Valla genel olarak herkesin menüsü benden iyi olduğu için sanırım 'anlatmaya gerek yok görüyorsunuz muhteşem' diyen abi gibiyim.Kuzum sen baya baya az yiyorsun sabah peynir de eklesen akşam yoğurt falan. Günlük kalorin çok az olursa bu sefer kasların erir Allah korusun.
Menün güzel geçmiş olsun canım
seçimlerin kötü ama genel kalori olarak iyisin canım. Bu anlamda başarılı bence
Yoook yemedim canım yer miyim! Sonra sinir oluyorum kendime moralim bozuluyor falan hiç çekemem kendimi
Dolmaya kadar menün de sıkıntı yoktu canım. Pirinci ne kadar bilmiyorum ama fazla karbonhidrat oluyo gibi gibi... Bi de sana özel bir sorum var neden menüleri çok nadir yorumluyorsun?
Canım kaçırdım sanki sende mi Karatay yapıyorsun menün karbonhidrat azlığı dışında çok iyi
Kıskanılası bir menü Kıskanılası bir spor
Menün güzel olmuş cnm
Olsun canım sana ne iyi gelecekse nasıl sana daha faydalı olacaksa öyle davran. İnşaallah sende hayallerine ulaşırsın
Yemedim tatlım .geçen haftasonu azcık kaçırdım ancak onu toparladım zaten.sağol desteğin için :)
Öğle yemeğin dışında menünü çok beğendim canım
Günde 6 dilim ekmek hakkım var canım. Ama 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek demek. Daha bunun gibi ekmek yerine geçen şeyler var. Onlara da uyup aşmadın mı sıkıntı yok. Sen düşürme ekmeği de öğlen yediğin nesfitte ekmek yerine geçer. Ne kadar yedin kaç ekmek tutar bilmiyorum tabi. Listeyi yazsam bi ara inşaallah
Çok güzel olmuş canım menün
Günün başarılı geçmiş arkadaşım iyi toparlamışsın
totalde kalori harcadığın için mutlaka etkisi olur. Zayıflarsın. Ama o kadar uzun sürmediği için fazla bir yağ yakımı olmayabilir canım.
Anlatmaya gerek yok ama yorum yapmaya çalışırım..