- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
Sakın öyle düşünmeyin. Ben başta yazdım belki görmediniz 1 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. Mecbur bu şekilde yiyorum diyetisyen kontrolündeSizin menüleri gördükçe ben çokmu yiyorum diye düşünmeye başladım ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın öyle düşünmeyin. Ben başta yazdım belki görmediniz 1 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. Mecbur bu şekilde yiyorum diyetisyen kontrolündeSizin menüleri gördükçe ben çokmu yiyorum diye düşünmeye başladım ya![]()
Görmedim cnm dün katıldım aranıza geriye dönük bazı sayfaları okudum gözümden kaçmış.geçmiş olsun bu aradaSakın öyle düşünmeyin. Ben başta yazdım belki görmediniz 1 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. Mecbur bu şekilde yiyorum diyetisyen kontrolünde
Çok teşekkür ederim. İlk 1 hafta zor gerisi rahatGörmedim cnm dün katıldım aranıza geriye dönük bazı sayfaları okudum gözümden kaçmış.geçmiş olsun bu arada![]()
Şakın şeytana uyup ta aburcubur yiyeyim deme.ne versek kar.sonrA topluca gider o kilolaryok kuzum ya şahsen ben öyle bilgili falan değilim.kendi bildiğimizce yorumluyoruz işte.sende yap yorum yani :)
sende yap canım.olsun.herkes bildiği kadar yorumlar yapıyor zaten.sen fikrini belirt alan alır almayan almaz
valla kaptanım sapıttım sapıtacam o durumdayım.canım her şeyi istiyor her şeyi...
bi torba aburcubur alıp yiyesim var sonra sen beni burdan kovarsın zaten
tövbe yarabbi.içimdeki merveyle başım dertte.adet olsamda şu dönem bi kapansa
şimdiden ekmek hakkımı doldurdum.akşama yağsız salata ve ızgara tavuk planım var.bu hafta kilo veremedim zaten.haftasonu aldığımı verdim ancak.
bi koşu gidip ağlayıp geleyim ben
![]()
geçmiş olsun canım.biz senle eşleşmişiz bu arada.çok sevindim.benden çekeceğin var söyleyimÇok saol kaptanım :)
bana menü az göründü ama sen mi Karatay yapıyordun? Biri de mide ameliyatı olmuştu kimdi hatırlamıyorumBenim an itibari ile yemek faslım bitti
SABAH 7.30 1 çay bardağı fındık
Bir yumurta
1 salatalık
Akşam16.00 altı yemek kaşığı turşu kavurması zeytinyağında pişmiş tuzundan arınsın diye iyice yıkanmış iki içli köfte ama küçük boyutta bir kasede yoğurt
2 lt su içtim yine içmeye devam edeceğim
Kitap bugün okumadım
Bitki çayıda şimdi yeşilçay içeceğim
Sporda akşam misafirliğe yürüyerek gidip asansör kullanmayacağım
bana çok az göründü menün afiyet olsun canımBu gün menü :
Sabah :
1 tost ( tuzsuz beyaz peynir + tam buğday tost ekmeği ) + 3 adet zeytin + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( ev yapımı sadece kayısıdan yapılıyor ek malzeme yok kavanozlarda şoklanıp depolanıyor)
Ara :kepekli bisküvi
Öğle : kıymalı sebze yemeği (1 kepçe)
Akşam : tavuk suyuna az şehriyeli çorba
Acıkırsam : 1 adet yeşil elma
( ne yazıkki bu gün spor yok oğluşum nezle evden çıkamıyoruz)
pardon canım öyleyse diyecek birşeyim Yok diyetisyen ne diyorsa oSakın öyle düşünmeyin. Ben başta yazdım belki görmediniz 1 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. Mecbur bu şekilde yiyorum diyetisyen kontrolünde
geçmiş olsun canım.mecburi bir dengesizlik olmuş ama helva yerine peynir yumurtayla dengeleseydin çok iyi olurdu akşam da hafif bşr çorba bence daha doyurucu olur.hurma da helva da şeker içeriyorMerhaba arkadaşlar ben bugün saçma bir gün geçirdim sabah hastaneye gittim aç gitmem gerekiyordu tahlil vereceğim için işimiz öğleden sonra bitti eve dönerken arabada kötü olunca 4 tane Burçak bisküvi yedim. Eve geldiğimizde yemek yoktu eşimde yemegı bekleyemem kahvaltı yapalım diyince 3 te kahvaltı yapmak zorunda kaldık.
1 sucuklu yumurta
5 zeytin
1 parça telli peynir
3 tane çeri domates
1 dilim tb ekmeği
3 çatal helva
2 dilim salam
2 bardak şekersiz çay
Bugünü bu şekilde kapatmayı düşünüyorum 1 saat sonra da
sade kahve
2 adet hurma
yemeyi düşünüyorum.
