.3 cokmutluyum şu an ama haftasonundan korkuyorum misafirlerim var pastalar yapıldı çok zor tutuyorum kendi mi
Wuhuuuu
Ayağa kalkıp seni alkışlayıp tartıya koşuyorum..
Maşallah..

Oooo bana diyeneee bakkkk süper sonuç kiskandimmm bravoo

bende 7 li rakamlari görmek istiyorummmm yoğun ve yorucu bir hafta geçirdim inşallah onumuzdeki haftalar duzenimi kuruyorum ve daha fazla daha fazla veriyorum :))
ben şok ben ne diyeceğini bilememek ben var sevinç göz yaşları..
TÜrkçeyi unuttum.
Geçen hafta kendimi bozuk tartıda 75 ile devam eden diyetten doğru tartı alıp 80 küsur görünce demek ki vucut uyarmış kendini..

Kilom 82.2 kg
Bugün 81.1 kg
Fark _1.1 kg
%1.3 cokmutluyum şu an ama haftasonundan korkuyorum misafirlerim var pastalar yapıldı çok zor tutuyorum kendi mi
Canım aman dikkat yeme sakın..
Bak eksi çok olunca ne kadar mutlu oluyoruz. Bu anı düşün.

tam aynı yorumu yapacaktım ki sen söylemişsin.sabah yumurta eklesen emzşriuorsun ya çok iyi bir protein kaynağı olurdu.akşam da hurma yerine köfte et salata tarzı iyi olurdu.bebişin protein alması lazım
Haklısın kuzum. Dün yumurta yoktu evde. Diyetisyende bazen onun yerine peynir yiyebilirsin deyince 2 kk peynir yedim artık.yorumun hoşuma gitti çok düşüncelisin sağol arkadaşım
Cnm karatay yapmıyorum sadece ekmek yememe kısmını yapıyorum ben diyetisyenlerde yiyin diyo gerçi ama ben 2 haftadır falan yemiyorum hiç de aramıyorum valla yanlışmı yapıyorumki
Yani biraz kişiden kişiye değişir bu. Sen rahatsız olmamışsın. Bide şöyle tahmin ediyorum ki başka karbonhidrat kaynakların var. Benim diyette çorba, makarna, pilav, kısır, mercimek köftesi, çiğ köfte,kestane... bunun gibi birçok şey ekmek yerine geçiyor. Sen ekmek yemedim sanarken ekmek gibi şeylerden yiyor musun acaba? Ben hayatım boyunca ekmeği hayatımdan çıkarmayacağım için ekmek yiyerek zayıflamak istiyorum canım

Onunla atırştırman iyi değil aslında. Yemeğini fazla fazla yap ertesi güne mutlaka kalsın canım. Buzluğuna hemen pişirebileceğin köfte tavuk istifle.yalnız başına çocukla de devamlı yemek yapmak zor bilirim. Ama başarırsın başarılıyor canım
Kilom 82.2 kg
Bugün 81.1 kg
Fark _1.1 kg
Waaoow harikasın. Eğer kendinde durabilecek gücü buluyorsan 1 çatal tadına bak. Yok duramayacaksan hiiiç bulaşma canım. Yazın giydiğinin hiç yakışmadığını düşündüğünde bu günlerini değerlendirmediğine çok pişman olursun. O yüzden yeme
Valla genel olarak herkesin menüsü benden iyi olduğu için sanırım 'anlatmaya gerek yok görüyorsunuz muhteşem' diyen abi gibiyim.
Anlatmaya gerek yok ama yorum yapmaya çalışırım..

Herkes yorum yapmak zorunda ki. Yapmama gibi bi seçenek yok canım.
Güüüüüünaaaaydıııın
16 Mart 2018 80.3 (O neydi gızz, şok ben)
23 Mart 2018 78,9
Fark -1400
Yüzde 1,74
İşte bu beee  harikasın

Öğlenleri kurumda ne çıkarsa yemekmonu yiyorum bulgur pilavı falanda çok çıkıyo zaten karbondihidratı onlardan alıyorum genelde.ya güvenilir bi ekmek bulsam sabah 1 dilimde olsa yicem ama paketteki ekmekler gerçekten tam buğdaymı emin olamadığım için bıraktım. Hafta sonları falan arada yiyorum ama ya tamamende kesmedim zaten naptığıö belli değil artık valla

***2. Takım 561. Etap***

akrep33( 74,6 / / / %) Bildirimde bulunmadı
merrr( 76,6 / 75,5/ 1,1 / %1,44)
Zereno( 79,9 / / / % ) İzne ayrıldı
Seymasevde( 61 / 61/ / %) sabit
Sade01( 65,4 / 64.9/ 0,5/ %0,76)
Cavidancg( 80,5 / 79,6 / 0,9 / 1,12%)
askts(80,3 / 80,3 / / %) Sabit,tartı değişikliği, 5 kilo farkı kiloya eklendi.

2.Takım ortalaması: 0,474%

Selaam
Geldik bir tartı gününe daha
Ne çabuk geçiyor yahu
Geçen cuma 75,5
Bugün 75,3
Fark 200 gr
Buna da şükür çünkü reglimin 1.gününden selam ederim efenim. Şişim şiiiiş
Olsun kuzum.
Bence artı olmamak bile bence güzrl.
Çünkü buvesnada spor yapıyoruz.
O bile vücudumuzu o kadar şekil veriyor ki.
Haftaya daha güzel eksi geleceğinin habercisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…