Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Anladım cnm bu akşamdan başlarım yazmaya ozaman. Yorumlarımıda akşamları toplu yaparım artıkgerçi burdaki arkadaşlar benden bilgilidir menü konusunda, ben daha yolun başımdayım ama genede belkim faydalı yorumlarda yaparım

Vay vay vayy
Helva olaydı da o ekmek olmayaydı

Canım misafirlerim vardı yazamadım akşam caya geldiler ve hiçbir şey yemedim mutlu mesut uyumayı düşünüyorum
Bravooo
Günaydın
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun
Hayırlı kandiller canım
Geçmiş olsun canım. Hayırlı kandiller

Günaydın arkadaşlar. Bende eşleşmişim ama dün katıldım aranıza ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum yarışma gibi bişeymi bu acaba.
Ahaaaaaa eşimi buldum
Bak şimdi canım senle ikimiz elele verip diğer tüm gacıları verdiğimiz kilo ile dövüceezzz

Sağol daha 2,5 yaşında pekde konuşamıyor ondan çok huysuz bu 2-3 gün bayağı zorlu geçecek :)))). Buarada yarın tartılıyormuyuz? Yoksa Pazartesi mi?
Tabiki tartılıyoruz canım

Geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar.bugünün perşembe olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mı sular içilsin sporlar yapılsın akşam en geç 7 de yemek işi bitsin

Anlaşıldı komtanımmm
Arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun Rabbim yenilerine çıkartsın inşaallah
Amin canım hayırlı kandiller

Sen kaç kiloydun canım

yok kuzum ya şahsen ben öyle bilgili falan değilim.kendi bildiğimizce yorumluyoruz işte.sende yap yorum yani :)
Bende yorum yapmıyorum çok yeniyim eksiklerim var diye ben bilmediklerimi öğrenmeye geldim
sende yap canım.olsun.herkes bildiği kadar yorumlar yapıyor zaten.sen fikrini belirt alan alır almayan almaz
Vay vay vayy
Helva olaydı da o ekmek olmayaydı
valla kaptanım sapıttım sapıtacam o durumdayım. canım her şeyi istiyor her şeyi... bi torba aburcubur alıp yiyesim var sonra sen beni burdan kovarsın zaten tövbe yarabbi.içimdeki merveyle başım dertte.adet olsamda şu dönem bi kapansa şimdiden ekmek hakkımı doldurdum.akşama yağsız salata ve ızgara tavuk planım var.bu hafta kilo veremedim zaten.haftasonu aldığımı verdim ancak. bi koşu gidip ağlayıp geleyim ben

Benim an itibari ile yemek faslım bitti
SABAH 7.30 1 çay bardağı fındık
Bir yumurta
1 salatalık
Akşam16.00 altı yemek kaşığı turşu kavurması zeytinyağında pişmiş tuzundan arınsın diye iyice yıkanmış iki içli köfte ama küçük boyutta bir kasede yoğurt
2 lt su içtim yine içmeye devam edeceğim
Kitap bugün okumadım
Bitki çayıda şimdi yeşilçay içeceğim
Sporda akşam misafirliğe yürüyerek gidip asansör kullanmayacağım

Bravooo

Hayırlı kandiller canım

Geçmiş olsun canım. Hayırlı kandiller

Ahaaaaaa eşimi buldum
Bak şimdi canım senle ikimiz elele verip diğer tüm gacıları verdiğimiz kilo ile dövüceezzz
Vayy kaptanla eşleşmişim kim tutar beni yalnız bu gacının da kilo vermesi durdu kaç haftadır bu sabah tartıldım 64.4 çıktım 2 haftadır 63 e düşmeye uğraşıyorum hedefim 50 boyum 1.56 yarışmacı arkadaşlara başarılar

Bu gün menü :
Sabah :
1 tost ( tuzsuz beyaz peynir + tam buğday tost ekmeği ) + 3 adet zeytin + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( ev yapımı sadece kayısıdan yapılıyor ek malzeme yok kavanozlarda şoklanıp depolanıyor)
Ara :kepekli bisküvi
Öğle : kıymalı sebze yemeği (1 kepçe)
Akşam : tavuk suyuna az şehriyeli çorba
Acıkırsam : 1 adet yeşil elma
( ne yazıkki bu gün spor yok oğluşum nezle evden çıkamıyoruz )

Sizin menüleri gördükçe ben çokmu yiyorum diye düşünmeye başladım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…