Hava yağmurlu bugün evde 20 dakika Ebru şallı ile pilates yapacağım inşallah. Kitap Kayı2
Günaydın kızlar hiç iyi değilim sanırım reglim yakın her yerim şiş, sinirli karamsar ve iştahlıyım, üstüne her zaman kullandığım bir antibiyotikli sivilce kremim vardı o alerji yapmış sabah uyandım tum suratım şiş ve kızarmıştıve de 2 gündür ara ara başım dönüyor, ay ne sızlandım ama gercek hepsi
Günaydın kızlar.bugünün perşembe olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mısular içilsin sporlar yapılsın akşam en geç 7 de yemek işi bitsin
Yemedim canım misafirlikteki insanlar ne kadar zorlarsa zorlasın yemiyorum akşam misafirim vardı eşim ayıp olur sende ye dedi. Almanyadan halamlar. Belkide yılda bir iki yılda bir görüşeceğiz ona rağmen akşam geldiklerinde elif neden yemiyorsun dediler diyetteyim saat çok geç dedim aslında hevesleniyorlarda farkındayım. Ben yoğun sporla 25 kg verdiğim için kilomdaki gibi durmuyorum boyunda 169 ya aman inşallah hepimiz veriirz daha zayıf oluruz
Kesinlikle haklısınız bende ağustosa kasar 95 hatta 96yı görmüştüm boyunda 169idi ı zaman kilolu olduğumu anlayamıyordum ama şimdi 169 boyla 74 kg bizi aynı 65 gibi gösteriyor inşallah dahada başaracağız Allah kolaylık versin
Aa arkadaşlar bende sizinle kader arkadaşıyım bende yazın tedavi göreceğim onun öncesi şansımı artırmak için diyet yapıyorum Rabbim inşallah burdan hamileyiz diye haber vermemizi nasip eder
yok kuzum ya şahsen ben öyle bilgili falan değilim.kendi bildiğimizce yorumluyoruz işte.sende yap yorum yani :)
sende yap canım.olsun.herkes bildiği kadar yorumlar yapıyor zaten.sen fikrini belirt alan alır almayan almaz
valla kaptanım sapıttım sapıtacam o durumdayım.canım her şeyi istiyor her şeyi...
bi torba aburcubur alıp yiyesim var sonra sen beni burdan kovarsın zaten
tövbe yarabbi.içimdeki merveyle başım dertte.adet olsamda şu dönem bi kapansa
şimdiden ekmek hakkımı doldurdum.akşama yağsız salata ve ızgara tavuk planım var.bu hafta kilo veremedim zaten.haftasonu aldığımı verdim ancak.
bi koşu gidip ağlayıp geleyim ben
![]()
Benim an itibari ile yemek faslım bitti
SABAH 7.30 1 çay bardağı fındık
Bir yumurta
1 salatalık
Akşam16.00 altı yemek kaşığı turşu kavurması zeytinyağında pişmiş tuzundan arınsın diye iyice yıkanmış iki içli köfte ama küçük boyutta bir kasede yoğurt
2 lt su içtim yine içmeye devam edeceğim
Kitap bugün okumadım
Bitki çayıda şimdi yeşilçay içeceğim
Sporda akşam misafirliğe yürüyerek gidip asansör kullanmayacağım
Evet ben karatay yapıyorum bde benim midem almıyor şişiyorum neden olduğunu bilmiyorum ama fazla yiyemiyorum turşu kavurmasını bile btiirmedimŞakın şeytana uyup ta aburcubur yiyeyim deme.ne versek kar.sonrA topluca gider o kilolar
geçmiş olsun canım.biz senle eşleşmişiz bu arada.çok sevindim.benden çekeceğin var söyleyimsen de beni frenle
bana menü az göründü ama sen mi Karatay yapıyordun? Biri de mide ameliyatı olmuştu kimdi hatırlamıyorumeğer öyleyse menü güzel
bana çok az göründü menün afiyet olsun canım
pardon canım öyleyse diyecek birşeyim Yok diyetisyen ne diyorsa o
geçmiş olsun canım.mecburi bir dengesizlik olmuş ama helva yerine peynir yumurtayla dengeleseydin çok iyi olurdu akşam da hafif bşr çorba bence daha doyurucu olur.hurma da helva da şeker içeriyor
Diyetisyen üç ay bile olmadı ama ben kendiö ayarladım başta çok kıstım bişeyleri sonra karataya geçtim bide spor yaptım yoğun olarak sarkmadı vücudum... Pazı kavurması pazı turşusu biz soğanla kavurup yiyoruz çok az yedim zaten aöa baya yıkamıştık yapmadan önce tabi ne olursa olsun turşu dilerim tutmaz cuma sabahı öncesi çok merak ediyorum yarın tartıda ne olacağızTeşekkúrler kaptanım.
