Anladım cnm bu akşamdan başlarım yazmaya ozaman. Yorumlarımıda akşamları toplu yaparım artıkaynı takıma kabul edilmiş gibi hareket edeceksin canım. Yani biz ne yapıyorsak sende aynılarını yapacaksın. Hergün yediklerini paylaşıp pazartesi cuma kilo bildiriminde bulunacaksın. Bide takım üyelerinin menülerini yorumlayacaksın. Bazı arkadaşlarım hiç yorumlamıyor takip ediyorum.fazla emir kipi içeren cümleler oldu idare ediver gari
aynı takıma kabul edilmiş gibi hareket edeceksin canım. Yani biz ne yapıyorsak sende aynılarını yapacaksın. Hergün yediklerini paylaşıp pazartesi cuma kilo bildiriminde bulunacaksın. Bide takım üyelerinin menülerini yorumlayacaksın. Bazı arkadaşlarım hiç yorumlamıyor takip ediyorum.fazla emir kipi içeren cümleler oldu idare ediver gari
Vay vay vayyBuraya laf yetiştircem diye menümü yazamadım bi.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1buçuk kk peynir
5 zeytin
Yeşillik salatalık domates falan
Ara 1 türk kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
Yarım dilim ekmek kadar haşlanmış patates
4 kaşık süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 1 nescafe az kuru üzüm yarım kuru kayısı
Akşam
Azıcık balık kızartma
Salata
2 dilim ekmek
1 kk helva
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yaklaşık 1buçuk saat yürüyüş
Kitap okuyamadım vakit ayıramıyorumbiz 4 kızkardeşiz.neredeyse her gün annemin evinde bir aradayız kocalı çoluklu çombalaklı hemde. Günlerim yoğun geçiyor.kendi başıma geçirdiğim vakit o kadar az ki... Ama yine de okumaya çalışacağım.
İnşallah canlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlısı olsun canım, inşallah tedaviklerimiz mutluluk ile sonuçlanır
BravoooCanım misafirlerim vardı yazamadım akşam caya geldiler ve hiçbir şey yemedim mutlu mesut uyumayı düşünüyorum
Hayırlı kandiller canımGünaydın
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun
Geçmiş olsun canım. Hayırlı kandillerGünaydıııınnnnnn . Oğlum nezle oldu burnu akıyor dün gece onla yattım tabiki gram uyku yok. Allahtan annem var bu gün o bakacak ben biraz uyuyacağım. Bu gün kandilmiş bilmiyordum. Herkesin kandili şimdiden mübarek olsun. Kocaman öpüyorum
Ahaaaaaa eşimi buldumGünaydın arkadaşlar. Bende eşleşmişim ama dün katıldım aranıza ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum yarışma gibi bişeymi bu acaba.
Tabiki tartılıyoruz canımSağol daha 2,5 yaşında pekde konuşamıyor ondan çok huysuz bu 2-3 gün bayağı zorlu geçecek :)))). Buarada yarın tartılıyormuyuz? Yoksa Pazartesi mi?
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar hiç iyi değilim sanırım reglim yakın her yerim şiş, sinirli karamsar ve iştahlıyım, üstüne her zaman kullandığım bir antibiyotikli sivilce kremim vardı o alerji yapmış sabah uyandım tum suratım şiş ve kızarmıştıve de 2 gündür ara ara başım dönüyor, ay ne sızlandım ama gercek hepsi
Günaydın kızlar.bugünün perşembe olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mısular içilsin sporlar yapılsın akşam en geç 7 de yemek işi bitsin
Amin canım hayırlı kandillerArkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun Rabbim yenilerine çıkartsın inşaallah
İyi kandillerCümleten iyi kandillerr
İnşallah canımmm hayırlı kandillerHerkese hayırlı kandiller dilerim sevgili arkadaşlarımkandil simitlerinin citirtisina, tazeliğine, kokusuna aldanmayalim inşallah
Sen kaç kiloydun canımSüper bir fikirmiş. ben çalıştığım için sürekli aktif olamıyorum ama elimden geldiği kadar yapıcam artıkben tartı bildirimi yapıcakmıyım yoksa 15 günün sonunda kabul edilincemi başlıcam çok soru sordum ama anlamaya çalışıyorum düzeni
Hayırlı kandiller canlar
yok kuzum ya şahsen ben öyle bilgili falan değilim.kendi bildiğimizce yorumluyoruz işte.sende yap yorum yani :)Anladım cnm bu akşamdan başlarım yazmaya ozaman. Yorumlarımıda akşamları toplu yaparım artıkgerçi burdaki arkadaşlar benden bilgilidir menü konusunda, ben daha yolun başımdayım ama genede belkim faydalı yorumlarda yaparım
sende yap canım.olsun.herkes bildiği kadar yorumlar yapıyor zaten.sen fikrini belirt alan alır almayan almazBende yorum yapmıyorum çok yeniyim eksiklerim var diye ben bilmediklerimi öğrenmeye geldim
valla kaptanım sapıttım sapıtacam o durumdayım.Vay vay vayy
Helva olaydı da o ekmek olmayaydı
Çok saol kaptanım :)Tabiki tartılıyoruz canım
Geçmiş olsun canım
Anlaşıldı komtanımmm
Amin canım hayırlı kandiller
Vayy kaptanla eşleşmişim kim tutar beniBravooo
Hayırlı kandiller canım
Geçmiş olsun canım. Hayırlı kandiller
Ahaaaaaa eşimi buldum
Bak şimdi canım senle ikimiz elele verip diğer tüm gacıları verdiğimiz kilo ile dövüceezzz
Sizin menüleri gördükçe ben çokmu yiyorum diye düşünmeye başladım yaBu gün menü :
Sabah :
1 tost ( tuzsuz beyaz peynir + tam buğday tost ekmeği ) + 3 adet zeytin + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( ev yapımı sadece kayısıdan yapılıyor ek malzeme yok kavanozlarda şoklanıp depolanıyor)
Ara :kepekli bisküvi
Öğle : kıymalı sebze yemeği (1 kepçe)
Akşam : tavuk suyuna az şehriyeli çorba
Acıkırsam : 1 adet yeşil elma
( ne yazıkki bu gün spor yok oğluşum nezle evden çıkamıyoruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?