- 4 Kasım 2015
- 189
- 294
- 33
Menünüz gayet iyi afiyet olsunGünümü yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta 5 zeytin
Öğlen : bol sebzeli kısır 1 kase
Akşam: sebze çorbası 2 kepçe
Tavuklu yoğurtlu yeşillikli salata
(Bugün sahura kalkamadım oruç tutmadım)
Yeşil çay
20 dk yürüyüş
Kitapta bugün arkadaştan aldım yeni başlıycam uyumadan önce okuycam inş. İsmini tam hatırlayamadım bakmam lazım.
2 lt su.
Güzel bir gün olmuşGünümü yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Yeşil çay
20 dk yürüyüş
Kitapta bugün arkadaştan aldım yeni başlıycam uyumadan önce okuycam inş. İsmini tam hatırlayamadım bakmam lazım.
2 lt su.
Zeynep merhabaPerşembe menü.
Sabah 10.30
1 kk peynir
Çeyrek simit
Serçe parmağı kadar börek
4 - 5 patates kızaryması
Domates - salatalık
Çok uzun süredir görüşmediğimiz arkadaşlatla bir araya geldik masada sohbet ederken gitmiş. Çok üzüldüm ama oldu bir kere.
Öğle yok
Akşam bol salata
1 servis kaşığı et
2 litre su
35 + 30 dk yürüyüş
Sabah baya cıssslar var ama akşam sağlıklı yiyerek bence günü kurtarmışınPerşembe menü.
Sabah 10.30
1 kk peynir
Çeyrek simit
4 - 5 patates kızaryması
Domates - salatalık
Çok uzun süredir görüşmediğimiz arkadaşlatla bir araya geldik masada sohbet ederken gitmiş. Çok üzüldüm ama oldu bir kere.
Öğle yok
Akşam bol salata
1 servis kaşığı et
2 litre su
35 + 30 dk yürüyüş
Olur bence niye olmasın yeterki hareketli olalım.Kızlar merhaba,
Bir şey soracağım hani hep 20dk dan sonra yağ yakımı başlar diyorlar ya benim kasım ayında geçirdiğim bir kazadan dolayı bazen sağ ayak bileğim çok kötü oluyor (özellikle tüm gün derse girip ayakta kaldıysam) ve yürüyüşümü 20şer dk olarak bölerek yapıyorum sonra dinleniyorum ya da sabah 20-25 dk akşam 40 dk gibi bölüyorum etkisi olmaz mı acaba?
Bence kesinlikle yağ yakımına etkisi var hiç olmazsa hareket ediyorsun bu arada çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallhKızlar merhaba,
Bir şey soracağım hani hep 20dk dan sonra yağ yakımı başlar diyorlar ya benim kasım ayında geçirdiğim bir kazadan dolayı bazen sağ ayak bileğim çok kötü oluyor (özellikle tüm gün derse girip ayakta kaldıysam) ve yürüyüşümü 20şer dk olarak bölerek yapıyorum sonra dinleniyorum ya da sabah 20-25 dk akşam 40 dk gibi bölüyorum etkisi olmaz mı acaba?
Kuzum sen baya baya az yiyorsun sabah peynir de eklesen akşam yoğurt falan. Günlük kalorin çok az olursa bu sefer kasların erir Allah korusun.Benim an itibari ile yemek faslım bitti
SABAH 7.30 1 çay bardağı fındık
Bir yumurta
1 salatalık
Akşam16.00 altı yemek kaşığı turşu kavurması zeytinyağında pişmiş tuzundan arınsın diye iyice yıkanmış iki içli köfte ama küçük boyutta bir kasede yoğurt
2 lt su içtim yine içmeye devam edeceğim
Kitap bugün okumadım
Bitki çayıda şimdi yeşilçay içeceğim
Sporda akşam misafirliğe yürüyerek gidip asansör kullanmayacağım
Menün güzel geçmiş olsun canımBu gün menü :
Sabah :
1 tost ( tuzsuz beyaz peynir + tam buğday tost ekmeği ) + 3 adet zeytin + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( ev yapımı sadece kayısıdan yapılıyor ek malzeme yok kavanozlarda şoklanıp depolanıyor)
Ara :kepekli bisküvi
Öğle : kıymalı sebze yemeği (1 kepçe)
Akşam : tavuk suyuna az şehriyeli çorba
Acıkırsam : 1 adet yeşil elma
( ne yazıkki bu gün spor yok oğluşum nezle evden çıkamıyoruz)
seçimlerin kötü ama genel kalori olarak iyisin canım. Bu anlamda başarılı benceMerhaba arkadaşlar ben bugün saçma bir gün geçirdim sabah hastaneye gittim aç gitmem gerekiyordu tahlil vereceğim için işimiz öğleden sonra bitti eve dönerken arabada kötü olunca 4 tane Burçak bisküvi yedim. Eve geldiğimizde yemek yoktu eşimde yemegı bekleyemem kahvaltı yapalım diyince 3 te kahvaltı yapmak zorunda kaldık.