Geçmiş olsun canım.
Bazen olunca üst üste geliyor.
Ahh o yemek işi benim hep sıkıntı.
Okuldan 7 de çıkıyorum.
Yemek yemem 8 i buluyor
Carem de yok.
Ben de sporu geceye bırakarak çözüm bulmaya çalışıyorum.
Süpersin.
Verdiğin kilo da harika.
Diyetisyenlw mi verdin yoksa kendi çabanla mı.
Canıgönülden tebrik ederim.
74 bizim boyumuz için iyi.
65 te de fıstık gibi oluruz kız.
Canım rabbim tez zamanda kavustursun.
Dualarımdasın.
Ahhh ahhh benim de canım herşeyi istiyor ama tutuyorum kendimi.
1 ay tutabilsem geridi gelir de.
Alışırım o düzene.
Gayet güzel de.
Turşu su tutmaz inşallah canım.
Sanırım pizzadan kimse menüyü göremeyecek Merhaba kızlar
Sabah 1 çatal peynir
3 zeytin
Yarım dilim beyaz ekmek
1 kaşık acıka
1 salatalık
Çay
Öğlen 5 saat sonra saat 12:30 da
1 kepçe mercimek çorbası
Zeytinyağlı brokoli
1 dilim pizza (umarım kimse görmez bunu )
İki çatal Erişte
Akşam için kıymalı dolma pişiyor az pirinç bol soğan maydanoz baharat kıymalı
Yanında yoğurtlu kabak
Şimdi yeşil çay içiyorum
Öğlen bi filtre kahve içtim
Yürüyüş az bugün 7500 adımda kaldım hava buz gibi
Selamlar
tabi işin espiriiri afiyet olsun canımMerhaba kızlar
Sabah 1 çatal peynir
3 zeytin
Yarım dilim beyaz ekmek
1 kaşık acıka
1 salatalık
Çay
Öğlen 5 saat sonra saat 12:30 da
1 kepçe mercimek çorbası
Zeytinyağlı brokoli
1 dilim pizza (umarım kimse görmez bunu )
İki çatal Erişte
Akşam için kıymalı dolma pişiyor az pirinç bol soğan maydanoz baharat kıymalı
Yanında yoğurtlu kabak
Şimdi yeşil çay içiyorum
Öğlen bi filtre kahve içtim
Yürüyüş az bugün 7500 adımda kaldım hava buz gibi
Selamlar
Şakın şeytana uyup ta aburcubur yiyeyim deme.ne versek kar.sonrA topluca gider o kilolar
geçmiş olsun canım.biz senle eşleşmişiz bu arada.çok sevindim.benden çekeceğin var söyleyimsen de beni frenle
bana menü az göründü ama sen mi Karatay yapıyordun? Biri de mide ameliyatı olmuştu kimdi hatırlamıyorumeğer öyleyse menü güzel
bana çok az göründü menün afiyet olsun canım
pardon canım öyleyse diyecek birşeyim Yok diyetisyen ne diyorsa o
geçmiş olsun canım.mecburi bir dengesizlik olmuş ama helva yerine peynir yumurtayla dengeleseydin çok iyi olurdu akşam da hafif bşr çorba bence daha doyurucu olur.hurma da helva da şeker içeriyor
Aç yatmakta zararlı ama yeşillik salatalık falan bişeyler ye bence akşam.Saol tatlım kan şekerim düşmüştü yedim biraz akşam birşey yememeyi düşünüyorum
Bende ilk menümü yazıp aranıza karışıyım artık☺
Sabah;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Tere-roka
Kırmızı biber
1 ceviz-2 çiğ badem-2 kuru üzüm
Öğlen;
Yarım kase domates çorbası
4 kaşık kuru fasulye (baya susuz olarak)
Cacık
Akşam;
Tavuk sote
Ayran
Ara öğün; sade kahve, yeşil çay, avuç içi kadar beyaz leblebi.
Sporda bugün mola günüm.
Kitapta bu hafta hıfzı topuzun çılgın ve özgür kitabına başladım.
Aç yatmakta zararlı ama yeşillik salatalık falan bişeyler ye bence akşam.
Bende yoğurt soda limon yapıyorum 1 haftadır. İşe yarıyo gibi ama uzun vadede ne olur bilemedim.Yoğurt kürüm var onu yemeyi düşünüyorum canım yoğurt pul biber limon