Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menünüz gayet iyi afiyet olsun

Güzel bir gün olmuş

Perşembe menü.
Sabah 10.30
1 kk peynir
Çeyrek simit
Serçe parmağı kadar börek
4 - 5 patates kızaryması
Domates - salatalık
Çok uzun süredir görüşmediğimiz arkadaşlatla bir araya geldik masada sohbet ederken gitmiş. Çok üzüldüm ama oldu bir kere.

Öğle yok

Akşam bol salata
1 servis kaşığı et

2 litre su
35 + 30 dk yürüyüş

Zeynep merhaba
Seni bekledim kk yı kapatmadan
Senin de benim gibi karbonhidratlı bir gün olmuş ama sakın moral bozma yarın toparlarsın..
Sporun güzel benim de aşağı yukarı böyle..

Sabah baya cıssslar var ama akşam sağlıklı yiyerek bence günü kurtarmışın

Kızlar merhaba,
Bir şey soracağım hani hep 20dk dan sonra yağ yakımı başlar diyorlar ya benim kasım ayında geçirdiğim bir kazadan dolayı bazen sağ ayak bileğim çok kötü oluyor (özellikle tüm gün derse girip ayakta kaldıysam) ve yürüyüşümü 20şer dk olarak bölerek yapıyorum sonra dinleniyorum ya da sabah 20-25 dk akşam 40 dk gibi bölüyorum etkisi olmaz mı acaba?

Olur bence niye olmasın yeterki hareketli olalım.

Bence kesinlikle yağ yakımına etkisi var hiç olmazsa hareket ediyorsun bu arada çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallh

Kuzum sen baya baya az yiyorsun sabah peynir de eklesen akşam yoğurt falan. Günlük kalorin çok az olursa bu sefer kasların erir Allah korusun.
Menün güzel geçmiş olsun canım
seçimlerin kötü ama genel kalori olarak iyisin canım. Bu anlamda başarılı bence

Şakın şeytana uyup ta aburcubur yiyeyim deme.ne versek kar.sonrA topluca gider o kilolar
Yoook yemedim canım yer miyim! Sonra sinir oluyorum kendime moralim bozuluyor falan hiç çekemem kendimi
Dolmaya kadar menün de sıkıntı yoktu canım. Pirinci ne kadar bilmiyorum ama fazla karbonhidrat oluyo gibi gibi... Bi de sana özel bir sorum var neden menüleri çok nadir yorumluyorsun?
Canım kaçırdım sanki sende mi Karatay yapıyorsun menün karbonhidrat azlığı dışında çok iyi
Kıskanılası bir menü Kıskanılası bir spor
Menün güzel olmuş cnm
Olsun canım sana ne iyi gelecekse nasıl sana daha faydalı olacaksa öyle davran. İnşaallah sende hayallerine ulaşırsın
O abur cuburlar bütün bir haftana sebep olacak düşünsene o kadar dikkat,diyetisyenn beyin yorgunluğu değer mi hiç ( yani bu kilolari düşünmek Beynimi yoruyor benim) no aburcuburr
Yemedim tatlım . geçen haftasonu azcık kaçırdım ancak onu toparladım zaten.sağol desteğin için :)
Öğle yemeğin dışında menünü çok beğendim canım
Diyet listesi aklında demi unutma beni birde günde kaç ekmek yiyorsunn ben 4 dilim e indirdim ama sütüm etkilenir mi bilemedim
Günde 6 dilim ekmek hakkım var canım. Ama 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek demek. Daha bunun gibi ekmek yerine geçen şeyler var. Onlara da uyup aşmadın mı sıkıntı yok. Sen düşürme ekmeği de öğlen yediğin nesfitte ekmek yerine geçer. Ne kadar yedin kaç ekmek tutar bilmiyorum tabi. Listeyi yazsam bi ara inşaallah
Çok güzel olmuş canım menün
Günün başarılı geçmiş arkadaşım iyi toparlamışsın
totalde kalori harcadığın için mutlaka etkisi olur. Zayıflarsın. Ama o kadar uzun sürmediği için fazla bir yağ yakımı olmayabilir canım.

Menüm
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
1 pişi
Yeşillik salatalık vs
Ara
1 türk kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle
1 kase tarhana çorbası
Yarım kase kadar fellah köftesi
Yarım kase süzme yoğurt
1 dilim Ekmek
1 küçük yeşil biber dolması
Ara
1 nescafe biraz siyah kuru üzüm
Yarım ayva
Akşam 1 Kase yoğurt 2 hurma
Spor yok
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Gece 1 litre kadar içiyorum her gün.
Kitap yok

Öğlen seçeneklerim hep karbonhidrat farkındayım. Fakat seçeneğim yoktu. Daha iyi planlama yapmam lazım. Bugün pek keyfim de yok kızlar.neyseki akşam yemedim

Menünü çok beğendimhindi füme diyette serbestmi ben kalorisi yüksek dite biliyodum ama değilse yarın gidip alıyım hemen
Hindi füme en sağlıklısı canım salam sucuk sosis sağlıksız.
afiyet olsun canım çok beğendim menünü
arkadsş buluşmalarında da sağlıklı birşeyler yiyebilirsin canım.peynir,domates,yumurta,zeytin. Hatta 1/2 simit.ams börek patates kızartması yemeseydin çok dah iyi olurdu

Canım önemli olan devamlı hareket halinde olmak ki sen zaten öylesin.ayrıca başka insanlar gibi ayak bileğini bahane edip yerinde oturmuyorsun bu çok güzel
tam aynı yorumu yapacaktım ki sen söylemişsin.sabah yumurta eklesen emzşriuorsun ya çok iyi bir protein kaynağı olurdu.akşam da hurma yerine köfte et salata tarzı iyi olurdu.bebişin protein alması lazım

Evet akşam hiçbişey yememişin canım. O yüzden kötü değil bence.

Günaydın kızlar.hadi bakalım pamuk ayaklar tartıya

Cnm karatay yapmıyorum sadece ekmek yememe kısmını yapıyorum ben diyetisyenlerde yiyin diyo gerçi ama ben 2 haftadır falan yemiyorum hiç de aramıyorum valla yanlışmı yapıyorumki

merrr sende Sağol canim.. senin yorumlarin bana iyi geliyor gerçekten nesfiti ekmeği yedikce sen aklıma geliyorsun ama çok azıcık yemiştim yemek yoktu evde yapamadim onunla atistiriyorum.. menunde de biraz kaçamak var gibi ama dur bakalım tartı ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…