1 sucuklu yumurta
5 zeytin
1 parça telli peynir
3 tane çeri domates
1 dilim tb ekmeği
3 çatal helva
2 dilim salam
2 bardak şekersiz çay
Bugünü bu şekilde kapatmayı düşünüyorum 1 saat sonra da
sade kahve
2 adet hurma
yemeyi düşünüyorum.
Hava yağmurlu bugün evde 20 dakika Ebru şallı ile pilates yapacağım inşallah. Kitap Kayı2
Yoook yemedim canım yer miyim! Sonra sinir oluyorum kendime moralim bozuluyor falan hiç çekemem kendimiŞakın şeytana uyup ta aburcubur yiyeyim deme.ne versek kar.sonrA topluca gider o kilolar
Dolmaya kadar menün de sıkıntı yoktu canım. Pirinci ne kadar bilmiyorum ama fazla karbonhidrat oluyo gibi gibi... Bi de sana özel bir sorum var neden menüleri çok nadir yorumluyorsun?Merhaba kızlar
Sabah 1 çatal peynir
3 zeytin
Yarım dilim beyaz ekmek
1 kaşık acıka
1 salatalık
Çay
Öğlen 5 saat sonra saat 12:30 da
1 kepçe mercimek çorbası
Zeytinyağlı brokoli
1 dilim pizza (umarım kimse görmez bunu )
İki çatal Erişte
Akşam için kıymalı dolma pişiyor az pirinç bol soğan maydanoz baharat kıymalı
Yanında yoğurtlu kabak
Şimdi yeşil çay içiyorum
Öğlen bi filtre kahve içtim
Yürüyüş az bugün 7500 adımda kaldım hava buz gibi
Selamlar
Canım kaçırdım sanki sende mi Karatay yapıyorsun menün karbonhidrat azlığı dışında çok iyiBende ilk menümü yazıp aranıza karışıyım artık☺
Sabah;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Tere-roka
Kırmızı biber
1 ceviz-2 çiğ badem-2 kuru üzüm
Öğlen;
Yarım kase domates çorbası
4 kaşık kuru fasulye (baya susuz olarak)
Cacık
Akşam;
Tavuk sote
Ayran
Ara öğün; sade kahve, yeşil çay, avuç içi kadar beyaz leblebi.
Sporda bugün mola günüm.
Kitapta bu hafta hıfzı topuzun çılgın ve özgür kitabına başladım.
Kıskanılası bir menü Kıskanılası bir sporİyi akşamlar herkese
Sabah:tb ekmeğine kaşarlı hindi fümeli tost,4zeytin,domates
Ara:1gğnkurusu
Öğle:5 küçük tavuk köfte,salata
Ara:1portakal,5-6 çilek
Akşam:1kase brokoli çorbası,fırında karnabahar,brokoli,yoğurt,2tavuk köfte
2lt su,1saat hııt cardio
Kitap:mutluluk tuzağı
Menün güzel olmuş cnmmenum
sabah: omlet,peynir,zeytin, 2 dilim ekmek bal ceviz
ara:1 ayva
öğle:ıspanak kavurma yoğurt 1 dilim ekmek
akşam:5-6 karalahana dolması,yoğurt salata.
ara:az fındık kuru üzüm
kitap:Kuran Meal
spor yok.
