Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kahvaltın hafif olmasaymış belki pizzayı yeme ihtiyacın kalmazmış.afiyet olsun canım
sabah ve öğlen sanki az olmuş gibi geldi bana.sabah 1dlm tb ekmeği öğlen de yarım yerine 1kase çorba,5-6 kaşık kurufasülye sanki daha iyi olurdu.afiyet olsun canım

İyi akşamlar herkese
Sabah:tb ekmeğine kaşarlı hindi fümeli tost,4zeytin,domates
Ara:1gğnkurusu
Öğle:5 küçük tavuk köfte,salata
Ara:1portakal,5-6 çilek
Akşam:1kase brokoli çorbası,fırında karnabahar,brokoli,yoğurt,2tavuk köfte
2lt su,1saat hııt cardio
Kitap:mutluluk tuzağı

Mutlaka bir birimizden ogrenecegimiz şeyler olur canım bende genelde akşam yapıyorum bide bu aralar misafirim var yazmaya çalışıyorum ama yazamadiklarim varsa kusura bakmasin tabiki fırsatım olunca zevkle yazmaya calişirim..

Ekmeğe güvenemiyorum ya gerçekten tam buğdaymı beyaz un da katılıyomu emin olamıyorum canan karatayda yemeyin diyo ya bi denemek istedim ekmeksiz nası olur diye 2 haftadır yemedim hafta sonu kaçamaklarında 1 dilim yiyorum bazen.

Ne yazacağımı bilmiyorum açıkcası ilk kez diyet yapıyorum ömrüm boyunca 50 kilo olunca hiç kulak aşmamıştım diyet konularına
Ne güzel yaa ben herhalde ömrümde hiç 50 yi gormemişimdirr.. hedefine ulaşirsin inşallah arkadaşım..

O abur cuburlar bütün bir haftana sebep olacak düşünsene o kadar dikkat,diyetisyenn beyin yorgunluğu değer mi hiç ( yani bu kilolari düşünmek Beynimi yoruyor benim) no aburcuburr

Çok saol kaptanım :)
Ee diyecek bir şey birakmamişsin çok iyi..

çok geçmiş olsun.. evde yapsan sporu olmaz mi

Sizin menüleri gördükçe ben çokmu yiyorum diye düşünmeye başladım ya
O bende de oluyodu arkadaşım merak etme zamanla sende azalttığını farkedeceksin..
3 öğün bir arada olmuş neyse ki yeme işi erken bitminş..

Valla çok az geliyor gözüme kahvaltın felan ama karatay böyle heralde.

Çok geçmiş olsun oğluna. Gününü beğendim çok iyi.

Gerçekten dengesiz birgün geçirmişin sevgili eşim

PİZZA YEMİŞŞŞ
Genel olarak dolu dolu geçirmişin abur cuburda yok bence iyi. Erişteyi yemeseydin bari

Çok güzel beğendim gününü
Çok iyisin gene şekerim

Sporda olsa tamda güzel olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…