su 3lt yakın
Olsun canım sana ne iyi gelecekse nasıl sana daha faydalı olacaksa öyle davran. İnşaallah sende hayallerine ulaşırsınKızlar merhaba ne yazıkki grubdan çıkmak zorundayım. Sizi çok sevdim ama doktorum haftada 2 kez tartılmamı istemiyor . Yeni ameliyat olduğum İçin bu ters psikoloji yaparmış. Üzülerek grubdan çıkıyorum. Çok çok özür diliyorum
Yemedim tatlım .O abur cuburlar bütün bir haftana sebep olacak düşünsene o kadar dikkat,diyetisyenn beyin yorgunluğu değer mi hiç( yani bu kilolari düşünmek Beynimi yoruyor benim) no aburcuburr
Öğle yemeğin dışında menünü çok beğendim canımKahvaltı 2 yumurta 8 zeytin domates salatalik biber 2 tb ekmegi
Öğle çok az nesfitli yoğurt
Aksam dünden kalan etli sebze yemeği ayran Yoğurtlu brokoli bide 2 tb ekmegi
Spor yapamadim
Su 3 litre olmuştur
Kitap Hz Muhammed in Hayati
Günde 6 dilim ekmek hakkım var canım. Ama 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek demek. Daha bunun gibi ekmek yerine geçen şeyler var. Onlara da uyup aşmadın mı sıkıntı yok. Sen düşürme ekmeği de öğlen yediğin nesfitte ekmek yerine geçer. Ne kadar yedin kaç ekmek tutar bilmiyorum tabi. Listeyi yazsam bi ara inşaallahDiyet listesi aklında demi unutma beni birde günde kaç ekmek yiyorsunn ben 4 dilim e indirdim ama sütüm etkilenir mi bilemedim
Çok güzel olmuş canım menünGünümü yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Yeşil çay
20 dk yürüyüş
2 lt su.
Günün başarılı geçmiş arkadaşım iyi toparlamışsınPerşembe menü.
Sabah 10.30
1 kk peynir
Çeyrek simit
4 - 5 patates kızaryması
Domates - salatalık
Öğle yok
Akşam bol salata
1 servis kaşığı et
2 litre su
35 + 30 dk yürüyüş
totalde kalori harcadığın için mutlaka etkisi olur. Zayıflarsın. Ama o kadar uzun sürmediği için fazla bir yağ yakımı olmayabilir canım.Kızlar merhaba,
Hindi füme en sağlıklısı canım salam sucuk sosis sağlıksız.Menünü çok beğendimhindi füme diyette serbestmi ben kalorisi yüksek dite biliyodum ama değilse yarın gidip alıyım hemen
afiyet olsun canım çok beğendim menünüGünümü yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Yeşil çay
20 dk yürüyüş
2 lt su.
arkadsş buluşmalarında da sağlıklı birşeyler yiyebilirsin canım.peynir,domates,yumurta,zeytin. Hatta 1/2 simit.ams börek patates kızartması yemeseydin çok dah iyi olurduPerşembe menü.
Sabah 10.30
1 kk peynir
Çeyrek simit
4 - 5 patates kızaryması
Domates - salatalık
Öğle yok
Akşam bol salata
1 servis kaşığı et
2 litre su
35 + 30 dk yürüyüş
Canım önemli olan devamlı hareket halinde olmak ki sen zaten öylesin.ayrıca başka insanlar gibi ayak bileğini bahane edip yerinde oturmuyorsun bu çok güzelKızlar merhaba,
tam aynı yorumu yapacaktım ki sen söylemişsin.sabah yumurta eklesen emzşriuorsun ya çok iyi bir protein kaynağı olurdu.akşam da hurma yerine köfte et salata tarzı iyi olurdu.bebişin protein alması lazımMenüm
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
1 pişi
Yeşillik salatalık vs
Ara
1 türk kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle
1 kase tarhana çorbası
Yarım kase kadar fellah köftesi
Yarım kase süzme yoğurt
1 dilim Ekmek
1 küçük yeşil biber dolması
Ara
1 nescafe biraz siyah kuru üzüm
Yarım ayva
Akşam 1 Kase yoğurt 2 hurma
Spor yok
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Gece 1 litre kadar içiyorum her gün.
Kitap yok
Öğlen seçeneklerim hep karbonhidrat farkındayım. Fakat seçeneğim yoktu. Daha iyi planlama yapmam lazım. Bugün pek keyfim de yok kızlar.neyseki akşam yemedim
Evet akşam hiçbişey yememişin canım. O yüzden kötü değil bence.Menüm
2 kk peynir
5 zeytin
1 pişi
Yeşillik salatalık vs
Ara
Öğle
1 kase tarhana çorbası
Yarım kase süzme yoğurt
1 dilim Ekmek
Ara
Yarım ayva
Spor yok
Kitap yok
Öğlen seçeneklerim hep karbonhidrat farkındayım. Fakat seçeneğim yoktu. Daha iyi planlama yapmam lazım. Bugün pek keyfim de yok kızlar.neyseki akşam yemedim
Günaydın kızlar.hadi bakalım pamuk ayaklar tartıya
Cnm karatay yapmıyorum sadece ekmek yememe kısmını yapıyorum benMenüm
2 kk peynir
5 zeytin
1 pişi
Yeşillik salatalık vs
Ara
Öğle
1 kase tarhana çorbası
Yarım kase süzme yoğurt
1 dilim Ekmek
Ara
Yarım ayva
Spor yok
Kitap yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?